Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τόλμησε και είπε αυτό που αισθανόταν η Κική Δημουλά ...

ΠΗΓΗ: Antilogos

Και έπεσαν πάνω της να την φάνε όλοι οι επαγγελματίες  ..."προοδευτικοί" και "ευαίσθητοι" της χώρας ...
Διαβάζω στα διάφορα φόρα ότι προκάλεσαν αίσθηση δηλώσεις που φέρεται να έκανε η ποιήτρια Κική Δημουλά για τους μετανάστες στη διάρκεια εκδήλωσης γνωριμίας με τη γειτονιά της Κυψέλης.
Σύμφωνα με σχόλιο που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η Κική Δημουλά στη διάρκεια περιήγησης στην Κυψέλη φέρεται να είπε ότι "δεν αντέχει τους μετανάστες" στην περιοχή.
Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος της στήλης «Τρίτη Ματιά», Άννα Δαμιανίδη, η οποία ήταν παρούσα στην ξενάγηση των Atenistas στην Κυψέλη, μετά την περιήγηση η ποιήτρια είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, είναι τόσοι πολλοί που πιάνουν και τα παγκάκια και δεν μπορεί να κάτσει κανείς στην πλατεία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι οι μετανάστες κλέβουν και φοβάται να βγει από το σπίτι της. 
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ανέφερε ότι ο Μένης Κουμανταρέας και ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης που βρίσκονταν στην περιήγηση έσπευσαν να πουν ότι «στην Κυψέλη μένουν κυρίως οικογενειάρχες που προσπαθούν να ενσωματωθούν».
«Περιμέναμε από μία διακεκριμένη ποιήτρια κάτι πιο βαθύ, πιο ανθρωπιστικό; Κάτι φωτεινό, που θα βοηθούσε τη συνύπαρξη με μετανάστες, θα μαλάκωνε τους ανθρώπους; Λάθος μας» αναφέρει το δημοσίευμα.
Βλέπετε ότι το "πρωτόκολλο" είναι συγκεκριμένο, για να ανήκεις στην κλίκα των καλλιτεχνών, των ανθρώπων της "σκέψης", των διανοητών και  εν γένει αυτών που το κύκλωμα προβάλλει σαν ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ, πρέπει να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ πιστά αυτά που έχουν επιλέξει ΑΛΛΟΙ σαν ορθά και πρέποντα, ώστε να να πείς και  να σε αποθεώσουν...
Η Κική Δημουλά έκανε το λάθος να μεγαλώσει ηλικιακά και να εκφράσει (ΑΝ είναι έτσι τα πράγματα γιατί μόνο ΦΕΡΕΤΑΙ να έχει πεί από μία δημοσιογράφο) τον ΦΟΒΟ που της προκαλούν άνθρωποι από μία άλλη χώρα, που ΔΕΝ μιλούν την γλώσσα της και που έχουν ΑΛΛΑ ήθη και έθιμα από αυτή...
Οι επαγγελματίες έπεσαν να την φάνε...
Το αποτέλεσμα το ξέρουμε ήδη...
Η Κική Δημουλά θα ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ στα φόρα, στα chat, FaceBook, Twitter, blog κλπ κλπ από τους ανθρώπους που τα ελληνικά τους φτάνουν στην εξής μία λέξη...
ΠΣΟΦΑ...
Είναι τυχερή η Κική Δημουλά...
Είναι ακόμα στην ζωή και βλέπει με τα μάτια της την "ποιότητα" των κριτών της...
Πὼς ἤσουνα ἐχθρός μου, δὲν τὸ ἤξερες
οἱ λέξεις σου τὸ εἶπαν.
Σ᾿ ἐκεῖνες πούλησε ὁ ἔρωτας τὸ σεισμό του
κι ἦρθε στὴ ἐπιφάνεια ὅτι δὲ μ᾿ ἀγαποῦσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: