Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δεν πάει άλλο …


Είναι ξεκάθαρο πια οι Έλληνες μπούχτισαν… Το βιώνεις παντού. Σε όλες τις συναναστροφές, με φίλους συγγενείς ακόμη και στο δρόμο. Το κλίμα βάρυνε για τα καλά. Όλοι μιλούν για τη δυστυχία που βιώνουν λόγω κρίσης!!!
Αν και βουβή η κραυγή τους, ακούγεται. Και δεν το βλέπουν πια ατομικά αλλά συλλογικά… Ξέρουν πλέον ότι το να σώσουν το δικό τους τομάρι δεν λέει τίποτα. Η διάσωση πρέπει να είναι συλλογική …
Έχουν καταλάβει τις φούσκες που τσαμπουνάνε καθημερινά οι πολιτικοί στα τηλεοπτικά παράθυρα… περί ωραιοποιημένης εικόνας ανάκαμψης της οικονομίας μέσω της «ανάπτυξης»!!! Δεν ελπίζουν τίποτα από δαύτους. Νιώθουν ότι οι φόροι που πληρώνουν δεν είναι μόνο άδικοι αλλά είναι και εκβιαστικοί. Ετσι κι αλλιώς βλέπουν καθαρά την αποτυχία των καρεκλοκενταύρων σε όλους τους στόχους καθώς και την οσφυοκαμψία τους στους δανειστές μας. Το αισθάνονται στην τσέπη τους με τις υφαρπαγές των μισθών και των συντάξεων, τις φυλακίσεις για χρέη προς το Δημόσιο για μικροποσά. Δεν είναι μόνο υποψιασμένοι αλά σίγουροι για το σχέδιο δέσμευσης της εθνικής περιουσίας.
Όλοι είναι στην «τσίτα» και «ζυγιάζουν» τα πράγματα… Αγριεύουν και μεταμορφώνονται σε τσουνάμι που ετοιμάζεται για να τους πνίξει. Δεν μπορούν να πεισθούν πλέον ούτε οι 2.000.000 άνεργοι αλλά ούτε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Μιχαλού

Πηγή : αιέν αριστεύειν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το ανοιχτό στόμα που δείχνεις νομίζω ότι πάσχει από αμυγδαλές...
;-0