Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

EndGame - Σχέδιο της ελίτ για παγκόσμια σκλαβιά

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ALEX JONES
Tο συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame, blueprint for global enslavement (Το σχέδιο των ελιτιστών για την παγκόσμια σκλαβιά).
To Endgame είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.
Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.
Θα δείτε πως μαγειρεύεται όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι οικονομικές κρίσεις, οι πόλεμοι, η εξαπάτηση των τραπεζών και άλλα πράγματα που είναι εναντίον του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού από μια χούφτα ανθρώπους.
Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Alex Jones αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME. Ενώ η "ελίτ" θα ζήσουν για πάντα με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία.
Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων πανγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μείωση του πληθυσμού. Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.


Πηγή : Πίσω απο την κουρτίνα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"o μετανθρωπισμός" Μάλιστα.
Καινούργιος όρος αυτό.

Τι είστε παρακαλώ; "είμαι μετάνθρωπος" "Α χάρηκα πολύ για τη γνωριμία. Νόμιζα ότι ήσασταν υπάνθρωπος, έκανα μια πρόθεση λάθος, δε βαριέστε, αγαπητέ, ψιλοπράματα, καλή καρδιά να υπάρχει πάνω από όλα! "
............
Τώρα, εδώ που τα λέμε, αυτός ο Jones τι ζόρι τραβάει; Γιατί του ανεβαίνει έτσι η πίεση;

Γιατί δε θέλει να αφήσει τα αθρωπάκια να γίνουνε, λέει, κοσμοκράτορες; χαχα...αστείο ακουγεται αν σκεφτείς ότι οι αντικειμενικές διαστάσεις της Γης δεν είναι παρά ένα κόκκος άμμου στο συμπαν.

Θα γίνουνε κοσμοκράτορες στον κόκκο της άμμου; Και λοιπόν;!
Κουνήθηκαν τα ...Καλάβρυτα ρε φίλε!