Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η Γερμανία υποδουλώνει και την υπόλοιπη ελεύθερη Κύπρο.

ΠΗΓΗ: Προεδρική Δημοκρατία

Με την μερική δήμευση των καταθέσεων που επέβαλε το κατευθυνόμενο από την Γερμανία Eurogroup, μέσα στο εορταστικό τριήμερο όπου οι Κυπριακές τράπεζες είναι κλειστές και οι καταθέτες δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους, στην ουσία οδηγεί στην διάλυση του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος και την πλήρη παράδοση της Κύπρου...
άνευ όρων στο (φιλικό προς την Τουρκία) Δ΄ Ράϊχ. Σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες Κύπριοι σπεύδουν από το πρωϊ στα ΑΤΜ των τραπεζών προκειμένου να κάνουν αναλήψεις και να σώσουν τις καταθέσεις τους, αλλά τα ΑΤΜ πάγωσαν. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Eurogroup είναι για εφάπαξ εισφορά 9,9 % για τις καταθέσεις σε κυπριακές Τράπεζες άνω των 100.000 ευρώ και 6,75 % για τις καταθέσεις που είναι κάτω των 100.000. Επίσης η ίδια απόφαση προβλέπει και την φορολόγηση των καταθέσεων 20-25% ενώ οι εταιρικοί φόροι (που ήταν το ισχυρότερο οικονομικό χαρτί της Κύπρου) αυξάνονται από 10-12%.
Η απόφαση αυτή του Eurogroup, όπως και εκείνες που προηγήθηκαν για την Ελλάδα, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με ανάλογη μεταχείριση προς την Ιρλανδία και έχει σαφώς (όπως και την περίπτωση της Ελλάδας) τιμωρητικό και όχι διασωστικό χαρακτήρα.
Αφού πρώτα η «καθάρια» Γερμανική ελίτ και οι άλλοι Βόρειοι δυσφήμισαν και διέσυραν τις Κυπριακές τράπεζες ως πλυντήρια μαύρου χρήματος, στη συνέχεια επιβάλουν την καταστροφή των κυπριακών τραπεζών και μέσω αυτού την υποδούλωση του Κυπριακού Έθνους.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξυπνήσουμε κι εμείς οι Έλληνες ένα Σάββατο και θα ακούσουμε μια ανάλογη καταστροφή, προκειμένου να διασωθεί το τεράστιο πελατειακό κράτος.
Μόνη λύση πλέον είναι η διάλυση της Ευρωζώνης. Δεν πάει άλλο. Αν αυτό δεν γίνει, μόνη λύση είναι η έξοδος από το ευρώ, τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα. Θα το κάνει αυτό ο Αναστασιάδης; Δεν είναι φυσικά Τάσσος Παπαδόπουλος. Θα το κάνει αυτό ο Σαμαράς; Δεν είναι φυσικά Κωνσταντίνος Καραμανλής, ούτε Ανδρέας Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: