Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ


πηγή : Σαντορινιός

O ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

O Σισε με μπλουζάκι της φίρμας OBEY (Υπάκουσε) με σήμα το Αστέρι του Εωσφόρου (το οποίο το βλέπουμε να προβάλει και ως λογότυπος πολλών πολυεθνικών αλλά και Ελλαδικών εταιριών που διαπλέκονται με τα κόμματα του Μεσαίου Χώρου) και το πρόσωπο του Εωσφόρου.

Αλλά και τα τατουάζ του Σισέ δεν πάνε πίσω. Στην πλάτη του έχει "κτυπήσει" τα φτερά του Εωσφόρου με 4 αστέρια, μια κουκουλοφόρα μορφή με το όνομα Prince (πριγκηπας) και στα Γαλλικά τον υπέρτιτλο "Un lion de meurt jamais. Il dort" που σημαίνει "Ενας λεων δεν πεθαίνει ποτέ. Κοιμάται".
Το δε κομποσκοίνι έχει ως χάντρα το σύμβολο του εξαπέταλου άνθους του lilium (Fleur-de-lis) το οποίο συμβολίζει τον αριθμό 6 αλλά και τον εξαγνισμό (!) και τον διαφωτισμό...

Ο Εωσφόρος, ο φέρων το Φως (Lucifer) και τον Διαφωτισμό ταυτίζεται με την θεά Αφροδίτη και τον πλανήτη Αφροδίτη που φέρνει στον κόσμο το φως της Ανατολής της Νέας Εποχής, αλλά και την Ishtar των Βαβυλωνίων την οποία ελάτρευαν οι πολίτες του βασιλείου του Ισραήλ (σε αντίθεση με τους Ιουδαίους του βασιλείου του Ιούδα) πριν γίνει ο συγκερασμός των δυο βασιλείων και ανακατευθούν τα πρόβατα με τα ερίφια.
Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο CD της Kylie Minogue, Aphrodite το οποίο σε ένα πυραμιδωτό όργιο ως άλλη θεά εισηγείται τον πανσεξισμό και την σεξουαλική "απελευθέρωση" στους πιστούς της. Το ίδιο το CD έχει πάμπολλες αναφορές σε Βαβυλωνιακές απεικονίσεις της Ishtar παρά της εκ Μεσης Ανατολής (εκ Κυπρου) εισαχθείσας Αφροδίτης. Η εταιρία που κυκλοφόρησε το CD είναι η ΕΜΙ η οποία ανηκει στην Citigroup Corporation. Στον Ελλαδικό χώρο οι δυο εταιρίες συνεργάζονται με την Minos και την Piraeus Ban.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχουμε να κάνουμε με EIΣΑΓΟΜΕΝΑ NEANIKA ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΤΥΧΑΙΟ;

Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ MΑΘΗΤΙΚΟN ΠΡΟΤΥΠΟN 2ον 

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΣΤΗΡ-ΙΣΤΑΡ-ISHTAR-STAR μας ενημερώνει η αγαπημένη διδασκάλισσα της Piraeus Bank, Κατερίνα Λέχου. Προφορικώς βέβαια άλλα λέει το κείμενο άλλα ο μαυροπίνακας μας παρουσιάζει όλη την γκάμα που αφορούν στην Βαβυλώνια Θεά την οποία υιοθέτησαν οι πολίτες του Βασιλείου του Ισραήλ σε αντίθεση με το Βασίλειο του Ιούδα, εξαναγκάζοντας μάλιστα τον προφήτη Ηλία να πάρει τα όρη και τα βουνά.

Εν συνεχεία μέσω Κύπρου (επιχειρηματική έδρα "Αμερικανικών" site πορνό, και μάλιστα ομοφυλοφιλικών) η Ishtar μετανάστευσε εις τας Ευρωπας όπου αμαθείς και φαντασιόπληκτοι χωρικοί την υιοθέτησαν και την βάπτισαν Αφροδίτη. Την ενέταξαν εν συνεχεία και στο Δωδεκάθεον, χωρίς να διευκρινίζεται αν πέταξαν έξω κάποια άλλη, πιό άσχημη από την αλλοδαπή που τα κάνει όλα και ξελογιάζει τους άντρες με κονσομασιόν και ότι ήθελε προκύψει, εκεί, έξω από το Λιτόχωρο. Στην Αίγινα εισήγαγαν άλλην αλλοδαπή, την οποία και βάπτισαν εν συνεχεία Αφαια Αθηνά (γιατί οι βλάχοι που ζούσαν εκεί δυσκολεύονταν με τα ξενικά ονόματα) αλλά και στην Έφεσο, την kinky Αμαζόνα με τα πολλά βυζιά την ονόμασαν Αρτέμιδα.

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι τα Βαβυλωνιακά δημιουργήματα επηρέασαν αρκετούς λαούς της αρχαιότητας, μεταξύ τους δε και τους Εβραιογενεις Erev Rav, εκείνους δηλαδή τους Εβραίους που εγκατέλειψαν το μονοθεϊσμό προκειμένου να βρουν την χαρά στα σκέλια τους (και από τις δύο όψεις). Οι Erev Rav οι οποίοι είναι και πατέρες της Μασωνίας αλλοτρίωσαν και τον παραδοσιακό Εβραϊσμό με το οικουμενιστικό και Μεσσιανικό κίνημα των Ντονμεδων και όχι μόνο.

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο Ερυθρός Αστήρ που υπόσχεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την Καπιταλιστική ή την Κομμουνιστική Παγκοσμιοποίηση και την Νέα Εποχή, αποτελεί σύμβολο (μαζί με μερικά ακόμη) τόσο της Μασωνίας όσο και του Εωσφορισμού αλλά και των τυράννων του κομμουνισμού όπως και της ολιγαρχίας του πλούτου.

πηγή:Theoprόvlitos

ΣΧΟΛΙΟ : Μερικοί ισχυρίζονται ότι ο αντίχριστος θά είναι ένας άνθρωπος, ο χειρότερος από όλους, ένα είδος δαιμονισμένου. Επομένως σάν χριστιανοί, περιμένοντας τό "πρόσωπο", μπορούμε νά απολαμβάνουμε τόν μοντέρνο πολιτισμό, να λατρεύουμε τον Σισέ, νά απολαμβάνουμε τήν Μαντόνα καί τήν Μινόγκ, χωρίς νά διατρέχει κίνδυνο η πίστη μας, χωρίς νά σαπίζουμε από τό πνεύμα τού αντιχρίστου. Έτσι ώστε όταν το πνεύμα αυτό μέσω τής τεχνολογίας κυριαρχήσει, όταν θά έχουμε μιά παγκόσμια κυβέρνηση, όταν θά είμαστε όλοι τσιπαρισμένοι, χωρίς καμιά ανησυχία, εφόσον τά αγαπημένα μας ζωάκια προστατεύονται μέ τό τσιπάρισμα, εφόσον η σεξουαλική Μινογκ θα μάς προτείνει νά το φορέσουμε όπως καί αυτή, θά είναι πολύ εύκολο σέ έναν φλώρο Ρότσιλντ νά ανακηρυχθεί θεός καί νά γίνει πιστευτός από έτοιμους οπαδούς πού ίσως καί νά πιστεύουν ότι είναι ακόμη χριστιανοί, μέ την βοήθεια τής τεχνολογίας.

Αμέθυστος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμέθυστε τα θηρία είναι δύο: ο Αντίχριστος αλλά και το Μυστήριο της Ανομίας. Η εστίαση μόνο στο ένα, πχ όπως επισημαίνεις στον Αντίχριστο, δεν είναι αρκετή, γιατί δεν βλέπουμε όλα τα άλλα που τον συνοδεύουν.

amethystos είπε...

Το μυστήριο της ανομίας είναι η Βαβέλ. Και είναι διπλό, η διάλυση της γλώσσας και της επικοινωνίας και η θεοποίηση της τεχνολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά δύναμη έδωσε ο Σατανάς στο πρώτο θηρίο που αναφέρει η Αποκάλυψη και με ποιο τρόπο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Απόστολος Παύλος λίγο μετά την Ανάληψη του Κυρίου έγραφε ότι ήδη ενεργείται το μυστήριο της ανομίας. Ποια διάλυση γλώσσας και θεοποίηση τεχνολογίας υπήρχε τότε;

amethystos είπε...

@ Ανώνυμος 1/8/11 10:06 πμ
Ποιος λέει ότι ο Σατανάς έχει δύναμη; Αφού νικήθηκε κατά κράτος. Η Εκκλησία λέει ότι ο Σατανάς είναι ξεδοντιασμένο σκυλί. Για ποια δύναμη μιλάμε;

@ Ανώνυμος 1/8/11 10:15 πμ

Ο Απόστολος Παύλος δεν έχει καμία σχέση με την Ανάληψη του Κυρίου. Γιατί στη Βαβέλ για ποια τεχνολογία μιλάμε; Είναι μια τεχνολογία η οποία πιστεύει ότι μπορεί να φθάσει στον Θεό. Στην εποχή του Κυρίου υπήρχε η μεγάλη τεχνολογία των Ρωμαίων η οποία έφερε και την pax romana. Είναι μια τεχνολογία η οποία πιστεύει ότι μπορεί να φθάσει στον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφει ο Απόστολος την επιστολή προς τους Θεσσαλονικείς έχει γίνει η Ανάληψη του Κυρίου, ιστορική αναφορά!
Το θέμα είναι ότι με την Ενσάρκωση έως την Ανάληψη του Κυρίου το θηρίο αυτό δεν ήταν παρών ενώ ήταν πριν και μετά. Πριν είμασταν κάτω από την εξουσία του Διαβόλου αλλά παρόλο που ο Κύριος μας ελευθέρωσε εμείς ξανακάναμε τον Διάβολο τύραννό μας με τις μαγείες. Δηλαδή μας ελευθέρωσε ο Κύριος από τα δαιμόνια αλλά δεν προσέξαμε και κυριευτήκαμε χειρότερα από αυτά.
Ο Απόστολος Ιωάννης λέει στην Αποκάλυψη ΙΓ 2 ο δράκων έδωκε αυτώ (στο θηρίο) την δύναμιν αυτού και τον θρόνον αυτού και εξουσία μεγάλη. Ναι εκμηδενίστηκε ο Σατανάς με την Ενανθρώπιση του Κυρίου όπως λέει και ο Μέγας Αντώνιος στον Ευεργετινό αλλά έχει ακόμη δύναμη, αυτή που θα δώσει στον Αντίχριστο ώστε και φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό μπροστά στα μάτια των ανθρώπων. Ναι, πιστεύω και εγώ ότι και η τεχνολογία θα επιστρατευτεί στην απάτη αλλά δεν είναι μόνο απάτη και τεχνολογία αλλά και δαιμονική επίδραση. Σαφώς η επιθυμία να φθάσει ο άνθρωπος να γίνει Θεός δίχως τον Θεό είναι το χτίσιμο πάλι του Πύργου της Βαβέλ ή με άλλα λόγια της Παγκοσμιοποίησης με την άρνηση του Αγίου Πνεύματος-Πεντηκοστής, δηλαδή με τον Οικουμενισμό.

amethystos είπε...

Αγαπητέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως:
1. Ο Κύριος μας ονόμασε παιδιά του σατανά κα γι' αυτό στη βάπτιση κάναμε εξορκισμό. Δηλαδή ο Αντίχριστος κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τον ίδιο τον πονηρο.
2. Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ανακάλυψαν την ανθρώπινη ουσία στην οποία δεν έχει πρόσβαση ο πονηρός και είναι ανώτερη του πονηρού. Βεβαίως την ξαναχάσαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Δεν είμαστε εντελώς έρμαια ούτε σαν άνθρωποι ούτε σαν χριστιανοί αλλά είναι δύσκολα κατορθώματα και τα δύο. Και να γίνουμε άνθρωποι όπως μας κατασκεύασε ο Θεός και να γίνουμε χριστιανοί όπως μας δίδαξε ο Κύριος. Η δύναμη του πονηρού δεν είναι δύναμις αληθινή. Είναι δύναμη μπροστά στους άθεους και όχι μπροστά στους χριστιανούς.