Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ευτράπελα στα Θεοφάνεια στη Ναύπακτο


Για ποιο λόγο αποχώρησε από τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Ιερόθεος (Vid)

Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.
Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό , αφήνοντας άναυδους επισήμους και πιστούς.
Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει "ντροπή σου" στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί ρομά.
Θεοφάνεια στη Νέα Πέραμο - Τσουχτερό κρύο και χιόνια
Παρά τα 6 μποφόρ, οι συμμετέχοντες στη Νέα Πέραμο για το Σταυρό δεν επηρεάστηκαν. Με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες υποδέχτηκαν άλλωστε οι πιστοί τα Θεοφάνεια σε όλη τη χώρα. Το βίντεο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.


         
Πηγή βίντεο: ptzirakis
πηγή : news 247

ΣΧΟΛΙΟ : Αγαπάει ο Θεός τόν κλέφτη αγαπάει όμως καί τόν νυκοκύρη. Ο Ιερόθεος Βλάχος υποδύεται τόν αριστούχο θεολόγο, έγινε διάσημος σάν μαθητής τού Ρωμανίδη, αλλά ο Θεός τού δίνει συνεχώς ευκαιρίες νά αποδείξει τήν αλήθεια τών προθέσεών του καί δυστυχώς τίς κλωτσάει. Δυστυχώς η φιλαυτία του, ο εγωκεντρισμός του αποδεικνύονται συνεχώς πιό δυνατοί από τήν αγάπη του γιά τήν εκκλησία. Η προαίρεσίς του αλλοιώνεται από εγωπάθεια. Αγαπάει υπερβολικά τήν εξουσία γιά νά μπορεί νά είναι αληθινός.

Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το video που ανεβασατε ειναι εντελώς ασχετο.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Τον κακό σου τον καιρό!

''Καιρός φέρνει τα λάχανα,καιρός τα παραπούλια.''.


Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο! Τόση εμπάθεια από τη μεριά του Ιερόθεου, πια; δεν το καταλαβαίνει ότι εκτίθεται στα όμματα παντός νοήμονος παρατηρητού;