Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ωραία τα ΕXTENSIONS σου κυρία μου ...

πηγή: ΑΚΤΙΝΕΣ



Από προέρχονται τα extensions σου κυρία μου?

Από Ινδία κυρίως αλλά και Ρωσσία Πολωνία και άλλες χώρες όπου υπάρχει φτωχός πληθυσμός. Καλοστημένη επιχείρηση εκμετάλλευσης φτωχών γυναικών που τις σέρνουν οι άντρες τους στο κουρείο για αντίτιμο πάνω κάτω 8 ευρώ αλλά και ανήλικων κοριτσιών με αντίτιμο μια χούφτα ζαχαρωτά.

Πως ξεκίνησε η μόδα? Από ένα ναό στη Ινδία που αποφάσισε να πουλά τα μαλλιά που γυναίκες αφιέρωναν στο θεό Βισνού. Πολύ γρήγορα έγινε ο πλουσιότερος ναός και παράλληλα η προσφορά δεν κάλυπτε τη ζήτηση. Οπότε εφαρμόστηκαν οι νέες μεθόδοι με τη βία. Και των εξευτελισμό του ατόμου.

Για να ικανοποιείς εσύ τη ματαιοδοξία και τη αρρωστημένη φιλαρέσκεια σου ...

Θέλεις και το κερασάκι στην τούρτα?

Κάποια προέρχονται από πτώματα ...

kkoulas.blogspot.com

Δείτε σχετικά και: Από τους ναούς της Ινδίας στα κομμωτήρια της Δύσης
 
πηγή: Κυπριανός Χριστοδουλίδης
 
Η μόδα με τα ξυρισμένα κεφάλια

"Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γυναίκες δεν εισπράττουν το παραμικρό χρηματικό ποσό για τη «θυσία» των μαλλιών τους. Η 30χρονη Μανιμπχέν Γιασουανταπούρ πρόσφερε πριν από έναν χρόνο τα μαλλιά της στους Θεούς, καταφεύγοντας στην «αίθουσα ξυρίσματος» του ναού του χωριού Τσικατιρουπάθι."

Σxόλιο

Αυτά τα "ταξίματα" γίνονται στις Ινδίες και από εκεί, η μόδα της ξυρισμένης κεφαλής, διασπείρεται στον, υποτίθεται, ευγενή και προοδευτικό κόσμο της Δύσης. Η Δύση γέμισε από "τάματα", ξυρισμένα κεφάλια ("γουλί") ολούθε.

Αλλού όμως (σημ. αλήθεια, πού;) ισχύουν άλλα, τα οποία οι ξυρισμένες κεφαλές και οι ποιούντες τα πρότυπα της μόδας, δεν τα γνωρίζουν.

Και τί λοιπόν λένε αυτά τα "άλλα"; Διαβάστε:

1) Προφήτης Αμώς

Και μεταστρέψω τας εορτάς υμών εις πένθος και πάσας τας ωδάς υμών εις θρήνον και αναβιβάσω εις πάσαν οσφύν σάκκον και επί πάσαν κεφαλήν φαλάκρωμα ...

2) Προφήτης Ησαΐας

Και έσται αντί οσμής ηδείας κονιορτός, και αντί ζώνης σχοινίω ζώση και αντί του κόσμου της κεφαλής του χρυσίου φαλάκρωμα έξεις δια τα έργα σου ...

Ζητείται μεταφραστής. Τα ξυρισμένα κεφάλια και οι μόδιστροι αυτά δεν τα καταλαβαίνουν. Τα ινδικά ναι, τα ξέρουν πολύ καλά οι "ταμένοι" στους θεούς των Ινδών.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: