Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Γιατί "ξαναγράφουμε" την ιστορία.

πηγή : ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ
 
Αφορμή γι΄αυτές τις σκέψεις είναι η συστηματική προπαγάνδα από το ΣΚΑΪ και ένα πολύ καλό άρθρο που διάβασα στο antinews: Η Γέννηση ενός έθνους-κράτους (στην παραλία του Φαλήρου) και η «αντικειμενικότητα» της Ιστορίας.

Μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του σταθμού, μας οδηγεί στο αφελές πως ένας δημοσιογραφικός - ενημερωτικός σταθμός που σέβεται τον εαυτό του και έχει σκοπό να κάνει αυτό που υπόσχεται θα πρέπει να κάνει μεγάλες παραγωγές και με ιστορικά θέματα στα πλαίσια του BBC κλπ.

Και είδαμε και θαυμάσαμε τους "μεγάλους Έλληνες" με έχοντα το γενικό πρόσταγμα τον Βερέμη και παρουσιαστή τον Παπαχελά. Είναι όμως έτσι;

Να θυμίσω λίγο πως Βερέμης και Παπαχελάς είναι (όπως λέω και γω ο αγράμματος) "αμφότεροι και οι δύο" στο ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής). Αντιπρόεδρος και γενικός γραμματέας.

Ε! και τι έγινε; Ας γίνουμε λίγο πιο αναλυτικοί.

Ο Βερέμης πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας την "περίοδο της Ρεπούση" και μέλος του Greek - Turkish Forum, Ακόμα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του πολιτικού κόμματος "Δράση" ιδρυτικά μέλη του οποίου είναι, μεταξύ άλλων, οι Στέφανος Μάνος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Γιάννης Μπουτάρης, Ιωάννης Καμίνης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Νίκος Δήμου. Ψάξτε λίγο τις θέσεις τουλάχιστον όλων αυτών για το 1821 και πως εννοούν την Ελληνοτουρκική φιλία και θα σας μπουν ψύλλοι στ' αυτιά.

Ο έτερος. Στην περίφημη φωτογραφία με Γιωργάκη και Αντώνη συμφοιτητές. Ανταποκριτής του MEGA στις ΗΠΑ και με την επιστροφή του στην πατρίδα παρουσιαστής των "φακέλων" και αρθρογράφος στο Βήμα.

Κάποια στιγμή αποφάσισε πως ένας πρώην ανταποκριτής της "Αυγής" δεν μπορεί να υπηρετεί τους νταβαντζήδες και κατηφόρισε προς παραλία. Εκεί ο οικολόγος Αλαφούζος για να μην αισθάνεται υποβαθμισμένος του έδωσε την Καθημερινή, και την παρουσίαση του "τεράστιου" πρότζεκτ "οι μεγάλοι Έλληνες". Βέβαια αν δείτε με ποιούς έχει "συνομιλήσει" στους φακέλους θα καταλάβετε ότι το όνομά του είναι πολύ βαρύ πέρα από τον Ατλαντικό. Κι αν βάλετε στα ονόματα αυτά και τον Σόρος τότε θα καμαρώσετε που στην πατρίδα μας έχουμε δημοσιογράφους που κάνουν πράγματα που οι περισσότεροι ξένοι δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν.

Από το Βήμα στην Καθημερινή. Γιατί θυμήθηκα τώρα τι έλεγε ο "γέρος της Δημοκρατίας" για τα αφεντικά τους. Τέλος πάντων χρονιάρες μέρες...

Μόνο που στην Καθημερινή φαίνεται άλλαξε τις ισορροπίες και έτσι φεύγοντας ο Δελαστίκ για το Έθνος του πατριώτη και υπερμάχου των ανεξάρτητων ΜΜΕ Μπόμπολα, έγραφε για Παπαχελά και Τέλογλου: "Αναδιατάσσουν τους πράκτορες τους στα ελληνικά ΜΜΕ οι Αμερικανοί, τοποθετώντας τους σε θέσεις κλειδιά τηλεοπτικών σταθμών και πρωτίστως εφημερίδων σ' αυτή τη φάση. Τους μετακινούν μεθοδικά από το ένα έντυπο στο άλλο, επιδιώκοντας να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής των αμερικανικών θέσεων. Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι σχέσεις τους με ορισμένους εκδότες δεν αρκούν για να τους διασφαλίσουν το πέρασμα της αμερικανικής γραμμής και των αρχών που σταδιακά θα διαμορφώσουν μια ελληνική κοινή γνώμη ευνοϊκή προς τις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί ασχολούνται μεθοδικά με το να διασπείρουν τους πράκτορές τους στον ευρύτερο δυνατό αριθμό εντύπων, αποφεύγοντας άχρηστες υπερσυγκεντρώσεις ανθρώπων τους σε ορισμένα έντυπα, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά".

Α! by the way. Ο "ανταποκριτής στη Γερμανία" Τέλογλου έχει τις εγκυρότερες πληροφορίες για τη Siemens. Έβγαλε και βιβλίο. Μόνο που το κυνήγι στη Siemens, τις αποκαλύψεις και το ψαλίδισμά της, το ξεκίνησαν και το ολοκλήρωσαν οι Αμερικάνοι...

Να ξανάρθουμε στο ΕΛΙΑΜΕΠ. Ποιά αστέρια το αποτελούν;

Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος), Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παναγής Βουρλούμης (ταμίας τι άλλο), Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΤΕ Α.Ε., Γιώργος Δαυίδ (μέλος), Πρόεδρος, Δ.Σ., Coca Cola 3Ε και Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος (τιμητικό συμβούλιο), Σύμβουλος Διοίκησης ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Μην τους ψάξετε μαζί με τον Παπαχελά στους καταλόγους των συμμετεχόντων (μονίμων ή εκτάκτων) στις συνεδριάσης της Λέσχης Bildeberg. Θα τους βρείτε...

Πάλι ΕΛΙΑΜΕΠ. Εκεί έκανε ο Παπαδόπουλος την περίφημη ομιλία - τομή. Έτσι ξεκινήσαν οι κουβέντες για κυβέρνηση σοφών με συνταγματική εκτροπή. Και βγήκαν από κοντά και τα παπαγαλάκια που μιλούν για μεταβατική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπό τον Παπαδόπουλο και ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από τον Χατζηδάκη. Πούνε αυτό το παιδί. Ξέρετε ότι μίλησε στην ίδια συνάντηση;

Εγώ θα θυμηθώ κάτι άλλο. Έτσι και έβαζες ΣΚΑΪ θα άκουγες σίγουρα κάποια δήλωσή του. Από τον καιρό που ήταν ευροβουλευτής. Πριν προκηρυχθούν οι εκλογές του 2007 που έγινε πρώτη φορά βουλευτής στο Ελληνικό κοινοβούλιο, έπαιζε κάθε μέρα στο play list του σταθμού. Και μετά προνομιακός συνομιλητής με "ειδική" αντιμετώπιση.

Όσο για τη γέννηση ενός Έθνους - Κράτους κατά τον Βερέμη και τους ΕΛΙΑΜΕΠάδες, σύμφωνα με την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, το Ρωμαίικο Έθνος ήταν το μόνο στο οποίο δεν επιτράπηκε η ανάκτηση της ιστορικής του πρωτεύουσας (Κωνσταντινούπολη) μετά από τη διάλυση της Αυστροουγκρικής και Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αντίθετα ορίστηκε μια νέα πρωτεύουσα η Αθήνα που παρά την παρελθούσα ιστορία της, δεν ήταν παρά ένα χωριό, χωρίς υποδομές (ακόμα και πνευματικές, ας μην ξεχνάμε ότι στην Πόλη κυβερνούσαν ουσιαστικά οι Ρωμιοί μέχρι το 1950) και κυρίως χωρίς ιστορική συνέχεια..Ένα μεγάλο χάσμα από τον Περικλή ως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Και η προσπάθεια ανάπλασης της ιστορίας και δημιουργίας ετσιθελικά ενός νέου έθνους από την αρχή χωρίς ιστορική συνέχεια, που ξεκίνησε τότε φτάνει σήμερα στη Δραγώνα, τον Βερέμη και τον... ΣΚΑΪ.

Αμέθυστος

24 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Σπεύδω να ενημερώσω τους συμπατριώτες σχετικά με κάτι λυπηρότατο που προδιαθέτει για την έκβαση αυτής της σειράς εκπομπών του ΣΚΑΙ από το ksipnistere.blogspot.com:



Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011
ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

...Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "1821" ΤΟΥ ΣΚΑΙ...

Το πατριωτικό σάιτ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" αναδημοσίευσε το χθεσινό μας άρθρο για την ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΣΚΑΙ,μέσω της νέας του σειράς "1821". Καμαρώστε την αντίδραση της εκπομπής, Πέτρου Τατσόπουλου:

"Βρε λεβεντομαλάκες. Γιατί δεν κάνετε υπομονή ως την Τρίτη; Γιατί εκτίθεστε; Λέτε πράγματι να ισχυριζόμαστε ότι μια "απρόσμενη επανάσταση" διέκοψε την....
"οικονομική ανάπτυξη" επί Τουρκοκρατίας; Χωνεύετε αυτά που γράφετε ή τα χέζετε κατ'ευθείαν;"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!

Ποιος είναι ο Τατσόπουλος;Αυτός που έλεγε τα παρακάτω:

«Στην παραγωγή του ΣΚΑΪ θα μιλάμε τεκμηριωμένα για το 1821. Το ‘21 είχαμε δύο εμφυλίους. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε ένα έθνος – νήπιο και μπορούμε να πούμε την αλήθεια» επισήμανε.

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ελληνική τηλεόραση ασχολείται με το ’21 με τόσο σοβαρό και τόσο αντισυμπλεγματικό τρόπο» πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι η νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ γυρίστηκε σε πέντε χώρες έχει πάρα πολλές αναπαραστάσεις, δραματοποιημένες και ψηφιακές, και δεν πρόκειται για ένα βαρετό ντοκιμαντέρ.

