Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ποιός μοιάζει με κοπρίτη κ. Πάγκαλε;

ΠΗΓΗ : ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ


Του Μάνου Λαμπράκη
Καλή χρονιά Έλληνες κοπρίτες!

Πιο θλιβερή τηλεοπτική παραμονή Πρωτοχρονιάς μην μου πεις ότι έχεις ξαναζήσει...Μια τα γλέντια χιλιάδων -δικών μας- ευρώ του Παπαδόπουλου, μια ο άνευρος κι ανέκφραστος αισιόδοξος (;) νέος δήμαρχος Αθηνών, μια τα πυρομαχικά χωρίς τηλεοπτικό πόλεμο παιδιά του Big Brother, μια ο Σάκης κι ο Μουρατίδης αμφότεροι με φυσικό κολλαγόνο και διάθεση μικρότερη κι από τα ποσοστά τηλεθέασης...

Φεύγοντας η κακή χρονιά 2010, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, o ψηλοκάπουλος Θεόδωρος Πάγκαλος, απέστειλε μαζί με ένα σκαστό φιλί στην ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» το αισθησιακό του εσώρουχο ΧΧXL σε επίσημο φάκελλο του Ελληνικού Κράτους. Μετά από αυτό σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής (το καθημερινό πρόλαβε κι έκλεισε την κακή χρονιά 2010) αφού συνέχισε να υποστηρίζει ότι τα λεφτά που χάθηκαν και υποθήκευσαν το μέλλον της ηττημένης χώρας του παππού του τα “φάγαμε μαζί” απεκάλεσε του έλληνες δημόσιους υπαλλήλους “κοπρίτες” τους οποίους διόριζαν τα πολιτικά κόμματα για να τα ψηφίζουν οι οικογένειες των “κοπριτών”.

Των “κοπριτών” το σόι δηλαδή. Κοπρίτης είναι αυτός που είναι βουτηγμένος μέσα στα κόπρανα= σκατά να σου υπενθυμίσω. Κοπρίτης είναι αυτός που μοιάζει με το γουρούνι, ο βρομιάρης δηλαδή…Η συνέντευξη πέρασε στα ψιλά, όπως περνάει στα ψιλά κάθε κυβερνητική καθαγιασμένη δήλωση ή πράξη. Το μόνο που απομένει πλέον στους κοπρίτες ‘Ελληνες είναι να εγκαταλείπονται στον δημοκρατικότερο των μορφασμών: το γέλιο!!!

Τα άλλα νέα τα έμαθες; Το 1998 ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υπουργός τότε των Εξωτερικών, εκτός από τις γκάφες που έκανε με την ελληνική σημαία στα Ίμια, έκανε κι άλλη γκάφα. Όρισε την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδας. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο, την έχρισε υψηλόμισθη δημόσιο υπάλληλο κοπρίτη, θέση την οποία μέχρι σήμερα διατηρεί τα τελευταία 12 χρόνια η κυρία Δασκαλάκη- Αγγελοπούλου με ετήσιες αποδοχές 55.000 ευρώ ετησίως. Η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη βέβαια διαθέτει αυτόν τον μισθό κοπρίτη σε φιλανθρωπίες.

Το καλύτερο στο κράτησα για τελευταίο. Η κυβέρνηση σχεδιάζει την κατασκευή φράχτη στον Έβρο για να εμποδίσει την εισροή μεταναστών όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, ο αριθμός των μεταναστών που συνελήφθησαν να διασχίζουν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα αυξήθηκε κατά 372%. Ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αυτή η κυβέρνηση την νύχτα που την εξέλεξε ο ελληνικός λαός των κοπριτών δεν είχε αδειάσει στους δρόμους της Αθήνας BMW με μετανάστες που ύψωναν ελληνότροπα την σημαία του ΠΑ.ΣΟΚ;

Ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας, ο πρώτος εξωθεσμικός πολίτης της χώρας των κοπριτών που συμμετείχε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009 δεν εξελέγη υποσχόμενος συντριπτικές συγκρούσεις με τα αντιμεταναστευτικά ένστικτα ακραίων Αθηναίων πολιτών;

Μήπως μας δουλεύουνε πολύ χοντρά;;; Και ποιός είναι ο αληθινά κοπρίτης;

Υ.Γ1. Το Alter πέρασε πια κανονικά στα χέρια του Κουρή της Αυριανής. Γιαννίκος και τζάμπα διαφήμιση της Ελληνικής Θεαμάτων καπούτ.

Υ.Γ2.Η μεγαλύτερη κακία που έχει ακουστεί ever στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, είναι πως ο Λάμπης Ταγματάρχης πήρε την Έλλη Στάη δίνοντας ποσό ίσο με αυτό που ήθελε η Μαρία Χούκλη για τα καλλυντικά της. ήτοι 4.000 μικτά.

Υ.Γ3. Ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού δεν κυβερνά, ασχολείται ερασιτεχνικά και με τη ζωγραφική... Ιδού


πηγή

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο 1 Ιαν ειναι σε λειτουργια η σελιδα του Μίκη και των Ανεξάρτητων Πολιτων!

Μακάρι να βγει κατι καλο απο αυτό!

http://mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/