Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μια οφειλόμενη απάντηση


πηγή ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξαφνική , αναίτια και για μας αδικαιολόγητη επίθεση «φιλίας» από καταξιωμένο Ιστολόγιο.

Η αλήθεια είναι πως ξαφνιαστήκαμε από την επίθεση καθώς δεν τεκμηριώνονται τα όσα γράφει (τα οποία υποθέτουμε ότι τα λέει με αγάπη) ο κ. Ζ.Π.

Γράφει λόγου χάρη: «κατηγορείτε ο Αρχιεπίσκοπος και γίνεται μια εμπαθής επίθεση εναντίον του με ασυναρτησίες γεμάτες κακία και ψέματα ΚΑΙ επίσης μιλάτε για παραληρήματα και θεολογικό μίσος !»

Μήπως έχουμε μάθει να βλέπουμε γύρω μας φαντάσματα; Θα ήταν αφέλεια να κρίνετε ένα πρόσωπο υψηλά ιστάμενο στην ιεραρχία για την προσωπική του ζωή. Ούτε το κάναμε ούτε θα το κάνουμε ποτέ.

Παρ’ όλη την αμάθεια μας, την οποία υπονοείτε, ως μέλη της εκκλησίας του Χριστού έχουμε άποψη και λόγο. Δεν ξέρουμε αν θυμάστε η παράγκα του Τρελογιάννη έβαλε «πλάτη» και υποστήριξε και υποστηρίζει την ακεραιότητα των πατέρων της μονής Βατοπεδίου την οποία μάλιστα λέτε «ότι εκπροσωπείτε».

Το υπενθυμίζουμε αυτό για να σας πούμε καλόπιστα ότι ούτε κάποιο προσωπικό όφελος είχαμε τότε. Απλά η διαίσθησή μας οδηγούσε σε αυτά που λέγαμε και λέμε αλλά και αποδείχθηκαν αληθή τελικά.

Έτσι και τώρα σας λέμε πως το καράβι της εκκλησίας μας, όσον αφορά το ανθρώπινο κομμάτι, πάει στραβά και από το ένα άκρο του μακαριστού Χριστόδουλου φτάσαμε στην πλήρη αφωνία. Αυτό δεν έχει να κάνει με την αγιότητα ή μη του Αρχιεπισκόπου απλά λέμε τα αυτονόητα. Είναι ανίκανος για αυτή τη θέση. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Γνωρίζουμε ότι κατά βάθος συμφωνείτε μαζί μας. Μην «γλύφετε» όμως εξουσίες και αρχές...

Ωστόσο επειδή παραμένουμε άνθρωποι και μάλιστα εμπαθείς μπορείτε να μας βοηθήσετε και να μας πείτε συγκεκριμένα ποιες είναι οι ασυναρτησίες ,πια η κακία και πια τα ψέματα που λέει το συγκεκριμένο άρθρο;

Είμαστε διατεθειμένοι αν μας πείσει η απάντησή σας να κατεβάσουμε την επίμαχη ανάρτηση.

Έχουμε την εντύπωση πως κάποιοι στο διαδύκτιο χρησιμοποιώντας ονόματα , πρόσωπα, γνωριμίες (διαπλεκόμμενοι γενικά) νομίζουν πως μπορούν να ποδηγετούν ιστολόγια και απόψεις.

Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν πολλάκις.

Εμείς όμως παραμένουμε ελεύθεροι στην τρέλα μας.

Τρελο-γιάννης

Σχόλιο: Εκτός από τούς φίλους τού Βατοπεδίου δέν πιστεύουμε νά υπάρχει άλλος χριστιανός ευχαριστημένος από τόν Αρχιεπίσκοπο. Μόνο καί μόνο πού άνοιξε τίς πύλες τής εκκλησίας στίς ορδές τών οπαδών τού Ζηζιούλα φτάνει να περιβάλλει τό πρόσωπό του κάθε χριστιανός μέ ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Η ανάρτηση σκοπό έχει τήν υποστήριξη τού Τρελογιάννη.
Άκου "οι φίλοι τού Βατοπεδίου" ! Φυσικά μέ τέτοιους φίλους τό Βατοπεδι χρήζει υπερασπίσεως.
 
Αμέθυστος

3 σχόλια:

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Βλέπουμε όμως με τα λύπης μας υποτίθεται Ορθόδοξους ιστοχώρους; να κάνουν κοινώς την πάπια στα όσα συμβαίνουν και να είναι τελικά »κρυφοδαγκανιάρηδες» όπως χαριτωμένα λέγει ο π.Θεοδωρος Ζήσης για κείνους που στην εμφάνιση είναι ορθόδοξοι αλλά στο δια ταύτα ,όταν χρειάζεται να «σπάσουν αυγά» να πουν αλήθειες ,ταυτίζονται με το κατεστημένο και πολεμούν φωνές που εκφράζουν όχι την Ορθοδοξία αλλά την απλή λογική…Θα μας τρελάνουν !

Λυπηθήκαμε ειλικρινά καλές μας αμέθυστε που ακόμη ένα οχυρό κατέπεσε!

Ευχαριστούμε ωστόσο για τον παραμυθητικό λογο σου

Τ

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι, ταπεινα το γραφω, που πριν μερες ρωτουσα:

"Δεν εχει απομεινει ενας αντρας στην Ιστοσελιδα του Βατοπαιδιου;" -
- και τοτε σιγουρα πολλοι θα λεγανε:

"Παλι ασυναρτησιες γραφει ο Μυρμιδόνας"!

:)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν ,στο ιστολογιο του Βατοπαιδίου κατέβασαν το σχολιασμό για το ιστολογο του τρελογιαννη!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ,αν μη τι άλλο είναι θετικό!