Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο πακιστανός είναι αθώος

Σε όλα τα κορόιδα που τώρα φρίττουν για το έγκλημα που έκανε ο πακιστανός μπορώ να σας πω την δική μου άποψη περί δικαιοσύνης: ο πακιστανός ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο πακιστανός δικαιολογείται ΑΠΟΛΥΤΑ στο έγκλημα που έκανε και μάλιστα για τον δικό του τρόπο ζωής ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο πακιστανός είναι ένα άτομο που:
1) Μεγάλωσε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μηδενική αξία.
2) Είναι ουσιαστικά αγράμματος, αφού το μόνο που ίσως μπορεί να διαβάσει είναι μερικές Σούρες (χωρία) από το Κοράνι.
3) Σαν μουσουλμάνος μπορεί να σκοτώσει με άνεση έναν «άπιστο» και μάλιστα είναι πρακτικά αναγκασμένος να το κάνει για να μπορέσει να πάει στον παράδεισο με τα ουρί.
4) Οι «άπιστες» γυναίκες και μάλιστα όσες κυκλοφοράνε χωρίς φερετζέ δεν είναι παρά απλές πουτάνες στα μάτια του μουσουλμάνου. Δεν συνέβη λοιπόν τίποτε σπουδαίο που έλιωσε το κεφάλι της γυναίκας.
5) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα έμαθε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τον πειράξει μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνος.
6) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα, ένα σωρό ηλίθιοι καλοθελητές, δήθεν αριστεροί και δήθεν επαναστάτες, τον χάιδευαν και τον μάθαιναν να κάνει εκ του ασφαλούς διαδηλώσεις και απεργίες πείνας, πράγματα που δεν θα τολμούσε ούτε καν να ονειρευτεί στην πατρίδα του.
Οπότε σε τι ακριβώς έχει φταίξει ο αγράμματος νεαρός; Και γιατί (όπως έγραψε και ένας ΜΑΛΑΚΑΣ) να σκάσουμε επειδή σκοτώθηκε ένας φοροφυγάς;
Αφήστε τον ελεύθερο να σκοτώσει και μερικούς ακόμα φοροφυγάδες, φασίστες και ρατσιστές Έλληνες.
Έτσι θα ευχαριστηθεί και η Ρεπούση αλλά ίσως και οι ανεγκέφαλοι που στηρίζουν με την ψήφο τους το κόμμα της. 

πηγή : αἰέν ἀριστεύειν

ΣΧΟΛΙΟ  : Πήγαν κάποτε τόν γέροντα Παΐσιο γιά εξορκισμό σέ έναν νέο πού είχε αρχίσει ήδη νά αγωνίζεται. Μόλις πλησίασε ο δαίμονας τού είπε : Ετούτος προσεύχεται, καίγομαι, διώξε με νά πάω στά Πακιστάν.
Αμέθυστος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με το τίτλο του άρθρου! Σιγά μη τον κάνουμε και ήρωα!
Καλά τα λες Αμέθυστε!!! Μήπως τελικά έτσι εξηγούνται πράξεις τέτοιας βιαιότητας;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι δικοί μας καθόλου δαιμονισμένοι δεν είναι, Αμέθυστε...
Άντε να φαγωθούν Πακιστανοί, Αφγανοί, Ιρανοί, Τούρκοι κλπ., να πέσουν οι φερετζέδες και να ανοίξουν επιτέλους οι αγορές, όπως θα τους έπρεπε και η δόξα του καπιταλισμού να εγκαθιδρυθεί παγκοσμίως στο όνομα της παγκοσμιότητας των καταπιεσμένων και ο χριστιανισμός σας να γίνει επιτέλους παγκόσμιο κίνημα!
Συγχαρητήρια!!!

amethystos είπε...

Χρειάζεται διάκριση δυστυχώς.Αυτή είναι το σημείο τής ελευθερίας.Οχι η επιλογή.Υπάρχει λοιπόν ο κοσμικός άνθρωπος,δηλ.όλοι οι άνθρωποι καί η θρησκεία,δηλ.η διαίρεση, η διαφορά.Ο δαιμονισμός είναι θρησκευτικό φαινόμενο.Η κοινωνία στηρίζεται στήν πίστη πώς ό,τι καλό κάνουμε εδώ ισχύει καί εκεί.Ο πολιτισμός λέει πώς τό καλό πού υπάρχει εκεί πρέπει νά το εφαρμόσουμε καί εδώ.Θρησκεία είναι ο δεσμός τών δύο.Ο δαιμονισμός είναι τό αντίστροφο.Στηρίζεται στό κακό.Ο,τι κακό κάνω εδώ ισχύει καί εκεί.Η κοινωνία καί ο πολιτισμός προσθέτουν.Ο δαιμονισμός αφαιρεί.Η μόνη δαιμονική θρησκεία είναι ο μωαμεθανισμός.Καί σήμερα παντρεύεται τόν μαρξισμό,τήν ιδεολογία καί φτιάχνει πολιτισμό.Αρνητικό πολυπολιτισμικό.Πολιτισμό χωρίς ανθρώπινη ενότητα.Αλλά μέ δαιμονική διαίρεση.

woodiiis είπε...

χρειάζεται ένας νέος Αλέξανδρος να ξεκινήσει προς τα ανατολικά και να εκπολιτίσει εκ νέου όλα αυτά τα μαυροειδή ...

apurimac είπε...

προς woodiiis

με όλο το συμπάθιο, εσύ πιστεύεις πως αυτή τη στιγμή ο λαός μας είναι "εκπολιτισμένος"?? νομίζω πως αυτό είναι το λάθος μας, είμαστε πάρα πολύ υπερόπτες..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ένα είναι το σίγουρο:
ότι αν αυτοί οι ταλαίπωροι είχαν φάει επιτέλους και κανέναν μαυρομαγίτη ή κανέναν "λευκομαγίτη" σαν τον αλήτη που ήρθε στη χώρα μας, τότε θα πήγαιναν σίγουρα στον Παράδεισο!
Κακώς προσανατολισμένοι είναι δυστυχώς...
(Αμέθυστε, αν και λες ότι δεν συμφωνείς με τη ρωσική ιδεολογική προπαγάνδα, τίποτα δεν λες για τον πράκτορα πατριάρχη...παράξενα πράγματα, βρε παιδί μου...)

Και άλλες θρησκείες υπάρχουν, πολύ περισσότερο δαιμονικές, που έχουν παντρευτεί τον σοσιαλισμό/μαρξισμό και επικρατούν σε προηγμένα κράτη, αλλά σιωπάς...
Γιατί...;
Να σου πω;
Γιατί έτσι είναι η "γραμμή" σας,
αλλά, λυπάμαι πολύ, δεν θα σας κάτσει.-

amethystos είπε...

Η γραμμή μας; ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ;