Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Το κλίμα πόλωσης κάπου οδηγεί…

ΠΗΓΗ: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Η επιχειρούμενη πόλωση στην ελληνική κοινωνία μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Ελλάδα, πάνω στην οποία πειραματίζονται διάφορα διεθνή κέντρα, φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη χώρα, στην οποία θα επικρατήσει γενικό «μπάχαλο».
Οι δημοκρατικοί θεσμοί δεν λειτουργούν. Μολότοφ και καλάσνικοφ έχουν αναλάβει την εξυγίανση του κράτους. Σφαίρες έφτασαν ακόμα και στο γραφείο του πρωθυπουργού. Και όμως οι παρατάξεις αρνούνται πεισματικά να συνεργαστούν προς όφελος του ελληνικού λαού. Η ιδεοληψία και τα συμφέροντα οδηγούν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση σε έντονη αντιπαράθεση που θυμίζει άλλες εποχές.
Η παρούσα κατάσταση είναι προφανώς «στημένη» και σκοπό έχει να οδηγήσει στην διάλυση του κρατικού ιστού, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και στην επιβολή αποφάσεων για το μέλλον της χώρας. Αν και υπάρχουν πολιτικοοικονομικές λύσεις αντίστασης και ελιγμών (έχουμε κατά καιρούς αναφέρει τέτοιες), το πολιτικό προσωπικό αρνείται πεισματικά να τις δει. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό αλλά αποφασιστικότητα.
Ο ελληνικός λαός, αφού εξαπατήθηκε από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, οδηγείται σε αδιέξοδο και άρα σε ξεσηκωμό. Τότε ελπίζουν οι παγκοσμιοποιητές να κηρύξουν την Ελλάδα και επίσημα σε κατεχόμενη περιοχή, βάζοντας τάξη στο τεχνηέντως δημιουργημένο χάος. Κατά αυτόν τον τρόπο θα θελήσουν να νουθετήσουν τους «διεφθαρμένους και απείθαρχους» Έλληνες.
Όπως καταλαβαίνετε τα ψέματα τελειώνουν. Η Ελλάδα πρέπει να σηκώσει, επιτέλους, κεφάλι. Σε παλαιότερες εποχές δεν θα γράφαμε καν. Σε δύσκολες στιγμές έθνη με ιστορικό βάθος κάνουν την αρχή, στέλνοντας πανανθρώπινο μήνυμα ελευθερίας σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα θα λυθούν από την μία στιγμή στην άλλη. Αντίθετα θα χρειαστεί πολύς χρόνος και κόπος. Κρατήστε όλοι γερά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: