Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Έτσι σκότωσαν τον 37χρονο αστυνομικό οι Αλβανοί!!! (Κάνουν ότι θέλουν, όπου θέλουν, όποτε θέλουν...)

Πηγή: ΕΘΕΛ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Ως πρόβατα στη σφαγή οι αστυνομικοί, απέναντι στους εκπαιδευμένους Ουτσεκάδες με τα καλάσνικοφ.
Ποια θα είναι η επόμενη συνάντηση και κάτω από ποιες συνθήκες σκέφτονται τώρα οι αστυνομικοί που ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με αδίστακτους και εκπαιδευμένος κακοποιούς, οι οποίοι φέρουν βαρύ οπλισμό, τον οποίο φυσικά οι αστυνομικοί με τα συμβατικά όπλα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Θρήνος στη Λιβαδειά
Απαρηγόρητοι είναι όλοι οι συνάδελφοί του 37χρονου αστυνομικού του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς. Όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο αστυνομικό, πατέρα δυο παιδιών, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Η καταγωγή του ήταν από το Μεσολόγγι και η γυναίκα του από τον Αη Βλάση Βοιωτίας και υπηρετούσε στη Λιβαδειά.

Πως έγινε το κακό
Στις 2:00΄ τα ξημερώματα εντοπίστηκαν, από ακροβολισμένο αστυνομικό που παρακολουθούσε την περιοχή της Δεσφίνας, 5 ύποπτα άτομα να μπαίνουν πεζή στο Δίστομο. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport κρατούσαν βαλιτσάκια.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και στο χωριό έφτασαν δυο αυτοκίνητα της αστυνομίας. Στο ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας ήταν 3 και στο άλλο, επίσης συμβατικό, 2 αστυνομικοί, ένας της ασφάλειας και ένας από το Α.Τ. Διστόμου .

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο χωριό για να εντοπίσουν τους δραπέτες. Την ώρα που οι τρεις αστυνομικοί στάθμευσαν σε ένα από τα αλσύλλια του Διστόμου, οι 5 κακοποιοί που ήταν κρυμμένοι εκεί, τους αιφνιδίασαν και τους ακινητοποίησαν. Απειλώντας τους με τα καλάσνικοφ τους πήραν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G3-A3).

Την ώρα εκείνη έφθασε στο σημείο το άλλο συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λιβαδειάς με οδηγό τον άτυχο 37χρονο Υπαρχιφύλακα. Τότε ένας από τους κακοποιούς σήκωσε το καλάσνικοφ και πυροβόλησε στο ψαχνό. Μια από τις σφαίρες βρήκε τον 37χρονο αστυνομικό στο δεξί μηρό. Οι δραπέτες άρπαξαν το πρώτο συμβατικό όχημα της αστυνομίας, ένα FORD FOCUS, χρώματος μπλε και εξαφανίστηκαν.

Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά δυστυχώς όταν έφτασε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από ακατάσχετη αιμορραγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι δραπέτες άνοιξαν πυρ τα ξημερώματα της Κυριακής εναντίον αστυνομικών σε μλπόκο στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Επίσης πριν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικίνδυνοι δραπέτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπό με τους πυροσβέστες στην περιοχή της Δαμάστας. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο συμβάν.

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού και στους νομούς της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: