Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ευρώπη υπό κατοχή; Οι κεμαλοναζί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις Κούρδισσες αγωνίστριες στο Παρίσι!


Το καθεστώς Ολάντ φέρει βαρύτατες ευθύνες…

Δολοφονημένες βρέθηκαν τρεις γυναίκες κουρδικής καταγωγής στους χώρους του Κουρδικού Ινστιτούτου στο Παρίσι. Σύμφωνα με την αστυνομία και οι τρεις είχαν δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι. Ήταν ακτιβίστριες για την ανεξαρτησία των Κούρδων, η μία δε φέρεται ως ιδρυτικό μέλος του ΡΚΚ.

Ο υπεύθυνος της ομοσπονδίας των κουρδικών οργανώσεων, Λεόν Εντάρ δήλωσε ότι το ένα από τα θύματα ήταν η Φιντάν Ντογάν, 32 ετών, υπεύθυνη του κουρδικού κέντρου ενημέρωσης. Οι δύο άλλες γυναίκες, των οποίων δεν αποκάλυψε την ταυτότητα, ήταν επισκέπτριες του Ινστιτούτου, ακτιβίστριες, επίσης κουρδικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τον Εντάρ, οι τρεις γυναίκες βρίσκονταν μόνες στον χώρο του κέντρου ενημέρωσης χθες το μεσημέρι. Το απόγευμα, μέλος της κουρδικής κοινότητας θέλησε να εισέλθει στο κτίριο, αλλά δεν μπόρεσε γιατί δεν είχε κλειδιά. Τελικά, τα τρία πτώματα ανακαλύφθηκαν τη νύχτα, λίγο μετά τις 02.00.
Δεκάδες μέλη της κουρδικής κοινότητας του Παρισιού έχουν συγκεντρωθεί έξω από το οίκημα, όπου παραμένουν τα τρία πτώματα. Το κέντρο ενημέρωσης του Κουρδιστάν βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του 10ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας.

enet.gr
πηγή : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: