Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.


AYTA ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ.

 ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,
ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΙΣΚΑΝΤΕΡ-Μ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. 


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΒΕΛΕΙΑ 480 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ 500 ΤΟΝΩΝ ή ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ 800 ΤΟΝΩΝ.

ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ

ΑΓΚΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΔΩ:

http://en.wikipedia.org/wiki/9K720_Iskander

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ.


ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΫΛΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ
 

Εγκατάσταση ρωσικού πυραυλικού συστήματος στην Αρμενία

Εγκατάσταση ρωσικού πυραυλικού συστήματος στην Αρμενία
Στην Αρμενία έχει εγκατασταθεί ρωσικό πυραυλικό σύστημα εμβέλειας 400 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης- σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα- στο πλαίσιο του στρατιωτικού εξοπλισμού στην Αρμενία, έγινε εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων τύπου İskender-M, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε άγνωστη περιοχή, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.
Αναμένεται, να δοθεί κάποια δήλωση από το αρμενικό Υπουργείο Άμυνας.
Ο ρωσικός στρατός, που έχει ένα από τα πιο σημαντικά αμυντικά συστήματα, είχε συζητήσει με την αρμενική πλευρά, για εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος κατά την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου με τον Αρμένη ομόλογό του, Σεϊράν Οχανιάν, σημειώνει το δημοσίευμα.
Ορισμένοι στρατιωτικοί αναλυτές ισχυρίζονται ότι το πυραυλικό σύστημα θα μπορούσε να τοποθετηθεί στην περιοχή Gümrü.
  πηγή    ATTIKA NEA

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χτες βράδυ μίλησε στην ΕΤ3 ο καθηγητής σε πανεπιστήμιο του Καναδά ΔΗΜ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ.Ειδικός σε θέματα γεωπολιτικά. Μίλησε για διαμελισμό της Τουρκίας προσεχώς. Το ακούγαμε από τους Αγιορείτες γεροντάδες, ότι θα συμβεί αλλά δεν το πιστεύαμε. Χτες το υποστήριξε και ο ΠΟΛΥΣ καθηγητής ΔΗΜ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ. Εκεί οδηγούν τα γεγονότα; Ποιος ξέρει; Έτσι και αλλιώς Ο "ουρανός" ζοφώνεται όλο και περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ορεξη για ππυρηνικο πολεμο εχει ο αρθρογραφος . Καλα που οι Ρωσοι δεν εχουν τα μυαλα του ωστε για χαρη ενος κερατομπααθικου δικτατορα του Ασσαντ κληρονομικου μαλιστα να τιναξουν την υδρογειο καθως και την χωρα τους στον αερα . Α.Μ