«Δεν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω σε μια παραγωγή φουστανέλας» πρόσθεσε ο συγγραφέας, ενώ τόνισε ότι στην παραγωγή θα τοποθετούνται για γνωστές και άγνωστες πτυχές του έπους της ελληνικής επανάστασης ιστορικοί με επικεφαλής τον Θάνο Βερέμη.


Ο άνθρωπος είναι συμπλεγματικός ψευτοαριστερός,που τα συσχετίζει όλα με...ταξικές πάλες και αηδίες:Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ,πως το 1821 "είχαμε δύο εμφυλίους";Ποιοι ήταν αυτοί,θα μας πεις ρε καραγκιοζάκο που βρίζεις κιόλας;


Όσο για τις φουστανέλες,ξέρουμε ότι ενοχλούν τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ σα του λόγου σου,ακριβώς γιατί συμβολίζουν αφενός ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ (και όχι την...Οθωμανική Κυριαρχία) κι αφετέρου ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


Είχαμε κάποιες αμφιβολίες για το αν υπερβάλουμε σχετικά με τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ,όμως μετά την ΕΜΕΤΙΚΗ "απάντηση" του ίδιου του παρουσιαστή της εκπομπής,είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙ!

hellas-orthodoxy.blogspot.com
στις 7:48 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε Χριστιανέ,

πολυ σωστά αυτα που γραφεις!
Ήδη εγραψα για τον Τατσόπουλο σε άλλη ανάρτηση του Αμέθυστου, πριν δω το σχολιο σου.

********************************

Εγω έχω αλλη απορια:

Χρήστο Γιανναρά...πες ΑΛΕΥΡΙ!
Ο Παπαχελάς σε γυρεύει!

******************************

Για οσους με κατηγορουνε για ΝΙΚΟΛΑΙΤΗ και οτι ειμαι 'τυφλος οπαδός' του Χ.Γ.:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ο Χ.Γ. - που όποτε τον διαβαζω στα τελευταια του σχολια:

"ΜΠραβο στον Παπαχελά..Ευγε στον δημοσιογραφο Παπαχελα...Και μονο η εκπομπή του Παπαχελά "Φάκελοι" μας ενημερωνει αντικειμενικά..".

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο πολυς Χ.Γ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ;

Αλλα πως να το κανει;
ΑΦου χρονια αρθρογραφει στην Καθημερινή!

*********************************

Αν ο Χ.Γ. ειναι σωστός...να αλλάξει εφημερίδα!
Σίγουρα δεν φταιει ο Χ.Γ. για την σειρά "1821" -

- ομως αν δεν βγει να μιλησει - ειναι ...και αυτος μια "πονηρη αλεπού" -

- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΜΙΣΕ ο τόπος απο "πονηρες αλεπουδες"!

Αραγε, οχι αδικως, αναρωτιέται η λαικη σοφία:

"Τι δουλεια εχει η αλεπού..στο παζάρι;"

Μυρμιδόνας

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

O συγκεκριμένος συγγραφέας ελίσσεται και ταλαντεύεται μεταξύ ενός ''προθερμαινόμενου'' αριστερόσχημου,εργολαβικώς διατεταγμένου,και ενός τηλεαστέρα-παραθυροφιλόβιου που απολαμβάνει των προνομίων της ''υψηλής'' κοινωνίας της αγυρτίας.Το 1821 ένα show και η εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση των Ελλήνων εναντίον του Τούρκου δυνάστη μια ανακαταγεγραμμένη και ανασυγγραφείσα ιστορία!!ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΝ Ε Θ Ν Ι Κ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΗ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ,ΑΝΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΟΥ (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;Αχ,Φάληρο με την εκμαυλιστική διαδρομή σου!ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,Κ.Κ.ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΥΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ Κ Υ Α Ν Η ΘΑΛΑΣΣΑ!Ο Υ Τ Ε ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ,Ο Υ Τ Ε ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Aπώτατος σκοπός των η προλείανση του εδάφους 'στις ψυχές των νέων Ελλήνων για τον πειραματισμό,αφενός,της κοινωνίας του Όργουελ,και την υπογραφή των πολυπόθητων συμβάσεων εξόρυξης πετρελαίου από κοινού,αφετέρου;
ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ 'ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟ'Υ'ΚΟΤΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ,ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟ (ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ) ''ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ'' ΘΕΑΜΑ ΑΥΤΟ.
ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΚΕΜΟ,ΑΝΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ''ΨΕΓΑΔΙΑ'' ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ,ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ-ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΟ'Ι'ΔΕΑΤΕΣ ΤΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΝΙΣΤΟΙ,'ΠΕΡΙΟΔΕΥΑΝ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

OI ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΕΦΡΟΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΗΡΟΤΑΤΗ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 'ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΕΣΜΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Υ Π Ε Ρ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ,ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ (ΕΚΑΣΤΟΤΕ) ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΛΕΠΤΙΣΤΑΤΩΝ!!

Ο ΒΕΡΕΜΗΣ,ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ,ΗΧΗΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΑΓΩΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΗ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχαίε Χριστιανέ,

γραφεις σωστα:

"Ο ΒΕΡΕΜΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗ"

Άστο παλληκαρι μου!

Και εγω φώναζα 'κάποτε' οτι πρεπει να απομονώσουμε τον 'αιρετικό', πρεπει να τον 'στριμωξουμε', πρεπει να τον 'αψηφίσουμε' -

-ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ και βάλει μυαλο! Μπας και αναρωτηθει, για πρώτη φορα στην ζωή του:
"Ρε συ, μήπως ειμαι λαθος;"

........και πεσανε πανω μου να με φανε!

"Ρε Μυρμιδόνα, γιατι κρινεις τον Βερέμη; Ε; Και τον Τατσόπουλο;..

...Και αν εχουνε καθαρή ψυχή;..Ρε Μυρμιδόνα, δεν ξερεις οτι μονο ο Θεός επιτρεπεται να κρινει;..."

********************************
Αρχαίε Χριστανέ...οποιος απο εδω και περα θα μιλαει για την Αληθινή Πίστη...και για την ΑΓΑΠΗ προς την ΠΑΤΡΔΙΑ - θα ειναι κυριολεκτικα 'φωνή βοώντος εν τη ερήμω'!

Μυρμιδόνας

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ας βοούμε,λοιπόν,'στην έρημο,Μυρμιδόνα.Επίτρεψε 'στους άλλους να είναι ''ανυποψίαστοι''.Όταν είναι αργά,δεν θα δύνανται να μετανοήσουν.Κάποιοι πάμπολλοι θα απωλεσθούν με τα πεπραγμένα της κακίας των και δεν 'μπορεί να γίνη και αλλιώς.Ο ΘΕΟΣ Δ Ε ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ 'ΣΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΑΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ.Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τι επιχειρείται δεκαετίες ολόκληρες σε αυτό τον ιερό τόπο και εφησυχάζουν επαναπαυόμενοι 'στα ανάκλιντρά των,κ ρ ί ν ο ν τ α ι ανάξιοι,τόσο για το γένος των όσον και για τον Κύριο.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η σκληροκαρδία και η νοσηρότατη πώρωση τινών Νεοελλήνων θα φανή και από το κάτωθι παρατιθέμενο πάλιν από το ksipnistere.blogspot.com(αυτούσιο):


Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011
ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ
Μην ξεγελιέστε από τα ψηφιακά εφέ και τους μελοδραματικούς τόνους για...ειρηνική συνύπαρξη στα χρόνια της "Οθωμανικής κυριαρχίας":Αν τελικά δείτε απόψε το πρώτο επεισόδιο της σειράς "1821" στον ΣΚΑΙ,να ξέρετε πως πίσω από τον "σοφό" παρουσιαστή της εκπομπής,βρίσκεται ένας ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ,που υβρίζει ελεεινά όλους τους Έλληνες!

Μετά από το χθεσινό ξεβράκωμα που του κάναμε,ρωτώντας τον συγκεκριμένα πράγματα με τρόπο καθόλα κόσμιο,μας μπλόκαρε!Τόση...δημοκρατία αντέχει ο "δημοκράτης"!Μας μετέφεραν όμως τις απόψεις του μέσα από ένα πρωτοφανές παραλήρημα δημοσιεύσεων εναντίον μας,που μπορείτε να καμαρώσετε εδώ.Θαυμάστε τον (ζητάμε συγνώμη για τη χυδαιότητα των εκφράσεών του,όμως πρέπει να.....
βγουν στη φόρα για να καταλάβουν όλοι τι κουμάσι είναι):

"Δεν είμαι ορθόδοξος, κύριε Παπαραρκαρχίδι μου. Δεν είμαι καν χριστιανός. Σου είπα: ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον τοίχο και θα μάθεις τα πάντα για μένα (είμαι ανοιχτό βιβλίο), αλλά εσύ προτιμάς να τα ξύνεις. Αντε. Οσο χέσατε, χέσατε, φασίστες. Ηρθε η ώρα να τραβήξω το καζανάκι.


Παπαραρκάδα, μια ματιά επί τροχάδην, αν ρίξεις, σε αυτόν τον τοίχο, θα βρεις απάντηση σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματά σου. Προσωπική δήλωση φρονημάτων, πάντως, από μένα θα πάρεις (μαζί με τ' αρχίδια μου) μόνο όταν ξανανοίξεις τη Μακρόνησο. Αντε τώρα, βαρέθηκα, μπείτε πάλι στα λαγούμια σας.


Παπαρένιο Παπαράκι, αν μου βρεις απόσπασμα από τον Ομηρο που να αναφέρεται στη λέξη "έθνος" με τη σημερινή έννοια, εγώ θα πάω να κλειστώ στη Μονή Εσφιγμένου. Στην αρχαιότητα η λέξη "έθνος" σήμαινε ομάδα ανθρώπων, κυρίως στρατιωτική ή συγκεκ...ριμένη ομάδα πολιτών. Στον μεσαίωνα "εθνικός" σήμαινε "ειδωλολάτρης". Με τη σημερινή έννοιά της, η λέξη "Εθνος" καθιερώθηκε από τη γαλλική επανάσταση κι έπειτα, κάτι που αποδέχονται όλοι οι φωστήρες του κόσμου, εκτός από τους δικούς σου ανιστόρητους μπαρμπούτσαλους. Το "γένος" είναι μια τελείως άλλη ιστορία και κανένας στη σειρά του ΣΚΑΪ δεν αμφισβητεί ότι το γένος προϋπήρχε της ελληνικής επανάστασης, όχι βέβαια με την κυριολεκτική, τη βιολογική του έννοια (γένος με την έννοια της βιολογικής καθαρότητας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο), αλλά με την έννοια της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς. Αυτά δεν τα ισχυρίζεται κανένας εθνομηδενιστής σαν εμένα και τον Βερέμη, ο Παπαρρηγόπουλος τα ισχυρίζεται, ο πατριάρχης του ελληνικού εθνικισμού που, μολαταύτα, ήταν πολύ πιο ανοιχτόμυαλος από εσάς τα βλαμμένα. Ωστόσο, επειδή μάλλιασε η γλώσσα μας να εξηγούμε τι εννοούμε με το "γέννηση ενός έθνους" σε ανθρώπους σαν κι εσένα, Παπαρένιο Παπαράκι, που γνωρίζουν την τύφλα τους από ιστορική έρευνα, το βγάλαμε από τον τίτλο και το αφήσαμε σκέτο "1821". Κακώς, κατά τη γνώμη μου, κάκιστα -διότι, αντί να το βουλώσετε, αποθρασυνθήκατε".

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΕΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ "ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ" ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝΟΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ...ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821, ΟΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

"Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να' ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!
Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.

Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες"!


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ;ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com
στις 11:05 μ.μ.
2 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ....ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ........

25 Ιανουαρίου 2011 11:20 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
11.20 ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ,

ΕΝΑΣ αντίΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.

25 Ιανουαρίου 2011 11:22 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Συνέχεια σχολίων από το αυτό μπλογκ:

Ανώνυμος είπε...
ΒΑΛΤΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ.ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΗΔΩΝ.

25 Ιανουαρίου 2011 11:26 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
paidia ti leeiiiii re o antropos....OLA TELIA OTAN ITAN OI TOURKOI.

25 Ιανουαρίου 2011 11:29 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΣ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.....ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ..ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
ΕΤΣΙ,ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...."ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ....'ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΩΝ"
ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ........

25 Ιανουαρίου 2011 11:30 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΟΛΥ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ
ΤΟΥ ΣΚΑΕΙ.ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ$$$$$$$$$$$.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΥΣΤ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

25 Ιανουαρίου 2011 11:31 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Περισσότερα σχόλια από το ksipnistere για τον ανεκδιήγητο Τατσόπουλο:

Ανώνυμος είπε...
Το ΣΚΑΙ και η Καθημερινή των Αλαφούζων είναι εργαλεία της διεθνούς Μαφίας που στοχεύει στην παγκόσμια διακυβέρνηση γι' αυτό και χρησιμοποιούν σε θέσεις κλειδιά τέτοια υποκείμενα.

25 Ιανουαρίου 2011 11:46 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.....,
ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ Η ΜΠΑΣΤΆΡΔΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ.. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ... ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΜΠΑΣΤΆΡΔΩ

25 Ιανουαρίου 2011 11:49 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!!

25 Ιανουαρίου 2011 11:49 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Το ότι δεν είναι Έλληνας, φαίνεται από το γεγονός ότι τον βάλανε να κάνει τέτοια εκπομπή και να την ανεβάσει στο κανάλι το ΣΚΑΙ...!!!!!!

25 Ιανουαρίου 2011 11:51 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Οσο βλεπουν οτι οι ελληνες πατριωτες ξυπνανε απο το ληθαργο τις πιανει πανικος τις που...ες (τατσοπουλο και σια) και φτιαχνουν αθλια ντοκυμαντερ για να σπασουν τον ελληνισμο. Το ΣΚΑΙ που ανηκει? Τα ματια σας ανοιχτα ΕΛΛΗΝΕΣ.Ας χαρουν οσο προλαβουν τα υπολειματα των διαφορων φυλων (τατσοπουλος και σια) γιατι δεν θα γελανε για παντα. Το ηφαιστειο ειναι ετοιμο να εκραγει.

25 Ιανουαρίου 2011 11:55 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Περισσότερα σχόλια αλογόκριτα για να αντιλαμβανόμεθα ό λ ο ι,πια,την πονηρία και τον ενδότερο σκοταδισμό των συντελεστών του προπαγανδιστικού ΣΚΑΙ:

Ανώνυμος είπε...
ε σκοτωστε επιτελους ολους τους αριστερους και τις οικογενειες τους.
αριστερος και ελληνας δεν γινεται.
ολοι οι ελληνες ενωμενοι να σφαξουμε τους αριστερους και τους 300 της βουλης

26 Ιανουαρίου 2011 12:01 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΗΣ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ. ΔΙΑΔΟΣΤΕΤΟ.

26 Ιανουαρίου 2011 12:03 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
PARTE TOUS TILEFONO STO SKAI 210 4800170 MKAI KRAXE TOUS ...MOLIS TOUS PEIRA (PREPEI NA EIXAN PAREI KAI ALLOI EIXE EKNEVRISTI I TILEFONITRIA)

26 Ιανουαρίου 2011 12:03 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
ti tilefono reeee parte ena ropalo kai valteto ston kwlo tis poustaras mpas kai psofisi apo akratia i vroma

26 Ιανουαρίου 2011 12:13 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

26 Ιανουαρίου 2011 12:22 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
ΣΕ ΖΑΠΠΙΝΓΚ
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ ΣΚΑΙ)
ΑΠΟΡΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΛΕΩ,ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?????????
1821??????????
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ!
ΤΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΤΖΕΟΓΚΡΑΦΙΚ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ!
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ -ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!

ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ$ΥΝΑΣΠΙ$ΜΟ
ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ.

26 Ιανουαρίου 2011 12:24 π.μ.
Ανώνυμος είπε...
400 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΔΩ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΗΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.......ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

26 Ιανουαρίου 2011 12:27 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη...
είδα φως και μπήκα...

Τι ακριβώς πάει να πει η φράση"παπαρένιο παπαράκι";
:-(

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα και καινούργια λεξούλα σήμερα:

-Λεβεντομαλάκες!

Αθάνατη ελληνική γλώσσα!

-Για τη Γλώσσα ρε γαμώτο!

amethystos είπε...

είναι γλυκόλογα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι ευνούχοι.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μπλογκάρχα, εννοείτε τους ευνούχους οίτινες ευνούχισαν εαυτούς δια την Βασιλείαν των Ουρανών;
Ω! Με συγκινείτε!
.........
Παρεκτρέπεσθε αδελφή με τα γκρίκλις...
Τι πσυχή θα παραδώσουμε άμα το παλιόλογο δω μέσα πάει σύννεφο;

("ΣΚΆΣΕ ΕΣΎ ΤΩΡΑ! ΤΏΡΑ ΘΑ ΦΆΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ!")

Ελάτε, παρακαλώ στα συγκαλά σας...
ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
...............................
-ΕΓΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ...(όσο άντεξα δηλαδή...
Εμαθα πάντως, απ' αυτό ότι οι Τούρκοι ήσαντε παιδιά τεφαρίκια!!!

Τα λαμόγια της υπόθεσης ήσαντε ΚΥΡΙΩΣ, οι αιματορουφήχτες οι κοτζαμπάσηδες...βέβαια, για τα παλουκώματα των χριστιανών στο ονομα του Αλλάχ

( γι αυτό και οι τόσοι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ εξάλλου στα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας)

ΛΕΞΗ δεν ακουσα.

Ούτε για την ΤΕΡΑΤΩΔΙΑ του Γενιτσαρισμού...τους ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ...ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΝ... και όλο το κακό συναπάντημα.
Δεν βαρύνεσθε αδελφέ...

Οι καλαμαράδες, άνθρωποι είναι και αυτοι.
Δείξτε μια χριστιανική κατανόηση...

ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!

"ΓΡΑΜΜΕΝΗ" ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...γΡΑΜΜΕΝΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ...δεν θα το πω φωναχτά για να μη σε κολάσω με ανήθικες φαντασιώσεις...)

Βλεπόταν πάντως η εκπομπή ...
ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ δε βλεπόταν διοτι... ΗΤΟ ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΈς, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟΣΑΓΩΝΟ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΦΕΡΝΕ ΠΡΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ...με απλανές, πανικόβλητο βλέμμα...
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΧΩΡΕΣΕΙ...

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Περισσότερα σχόλια,αλογόκριτα από το ksipnistere:

6 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΨΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ?

28 Ιανουαρίου 2011 5:20 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
oxi re sy 5.20 yphrxan ........ssss plaka kaneis?
paizan kryfto............eksoy kai to kryfo sxoleio

28 Ιανουαρίου 2011 5:46 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ 5 % ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΕΙΝΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ.

28 Ιανουαρίου 2011 6:32 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
ΣΕ ΠΡΏΤΗ ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ, ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙΣ, ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝ ΑΙ ΑΠΛΑ...
Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

28 Ιανουαρίου 2011 6:36 μ.μ.
ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...
ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΥΡΑ ΟΣΟ ΨΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΤΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΠΥΡΙΑ

28 Ιανουαρίου 2011 6:46 μ.μ.
ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 6.32 ΚΑΙ 6.36

28 Ιανουαρίου 2011 6:49 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011
Κύριε Βερέμη

Είδαμε με πολύ ενδιαφέρον το πρώτο κομμάτι της “ιστορικής” σειράς που επιμελείστε και διαφημίζεται Με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την συζήτηση μεταξύ εσάς και των σημαντικών κυρίων κυρίων τους αξιόλογους πανεπιστημιακούς και...
τον διορισμένο συγγραφέα, ηθοποιό, ιστορικό, παγκοσμιοποιημένο Τατσόπουλο. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει γνώμη και άποψη. Η ιστορία είναι ένα αιώνιο αγαθό. Εκείνο που είναι κατακριτέο και χρήζει διερεύνησης είναι η προσπάθεια να περάσετε μία προσωπική άποψη σαν την απόλυτη επιστημονική αλήθεια.

Αυτά βέβαια είναι δευτερεύοντα Η ερώτηση που θέλω να σας υποβάλω είναι απλή. Κατά την διάρκεια των δύο ετών που κάτοικο εδρεύαται στην Βοστόνη των ΗΠΑ σαν επισκέπτης καθηγητής στο Tufts University, κάθε ημέρα βλέπαται το Bunker Hill Monument. Εναν τεραστιο οβελίσκο μνημείο που θυμίζει στους Αμερικανούς την ομώνυμη μάχη κατά το πόλεμο της ανεξαρτησίας. Σκέφτηκε ποτέ κανένας Αμερικανός καθηγητής να ζητήσει την λείανση της ιστορίας και να βγάλει το μνημείο για να μην διαταραχθούν οι Αγγλοαμερικανικές σχέσεις;

Ενόχληθηκε ο κύριος Τατσόπουλος απο τον πίνακα του Βρυζάκη που παρουσιάζει το ξεκίνημα της Επανάστασης του 1821. Σε κάθε αμερικανικό σχολικό βιβλίο ιστορίας υπάρχει φωτογραφία του πίνακα που παρουσιάζει τον George Washington καμαρωτό πάνω στην βάρκα να διασχίζει τον ποταμό Delaware. Είναι ένα μύθος, ένα κομμάτι της αμερικανικής μυθοπλασίας και κανένας δεν διανοήθηκε να τον αμφισβητήσει ή να ζητήσει το ξανά γράψιμο της σχολικής ιστορίας. Δεν θα μιλήσουμε για τους άλλους μύθους της Αμερικανικής ιστορίας. Boston Tea Party, Boston Massacre, Paul Revere...

Θα μου απαντήσετε: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Αμερικανοί με την ιστορία τους. Ενδιαφέρει εμάς γιατί κάποτε είχατε δηλώσει να γίνουμε χώρα πολυπολιτισμική, η Αμερική των Βαλκανίων.

Το κάθε έθνος έχει τους μύθους του που δίνουν ένα κοινό τόπο ύπαρξης στους λαούς του. Κανένας δεν τολμάει να αμφισβητήσει τον μύθο της Βαστίλης, το μύθο του Γουλιέλμου Τέλλου, τον μύθο της Ρωσικής Επανάστασης, ή για να έρθουμε στα καθ’ ημάς, κανείς, δεν αμφισβητεί τον μύθο της αντίστασης κατά της χούντας, ή τον μύθο του Πολυτεχνείου.

Γιατί τόσο μένος κατά της επανάστασης του 1821, της επανάστασης των Ελλήνων. Ελπίζουμε να είναι αποτέλεσμα πλάνης. Η πλάνη είναι ανθρώπινη ατέλεια του νου και την καταλαβαίνουμε Η εσκεμμένη πλάνη είναι κατακριτέα και κρύβει ιδιοτέλεια συμφέροντος.

Οι ανάγκες της ζωής μερικές φορές υπαγορεύουν το περιεχόμενο της συνείδησης.

tabouri
στις 6:00 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Γνώμη μου,αδελφοί,είναι να αντιλαμβανόμεθα την προπαγάνδα των μεταμοντερνιστών-αποδομιστών της ελληνικής ιστορίας μέσα από τα λεγόμενα και σχολιαζόμενα από συμπατριώτες.Έχουμε και λέμε,λοιπόν,για τον πρακτορικότατο ΣΚΑΙ τα ακόλουθα 29 σχόλια με τα οποία,προσωπικά,κατακλείω το θέμα και αρνούμαι να ενασχοληθώ περαιτέρω(πάντοτε από το ksipnistere.blogspot.com):

Ανώνυμος είπε...
tabouri....6.00ΜΜ

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ-Ο ΠΑΠΠΟΥΣ-ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΡΕΜΗΣ???????
..........................................
ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ
αντιΧΡΙΣΤΕ ΒΕΡΕΜΗ.

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΡΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ....

ΚΡΙΜΑ-ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ ΠΑΠΠΟΥ.
(ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΟΝΙΑ,ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΠΛΑ)

_ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟ$$ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝ....
ΚΑΙ ΣΤΟ $ΥΝαΦΙ $ΑΣ.
.......................ΦΤΟΥ.______________

28 Ιανουαρίου 2011 6:07 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Πολλα Μπραβο

28 Ιανουαρίου 2011 6:08 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
6.07 psyxh mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

28 Ιανουαρίου 2011 6:09 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΕΡΕΜΗ ΤΉΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕ...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΟΥΝ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΩΔΗ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΧΑ...

28 Ιανουαρίου 2011 6:11 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ... Ε ΟΧΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 1821,ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ......ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ........

28 Ιανουαρίου 2011 6:12 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ασχοληθηκαμε με τα πιθηκοειδη αυτα τομαρια του ανθελληνισμου χθες,δεν χρειαζεται κυριοι αλλη ενασχοληση μαζι τους ,μη λοιπον επαναφερετε το θεμα,δεν τους πειθετε και ξερετε γιατι,...επειδη ειναι σε διατεταγμενη ανθελληνικη αποστολη και αυτοι και αρκετοι αλλοι και καναλια...στοχοςενας ...οτι οι κατοικοι του ελλαδικου χωρου δεν εχουν βιολογικη και ιστορικη συνδεση με τους αρχαιους Ελληνες....κατι βεβαια που ισχυει για τους εβραιους ,οι οποιοι και υποκινουν αυτη την κουβεντα με τα νεοκοπα φεραφωνα τους.

28 Ιανουαρίου 2011 6:15 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
tabouri....
ΕΓΡΑΨΕΣ
"Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει γνώμη και άποψη."

ΝΑΙ-ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!

ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ=ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ=ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ=ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΟΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ,
ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥ$$$$Η
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ $ΥΝαΦΙΟΥ!

28 Ιανουαρίου 2011 6:16 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
παππού

τον παίρνεις πού και πού?

28 Ιανουαρίου 2011 6:22 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ

28 Ιανουαρίου 2011 6:26 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΧΑΧΑ!!!!!
6.22
6.26
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 Ιανουαρίου 2011 6:28 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ.
ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

28 Ιανουαρίου 2011 6:30 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τι αλλη απόδειξη χρειάζεται ο λαός μας για να πεισθεί τι είδους οδηγίες δίδονται στούς καλεσμένους της λέσχης Bilderberg, όπως αυτός ο Δοσίλογος "καθηγητάκος" Βερέμης!!! Αυτό το καθίκι μαζί με την καριόλα την Διαμαντοπούλου ακολουθώντας τις Οδηγίες αυτών των παγκοσμιοποιητών πιστεύουν ότι θα πετύχουν στόν σκοπό τους!!! Ας τους διαψεύσουμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς!!! Εγώ πάντως αν ποτέ συναντήσω κανέναν από αυτούς ευχαρίστως θα τού σπάσω το κεφάλι!!!
ΓΕΡΟΣ

28 Ιανουαρίου 2011 6:34 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ερχεται το τέλος των χριστιανων και η ελευθερία των Ελλήνων!!!

28 Ιανουαρίου 2011 6:35 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
6.35..............ΣΥΝΕΛΘΕ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!

ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ............
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΙ ΑΝ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ 12θεου ΕΙΣΑΙ αντίΧΡΙΣΤΟΣ

28 Ιανουαρίου 2011 6:40 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
6.40 AGAPH MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

28 Ιανουαρίου 2011 6:43 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
6:35
Πάντως φίλε μου η ελευθερία η δική σου δεν βλεπω νά ερχεται ποτέ γιατί είσαι κολημενος...

28 Ιανουαρίου 2011 6:44 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Πολύ συχνά, αυτοί που προκαλούν κάτι θέλουν...
Εμείς όμως δεν γαμ@@με βρωμόκωλους,
μαγαρισμένους μάλιστα από νεοταξήτικη χολέρα.

Αυτό όμως δέ σημαίνει οτι θα τη βγάλουν καθαρή, όταν σημάνει λευτεριά...

28 Ιανουαρίου 2011 6:46 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-S

28 Ιανουαρίου 2011 6:52 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Ενημερώστε όλους τους γνωστούς σας για την προσπάθεια που κάνουν οι διάφοροι μισθοφόροι ανθέλληνες για να μας αλλάξουν τα ...φώτα και την ιστορία μας. Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει αλλά και υποχρέωση όλων όσοι αισθανόμαστε έλληνες να τους αγνοήσουμε.

28 Ιανουαρίου 2011 6:54 μ.μ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ανώνυμος είπε...
http://www.coveralia.com/caratulas/King-Diamond-Conspiracy-Frontal.php
THIS IS OUR GOD!

28 Ιανουαρίου 2011 6:56 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
6.52 AXXXXXXXXXXXXXX

28 Ιανουαρίου 2011 6:58 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ,ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ,ΤΟΝ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟΥΡΚΕ ΒΕΡΕΜ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟΣ.

28 Ιανουαρίου 2011 7:03 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΒΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 Ιανουαρίου 2011 7:04 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
7.03 ΣΩΣΤΑ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

28 Ιανουαρίου 2011 7:06 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
706 ΤΑ ΧΑΖΑ ΧΑΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ.

28 Ιανουαρίου 2011 7:10 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ .....
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ .....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ....

28 Ιανουαρίου 2011 7:24 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΕΛΑ ΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ 180 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ.

28 Ιανουαρίου 2011 7:32 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
6.35 μην τους ακους
-βοδια ειναι

28 Ιανουαρίου 2011 7:32 μ.μ.
ΔΙΓΕΝΗΣ είπε...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΥ.

28 Ιανουαρίου 2011 7:39 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ολοι να δειτε αυτο το βιντεο με τον Τράγκα!!!

Μάλλον να το ακουσετε!

Βεβαια, 'βριζει' λιγο - εχει πολλα μπιπ - αλλα καλα τους κανει!

Τον Τατσόπουλο και τον Βερεμη

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post