Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη μαϊμουδιά: Η σύσκεψη συνεχίζεται, η απόφαση έχει ληφθεί!

πηγή tolimeri

040109 chimp_4
Σε κοροϊδία του αιώνα απέναντι στον ελληνικό λαό εξελίσσεται η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αφού παρά το γεγονός ότι αυτή συνεχίζεται οι Γερμανοί «πανηγυρίζουν» για την επίτευξη των στόχων τους και την πλήρη απαξίωση της οικονομικής κατάστασης των πολιτών της Ελλάδας.
Γύρω στις 7 το απόγευμα και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Λουκάς Παπαδήμος «συσκέπτονταν» για περίπου μιάμιση ώρα, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε περιχαρής τη σύγκληση του οργάνου που απαρτίζουν οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης, στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.
Αυτό όμως θα συνέβαινε μόνον εφόσον – όπως ο ίδιος ο Γιούνκερ είχε δηλώσει – θα υπήρχε αποτέλεσμα! Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτό υπάρχει ήδη από τις 7 το απόγευμα και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν να συσκέπτονται για τα μάτια του κόσμου.
Πώς αλλιώς θα δικαιολογήσουν τις... υπεράνθρωπες προσπάθειες που θα δηλώσουν ότι κατέβαλαν για να σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή. Και σα να μην έφθανε αυτή η εξόφθαλμη απόδειξη της κωμωδίας που παίζουν οι Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης στις πλάτες του ελληνικού λαού, υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει ότι όλα έχουν τελειώσει.
Πριν από λίγη ώρα έκλεισε και το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Κερδισμένες της σημερινής συνεδρίασης θεωρούνται οι τράπεζες. Κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν υπήρχαν αμφιβολίες ότι η Ελλάδα θα δεχόταν τους όρους που της έθεσαν οι δανειστές. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Deutsche Bank αύξησε την τιμή της μετοχής της κατά 1,5%!
Το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή του στις 7 ώρα Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: