Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ (2)

Μετά τον θάνατο του Αληθινού Θεού και την επικράτηση του αντιπροσώπου του Θεού καί μετά την αποθέωση των Γραφών η Ευρώπη διά του Ρολογά του  Καίνιξμπεργκ, του Κάντ, ο οποίος στην πραγματικότητα διόρθωνε ρολόγια, σκότωσε και την εικόνα του Θεού μέσα στον άνθρωπο, την ψυχή ζώσα, αντικαθιστώντας την με το υποκείμενο και τον κόσμο, την Δημιουργία, η οποία διέθετε σαν μόνος ναός πλέον την εικόνα του, με την αναπαράσταση ή την παράσταση.

Μόνο με το σώμα του πλέον ο άνθρωπος, αγωνίστηκε να κατασκευάσει νέα συνείδηση, απελευθερωμένος απο την Φυσική του συνείδηση, τον Νόμο του Θεού που είναι γραμμένος σε κάθε σάρκα, η οποία νέα συνείδηση ακούει στον Νέο Θεό, το Αληθινό Εγώ. Την θέση της Χάριτος πήρε γρήγορα η Φυσική του Νεύτωνος ή η Βαρύτης και η ανθρωπολογία που γεννήθηκε απο την επανάσταση του Γαλιλαίου, ο οποίος πέταξε έξω απο την Φυσική επιστήμη και την φιλοσοφία και τον άνθρωπο, έφτιαξε τον σύγχρονο άνθρωπο αυτοκίνητο. Με ακόρεστη ή άπειρη ανάγκη ενέργειας για να κινηθεί.
Η σύγχρονη μεταμόρφωση του σώματος σε απόθεμα οργάνων, ή η μεταφυσική του σώματος όπως κενολογεί ο Λουδοβίκος, είναι η κορυφή αυτής της εξελίξεως. Ο άνθρωπος δέν σώζεται διά της ζωής, αλλά διά του θανάτου.
Ο νέος Θεός λοιπόν, θανάτω θάνατον του άλλου πατήσας, χωρίς δικαιώματα και υποχρεώσεις, απαθής και ειρηνικός, αναπαυμένος στην αγκαλιά της κυβερνητικής πρόνοιας, όπως στους παπάδες και την ιεραρχία της Λατινικής Εκκλησίας παλιότερα και σήμερα στην Ελλάδα, είναι επιτέλους ένα Ιερό ζώο. Ένα ζώο θεωμένο. Η ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ του Ινδουϊσμού. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ.
Ο Αμνός του Θεού πέθανε, τα πρόβατα του σφαγιάζονται, γιατί θέλουν αρχηγούς και ποιμένες, και μόνον η Αγελάδα επιτρέπεται στην ύπαρξη πλέον, διότι δέν απαιτεί φροντίδα και διότι είναι καθαρός εκμεταλλεύσιμος  χρυσός για την Δικτατορία της πρόνοιας που ανέλαβε μέσω των Τραπεζών τα ηνία της ανθρωπότητος. Η αγελάδα είναι η μόνη επένδυση η οποία μπορεί να ξεχρεώσει τους τόκους.
Αργά αλλά σταθερά η ενότης λαού καί δικτατορίας θα προσωποποιηθεί στον Αντίχριστο, τον υπέρτατο Κάου-Μπόϋ (cowboy), τον Θεό της Αγελάδας.
Καλό, διότι αναπόφευκτο ΠΑΣΧΑ στα πρόβατα του Θεού που απέμειναν, λίγο πρίν μεταλλαχθούν και αυτά σε αγελάδες.
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: