Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Σχέδιο για πλήρη αποδυνάμωση του στρατού…

ΠΗΓΗ: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούν και καραδοκούν

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας - ερευνητής

Μετά από την στοχευμένη και συντονισμένη αποδυνάμωση και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, παρακολουθούμε να επιχειρείται απροκάλυπτα μία ακατονόμαστη προδοσία. Επιχειρείται η πλήρης αποδυνάμωση και εξαθλίωση του ελληνικού στρατού σε όλα τα επίπεδα.

Μετά από την οικονομική εξαθλίωση του έμψυχου δυναμικού των αξιωματικών του στρατού, επιχειρείται μεθοδευμένα η πλήρης αποδυνάμωση όλων των υλικών στρατιωτικών υποδομών.

Αφού έκαναν πρώτα τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού “ζητιάνους” και να ψάχνονται όλη μέρα γι’ αυτά που τους “κόψανε” και να μην έχουν άλλο θέμα ενδιαφέροντος και συζήτησης, επιχειρούν οι Tουρκοπροσκυνημένοι της βουλής, (Σάββας Καλεντερίδης) την πλήρη αποδυνάμωση όλων των υλικών στρατιωτικών υποδομών συμπεριλαμβανομένων και του ανεφοδιασμού και των τηλεπικοινωνιών.
Χωρίς καμία αντίδραση των στρατιωτικών, αφού οι στρατιωτικοί όλη μέρα “ζητιανεύουν”.

Διαπιστώνουμε όμως και το εξής. Σε όλες τις υψηλόβαθμες θέσεις και τις αρχηγίες όλων των φορέων και των θεσμών της χώρας, που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτή την προδοσία, έχουν τοποθετηθεί παντού “ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ” άνθρωποι. Για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο “έργο” της κυβέρνησης.

Βλέπουμε ότι ακόμα και οι οργανωμένοι και κατευθυνόμενοι “αναρχικοί και αντι-εξουσιαστές” έχουν “λουφάξει”, γιατί δεν πρέπει κανένας μα κανένας σήμερα να ξεσηκωθεί και να δημιουργήσει πρόβλημα στο “έργο” της κυβέρνησης. Είναι και αυτά τα “αγανακτισμένα” παιδιά τόσο ηλίθια, που ποτέ δεν κατάλαβαν ότι οι οργανωτές και καθοδηγητές τους, ήταν πάντα κυβερνητικά όργανα .

Και η κυβέρνηση σήμερα, που γνωρίζει ότι όλη η ελληνική κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει, δεν θέλει φασαρίες. Θέλει απόλυτη ησυχία για να μην ξυπνήσει κάτι τους κοιμισμένους και ηλίθιους “ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ” του ελληνικού στρατού.

Γνωρίζουν όλοι οι στρατιωτικοί και το βλέπουν καθαρά ότι το “έργο” της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια, διαλύει και αποδυναμώνει συνεχώς την αποτρεπτική δύναμη της χώρας σε επικίνδυνο βαθμό. Αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι για όλους αυτούς τους δημόσιους υπάλληλους που κατάντησαν ζητιάνοι, μεγαλύτερη σημασία έχει ο μισθός τους παρά η πατρίδα. 

Για τον μισθό τους και το εφάπαξ διαμαρτυρήθηκαν. Για την πατρίδα που την οδηγούν οι προδότες της βουλής σε ολοκαύτωμα, δεν διαμαρτύρεται κανένας.
Όλοι οι εντεταλμένοι θεσμικοί φορείς, που έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν , απλά παρακολουθούν και κυνηγούν όλη μέρα «πεντάευρα».
Και οι προδότες της Βουλής, οδηγούν ανενόχλητοι την χώρα σε ολοκαύτωμα , με σχέδιο για πλήρη αποδυνάμωση του στρατού, ενώ οι Τούρκοι παρακολουθούν και καραδοκούν.

Ησυχία.
Μην ξυπνήσετε τους κοιμισμένους “ζητιάνους”…

Δεν υπάρχουν σχόλια: