Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞANΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ON CAMERA ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ

Πηγή: Οίμος-Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ



Αυτός έπρεπε να διεκδικεί την ψήφο μας για το Ελληνικό κοινοβούλιο αντί για κάτι κύνες του κυνοβουλίου που γαυφγίζουν στα κανάλια...
Ο Καναδός πρέσβης περιορίζεται στα τυπικά και λουφάζει κανονικά...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ

4 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ! TO ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ.. ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΩΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ,Ε Υ Λ Α Λ Ο Υ Σ Α,''ΕΥΛΑΛΙΑ''.ΜΕΣΤΟΤΑΤΗ,ΕΥΣΥΝΟΠΤΗ,ΣΟΒΑΡΗ,ΕΥΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ(ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ).Παγὰν(ἀληθέ-α)λαλέουσαν(ἀείποτε).Οὐκ ἀπέσβετο (καὶ) λάλον ὕδωρ,πάντως.


Ανώνυμος είπε...

Μακάρι η "Ευλαλία" να είναι γένους θηλυκού και όχι κάποιος τριχωτός ασφαλίτης προβοκάτορας.Βρομάει ο τόπος από δαύτους.Τους σιχαθήκαμε.

Ευλαλία είπε...

Προς τον ανωνυμο.
Γυναικα ειμαι και Ευλαλία ειναι το ονομα μου οχι κανενα ψευδωνυμο!
Στο χερι μας ειναι ολοι οι Ελληνες να ενωθουμε και να αντιδρασουμε επιτελους πριν να ειναι πολυ αργα.. Η ΕΟΖ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΥΞΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.