Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

"Οι άγνωστοι-πασίγνωστοι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος"


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το κράτος κατελύθη χθες από το παρακράτος των κουκουλοφόρων. Εκδοχή πρώτη: τραγική ανικανότητα της συντεταγμένης πολιτείας να εγγυηθεί την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των πολιτών της. Εκδοχή δεύτερη: ηθελημένη παράλειψη για να εξυπηρετηθεί η ανάγκη της ημέρας για πρόκληση σοκ και δέους, προς συγκάλυψη του εξανδραποδισμού του λαού και της λεηλασίας της πατρίδος που χαλκεύονταν εκείνες τις ώρες στην αίθουσα της Βουλής. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑ. Στη δεύτερη, επαληθεύεται για άλλη μια φορά ότι οι άγνωστοι-πασίγνωστοι κουκουλοφόροι, είναι τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος.

Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί τον λαό σε Εγρήγορση, Αντίσταση, Συσπείρωση. Πρέπει, και μπορούμε, να σπάσουμε τις αλυσσίδες με τις οποίες μας έδεσαν πισθάγκωνα. Αυτή η λαϊκή αντιμνημονιακή πλειοψηφία, οφείλει να συσπειρωθεί αμέσως σε ένα ισχυρό Εκλογικό Μέτωπο Εξουσίας.

Πηγή : DefenceNet

Σχόλιο: Ας αρχίσουμε τον αγώνα της Ελευθερίας απο αυτούς λοιπόν. Την επόμενη φορά ας τους λιντσάρουμε.

Αμέθυστος

4 σχόλια:

Κ.Τ. είπε...

Σχόλιο πάνω στο σχόλιο: Ένα πρακτικό πρόβλημα είναι ότι οι κουκουλοφόροι κατεβαίνουν με ξύλα, λοστούς, πέτρες και μολότωφ (τώρα και με την καινούργια [κόμπρα], όπως είδαμε) και, κυρίως, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, αν και συντριπτικά υπεράριθμοι, κατεβαίνουμε σε παρέες των 2-2, 3-3, άντε μέχρι πέντε. Τουλάχιστον αυτή την εικόνα έχω εγώ. Πως, λοιπόν, να τους λυντσάρουμε; Είμαστε ένας ασπόνδυλος οργανισμός δίχως διακριτά μέλη. Η μόνη περίπτωση «λυντσαρίσματος», για να κρατήσουμε τη λέξη, ήταν οι συγκρούσεις μεταξύ των ΚΝΑΤ του ΚΚΕ και των μαυρο-κουκουλοφόρων. Έλεγαν τότε οι μαυρο-τέτοιοι ότι τα ΚΝΑΤ χτυπούν πιο πολύ από τα ΜΑΤ...(«τι τα θέλετε τα ΜΑΤ όταν έχετε τα ΚΝΑΤ» και κάτι παρόμοια)

Κ.Τ. είπε...

Και κάτι ακόμα:

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/302776/suglonistiki-fotografia-apo-ti-htesini-diadilosi/

χαλαρωσε είπε...

σε καθε περιπτωση το οπλο ειναι απαραιτητο. Ας παρουν ευλογια και ας παρουν δυο.Ενα τουλαχιστο.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ένα άβουλο και ανομοιογενές πλήθος δε 'μπορεί ποτέ να επιτεθή 'στους αναρχομαφιόζους-αναρχοπρεζάκηδες.Διασπάται με την πρώτη έφοδο.Απόφαση και θάρρος,τόλμη χρειάζεται.Τα υπόλοιπα...'βρίσκονται ακόμη και 'στην πορεία του αγώνα.