Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Θεολογία Διαλεγόμενη Εκδήλωση στη Θεολογική Σχολή Αθηνών


ekdos_aths_athens.jpgΗ Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Θεολογία Διαλεγόμενη: Το έργο και οι εκδόσεις της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών», την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, 12-2 μ. μ., στην Αίθουσα Οπτικοακουστικών Μέσων, στην Θεολογική Σχολή, στην Πανεπιστημιούπολη.

Στην Στρόγγυλη Τράπεζα συμμετέχουν οι:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΑΣ, Πρόεδρος και Καθηγητής Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΝΑΡΑΚΗΣ, Επικ. Καθηγητής Τμήματος Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, Διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Δεληκωνσταντής

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Καθηγητής Μάριος Μπέγζος


Σχόλιο: Τί έχει να μας πεί τώρα ο Πειραιώς; Ο οποίος ισχυρίστηκε ψευδόμενος ότι ο Ιγνάτιος Βόλου αποστασιοποιήθηκε απο την Ακαδημία Βόλου, καλώντας μερικές κληρικολαϊκές συνάξεις βεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Ορθοδοξία του. 
Πώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έναν τέτοιο άνθρωπο σαν τον Πειραιώς; Η διπροσωπία του είναι μεγαλύτερη και απο του Βαρθολομαίου. Βλέπεις αγαπητέ Πειραιώς αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Λίγο πρίν τελειώσεις το ψέμα σου, ο ίδιος ο Ιγνάτιος σε διέψευσε. 

Αμέθυστος 

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ώστε και ψευδόμενος,εδώ,λοιπόν,ο...''Σεβασμιώτατος''.Μάλιστα.Παρατηρείται,δηλαδή,με αφορμή (και) την εκδήλωση αυτήν,εδώ,τη συγκεκριμένη,μια τριάδα κακών,ένα τριπλούν κακόν,τρίπτυχο εμπλοκής,συμπλοκής καθώς και περιπλοκής (των) γενειάδων:ενός Πειραιώς,ε(Ε)νός-τ(Τ)ου (κατ'εξοχήν)(νεο/Νεο-)Φ(φ)αναριώτη όπως,επ'ίσης,(και) αυτού(,)του της Δημητριάδος.Τώρα 'τρίτωσε (πάλι και για πολλοστή φορά..) το ύψος,τα μέτρα του βυθού του κενού.