Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αντε παιδιά να οργανωθούμε, να επαναστατήσετε!!!

 
Μια φράση που ακούγεται τον τελευταίο καιρό από όλους ανεξαιρέτως είναι "τι θα γίνουν τα παιδιά, ποιες είναι οι προοπτικές τους, τι θα κάνουν στο μέλλον"
Βαθιά προβληματισμένοι οι νεοέλληνες, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω και περιμένω το δια ταύτα;

Τι θα κάνουμε εμείς  για αυτό το άτιμο το μέλλον! 
Εδώ σε θέλω μάστορα, θα ξεβολευτούμε, θα δώσουμε διέξοδο και λύσεις, θα κάνουμε το βήμα που μας επιβάλει η συνείδηση μας για τα παιδιά μας ρε γαμώτο;
Μμμ, κι αυτά τα νιάτα, όλα από μας τα περιμένουν, δεν φτάνει που βάζουμε ερωτήματα πρέπει να σηκωθούμε και από τον καναπέ, είναι και η άνοιξη, μπροστά μας το καλοκαίρι, τα μπάνια του λαού, θα κάνει ζέστη, άσε μωρέ από φθινόπωρο, να οργανωθούμε πρώτα και βλέπουμε!
Εξ άλλου 
νέα παιδιά είναι έχουν καιρό μπροστά τους!!
Αντε βρε παιδιά, τόσα πράγματα σας έχουμε διδάξει, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, κάντε το βήμα το μεγάλο να μας σώσετε!
Διότι το μέλλον σας ανήκει, δικό σας είναι κάντε το ότι θέλετε!


Βάζουμε τον προβληματισμό, βάλτε τη λύση!
Μαθήματα ζωής για τους νέους δίνουμε καθημερινά με την στάση μας, τον τρόπο ζωή μας με τον προβληματισμό μας.

Μάθημα πρώτον: Παλεύουμε για  τα εργασιακά μας ο ένας εναντίον του άλλου, ποτέ όλοι εναντίον του συστήματος, γιατί αυτό θα φέρει σύγκρουση με την κυβέρνηση και κακό που θα μας βρει, ποιος θα μας διοικεί αν όχι οι δικοί μας άνθρωποι.
Μάθημα δεύτερον: Δεν αντιδρούμε όταν κλείνουν ή συγχωνεύονται σχολεία διότι δεν μας αφορά, αφήνουμε τους δασκάλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, διότι δική τους δουλειά είναι, τα παιδιά ΕΝΑ σχολείο θα το έχουν, τι σημασία έχει πόσα παιδιά θα στριμώχνονται σε μία τάξη, όποιος θέλει να μάθει μαθαίνει.
Μάθημα τρίτον: Δεν μιλάμε καθόλου όταν στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν αναλώσιμα, φάρμακα, γιατροί, νοσηλευτές, διότι αφενός προνοήσαμε και έχουμε ιδιωτική ασφάλεια, αφε δύο θα φωνάξουμε εμείς για τους γιατρούς ας φωνάξουν μόνοι τους. Και όταν φωνάζουν εμείς θα είμαστε αντίθετοι έτσι γιατί το έχουν παρακάνει.
Μάθημα τέταρτον: Λέμε ναι στην επιστράτευση των ναυτικών γιατί εμείς και οι τουρίστες θέλουμε να πάμε στο νησί, τι μας νοιάζει εμάς αν πληρώνονται ή όχι, αν τα καράβια είναι επικίνδυνα, αν έχουν δουλειά ή δεν έχουν, δικά τους  τα προβλήματα. Ξέχασα το σημαντικότερο, όταν απεργούν οι ναυτικοί βάζουμε απέναντι τους αγρότες, να διαμαρτύρονται εντόνως διότι καταστρέφονται οικονομικά. Και για να μην επαναλαμβάνομαι αυτό το κάνουμε σε όλους.
Μάθημα πέμπτον: Δεν μας αφορά καθόλου, το ότι κλείνουν στρατόπεδα, μένουν αφύλακτα σύνορα, περιορίζεται αριθμητικά ο στρατός, καλύτερα θα κάνουμε μικρότερη θητεία, εξ άλλου τίποτα δεν απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και υπερηφάνεια, φροντίζουν οι Ευρωπαίοι φίλοι μας για μας. Έχουν και στρατό, το ξέρετε δεν το ξέρετε;
Μάθημα έκτον: Δεν μας νοιάζει καθόλου όταν διαμαρτύρονται οι αγρότες, διότι και τεμπέληδες είναι και ζητούν πολλά. Αντιδρούμε όταν κλείνουν τους δρόμους διότι κανονικά έπρεπε να είναι στα χωράφια, διότι ποιος θα παράγει σ' αυτή τη χώρα αν κάθε λίγο κλείνουν τους δρόμους και πως θα πάω εγώ στο χωριό μου μου λέτε;
Μάθημα έβδομον: Ποσώς μας ενδιαφέρει αν κλείνουν μικρομάγαζα, διότι εμείς θέλουμε την Ελλάδα ευρώπη, με τους.... ψιλικατζήδες δεν ασχολούμαστε, άσε που είναι φοροφυγάδες του κερατά και φταίνε για όλα τα δεινά της χώρας.
Μάθημα όγδοον: Όταν κλείνουν εργοστάσια και πτωχεύουν οι καημένοι οι πλούσιοι, τους συμπονάμε και τους σκεφτόμαστε, οι εργάτες τι είχαν τι έχασαν! Μια δουλειά θα την βρουν αρκεί να μην είναι η δική μας. Αν νιώσουμε ότι κινδυνεύει η δική μας δουλειά ξεσηκωνόμαστε εναντίον των ανέργων, διότι ένα θράσος το έχουν και μεγάλο μάλιστα. Άκου απαίτηση να διεκδικούν δουλειά!!!
Μάθημα ένατον: Όταν η τράπεζα παίρνει το σπίτι του διπλανού μας, παρακολουθούμε από την κλειδαρότρυπα και δεν μιλάμε καθόλου, μήπως μας ακούσουν και μας θυμηθούν και έρθει και η σειρά μας. Τα έχουμε καλά με τον τραπεζικό τομέα, διότι τούτοι κυβερνούν τη χώρα.
Μάθημα δέκατον: Η επανάσταση γίνεται άνοιξη, για να μην έχει πολύ ζέστη, αποφεύγουμε το χειμώνα διότι το κρύο και η βροχή δεν είναι σύμμαχοι, και το καλοκαίρι είναι για διακοπές.

Χάσαμε τη σεζόν, οπότε μένει να κάνουμε υπομονή, να οργανωθούμε, διότι η οργάνωση είναι το πάν και να επαναστατήσετε. Και όταν νικήσετε να σκεφτείτε πως σας καθοδηγήσαμε σωστά και να μας δώσετε τη θέση που μας πρέπει στο πάνθεον των ηρώων!

 
logiakaiskepseis
Πηγή : ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: