Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σπασαν και έκαψαν τα πάντα Μουσουλμάνοι στην Στοκχόλμη - Βίντεο

Αυτά έγιναν μια μέρα πριν το φρικιαστικό περιστατικό στο Λονδίνο. Φυσικά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα Ελληνικά ΜΜΕ για τα επεισόδια από οργανωμένες ομάδες φανατικών ισλαμιστών στη φιλήσυχη Στοκχόλμη.

Εκατοντάδες νεαροί πυρπόλησαν αυτοκίνητα και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και με μέλη των υπηρεσιών διάσωσης σε προάστια της Στοκχόλμης όπου διαμένουν φτωχοί μετανάστες στη διάρκεια ταραχών που σημειώθηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα της Σουηδίας--οι σοβαρότερες εδώ και πολλά χρόνια.

Χθες βράδυ, επίθεση δέχτηκε ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Γιάκομπσμπεργκ, στα βορειοδυτικά της πόλης, ενώ πυρπολήθηκαν δύο σχολεία και ένα πολιτιστικό κέντρο παρά την έκκληση για ηρεμία που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ.

Οι ταραχές, που σημειώθηκαν σε μία από τις πλουσιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συγκλονίζουν την χώρα που φημίζεται για το σύστημά της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ προκάλεσαν διάλογο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τόσο την ανεργία στους νέους όσο και την εισροή μεταναστών.

"Περίπου 30 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν χθες το βράδυ, οι εμπρησμοί συνδέονται με τις συμμορίες νεαρών και με εγκληματικές συμμορίες", δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στοκχόλμης Κγελ Λίντγκρεν.

Ο ίδιος είπε ότι χθες το βράδυ συνελήφθησαν οκτώ άτομα και ότι από τα επεισόδια δεν υπάρχουν τραυματίες.

Οι ταραχές αποδίδονται στον θάνατο ενός 69χρονου, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ματσέτα, από τα πυρά αστυνομικών στο προάστιο Χούσμπι αυτό τον μήνα, γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε η αστυνομία για υπερβολική χρήση βίας.

"Ολοι πρέπει να προσπαθήσουν για την αποκατάσταση της τάξης-οι γονείς, οι ενήλικες...", είπε ο πρωθυπουργός χθες Τρίτη στους δημοσιογράφους.

Ύστερα από δεκαετίες εφαρμογής του "σουηδικού μοντέλου" παροχών κοινωνικής πρόνοιας, η Σουηδία περιορίζει από την δεκαετία του 90 τον ρόλο του κράτους.

Ενώ το επίπεδο διαβίωσης, κατά μέσον όρο, παραμένει το υψηλότερο στην Ευρώπη, οι κυβερνήσεις έχουν αποτύχει να μειώσουν σημαντικά την μακροχρόνια ανεργία στους νέους και την φτώχεια, που έχουν πλήξει κυρίως τις κοινότητες των μεταναστών.

Η εφημερίδα Aftonbladet που πρόσκειται στην αριστερά έγραψε ότι οι ταραχές αντιπροσωπεύουν μία "γιγαντιαία αποτυχία" της κυβερνητικής πολιτικής, που έχει προκαλέσει την δημιουργία γκέτο στα προάστια.

Το εθνικιστικό κίνημα "Σουηδοί Δημοκράτες" έρχεται τρίτο στις δημοσκοπήσεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον επόμενο χρόνο, γεγονός που αντανακλά την δυσαρέσκεια πολλών ψηφοφόρων απέναντι στην παρουσία μεταναστών στη χώρα.

Περίπου το 15% του πληθυσμού είναι ξένοι-το μεγαλύτερο ποσοστό για σκανδιναβική χώρα.
Η ανεργία σε αυτή την κατηγορία πολιτών κυμαίνεται στο 16%, σε σχέση με το 6% που ισχύει για τους Σουηδούς, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.
Δείτε το βίντεο..

πηγή ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αμέθυστε,
Αντί να γράφετε σε στυλ Ελεύθερης Ώρας τα πεπραγμένα των ακραίων μουσουλμάνων στην Ευρώπη, αναζητείστε καλύτερα ποιοι και γιατί οδήγησαν ιστορικά τις καταστάσεις ως εδώ.
Οι περισσότεροι από αυτούς, φανατισμένοι από τα σπάργανα, σε συνθήκες φτώχειας και εξάρτησης από τη Δύση, και οργανωμένοι σε σέχτες, επιδιώκουν τυφλά να πάρουν το αίμα τους πίσω...
Και γιατί γι' αυτούς δεν ισχύει η ιστορικότητα, η ψυχοπαθολογία του βάθους και της μάζας, μέσα από τα εμπεριστατωμένα κείμενα του "δυτικού πολιτισμού" που παραθέτετε;

Είτε δεχόμαστε λοιπόν τη "διαλεκτική του κόσμου" με τους κανόνες της, τους ρόλους θύτη-θύματος και τους "δύο αφέντες" που σαφώς εναλλάσσονται, είτε στρέφουμε προκλητικά και το άλλο μάγουλο ακυρώνοντάς τη...
(το τελευταίο ας το πράξει ο καθένας όσο πιο παλληκαρίσια, απέναντι στην ψυχή του και μόνο...)

Ο αληθινός Θεός είναι πέρα από κάθε διαλεκτική - ναι, αδελφές νεοφώτιστες, το ξέρω ότι αυτό είναι καταπληκτικό και τέλειο και θα σας ξαναενθουσιάσει! - αλλά με μια λεπτή, ειδοποιό, διαφορά:
Δεν είναι απατ-εώνας...

amethystos είπε...

Οι άνθρωποι αυτοί, όπως και η θρησκεία τους, δέν διαθέτουν ούτε Εγώ, που διαθέτει ο Δυτικός άνθρωπος και ο σημερινός Έλληνας, ώστε να θεραπευτεί, ούτε Νού, που διέθετε ο Αρχαίος Έλληνας και ο Αληθινός Χριστιανός.
Διαθέτουν αγελαίο πνεύμα, ομαδικό. Γνωρίζουν μόνον την θρησκευτική απόλυτη θεαρχική εξουσία σαν θεραπεία. Όσον αφορά εσάς διαθέτετε το γνωστό απρόσωπο αδιαφοροποίητο πνεύμα που χαρακτηρίζει την αρνητικότητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των γυναικών. Είναι το πνεύμα του γράμματος, το οποίο δέν μπορεί να συλλάβει ούτε το νόημα των λέξεων. Κάτι που προσπάθησε να διδάξει σήμερα ο Γιανναράς. Φυσικά δέν έχει καμμία ελπίδα να συλλάβει το νόημα των πραγμάτων, ούτε να ελευθερωθεί απ'τον Εγωκεντρισμό. Απλώς αρέσκεται να παίζει με τις λέξεις προβάλλοντας τις "αξίες" της εποχής στα πάντα. Στα ζώα, στην ιστορία, στους ανθρώπους, στις ιδέες. Σήμερα εκπρόσωπος αυτού του πνεύματος, είναι ο Καλαϊτζίδης και ο Βόλου. Είναι ακριβώς αυτό το πνεύμα για το οποίο προειδοποιούσε ο Αριστοτέλης: Πάς μή Έλλην Βάρβαρος Δηλαδή ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Όσον αφορά εσάς διαθέτετε το γνωστό απρόσωπο αδιαφοροποίητο πνεύμα που χαρακτηρίζει την αρνητικότητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των γυναικών".
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Αμέθυστε από πού κατάλαβες ότι ο προηγούμενος σχολιαστής ει΄ναι γυναίκα; Απορώ.

amethystos είπε...

Είναι θέμα αρχής. Θηλυκής αρχής, υπάρχει καί στούς άνδρες καί στίς γυναίκες, αλλά κυριαρχεί ιδιαιτέρως στίς γυναίκες.
ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.