Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τουρκόφιλος και τσάμπα δεν γίνεται.

Καμερον αντάρτες ΣυρίαΤο έχουμε γράψει επανειλημμένα. Άνθρωπος με στοιχειώδης ιστορικές γνώσεις, χωρίς διαστροφές, δεν μπορεί να υποστηρίξει την Τουρκία. Είναι αδύνατον.

Το πως βρίσκονται τόσοι φιλότουρκοι σε πολιτισμένες χώρες, είναι πλέον αυταπόδεικτο. Όλοι πληρώνονται. Από λόμπις, χορηγούς ή από έκνομες δραστηριότητες (δουλεμπόριο – πρεζεμπόριο) από το μαύρο χρήμα της Εργενεκόν κλπ.

Εκτός από τους ελληνόφωνους επιτηδευματίες που πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση, υπάρχουν οι “Ευρωπαίοι” σαν το εικονιζόμενο ρεμάλι. Αυτόν που είχε αποκαλέσει την Ελλάδα, “Οθωμανική επαρχια”. Σήμερα, όπως αποκαλύπτει η “Ελλάδα”, το φασιστόμουτρο ενισχύει τους συναδέλφους του που σφάζουν στην Συρία.

Πριν λίγες ημέρες, μάθαμε το γιατί. Οι κύριοι “χορηγοί” του κόμματος του, ήταν τούρκοι και τουρκοκύπριοι “επιχειρηματίες”. Το θέμα έγινε γνωστό όταν ένα από αυτά τα “μπουμπούκια” συνελήφθη με βαρύτατες κατηγορίες. Τότε έγινε γνωστό ότι εκατοντάδες χιλιάδες λίρες από τα κλεψιμέικα, είχαν καταλήξει στο κόμμα του Κάμερον.

Για όσους έχουν ακόμα απορίες…

Πηγή : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: