Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Εάν χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας θα δώσετε λόγο στον Θεό»-Οι Ρώσοι της Οδησσού ζητούν ανεξαρτησία και καλούν σε κινητοποίηση-Δύο εβδομάδες υποσιτιζόμενοι οι Ουκρανοί στρατιώτες-Ένοπλοι ρωσόφωνοι κατέλαβαν το Δημαρχείο στο Ντονέτσκ-Ουκρανοί στρατιώτες ενώνονται με τους δημοκράτες διαδηλωτές! Στείλτε την Blackwater να τους σφάξει όλους!-Sloviansk (Ουκρανία) τώρα: Διαδηλωτές με λουλούδια εναντίον αρμάτων.

ΠΗΓΗ: Λίθος Φωτός

EΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι της Οδησσού ζητούν ανεξαρτησία και καλούν σε κινητοποίηση EΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι της Οδησσού ζητούν ανεξαρτησία και καλούν σε κινητοποίηση

«Από σήμερα η Οδησσός είναι ανεξάρτητη και ανήσει στην Λαική Δημοκρατία της Οδησσού. Η εξουσία της περιοχής ανήκει στους κατοίκους της».

Με αυτή την ανάρτηση στο διαδίκτυο οι Ρώσοι της περιοχής που αντιτίθενται στην τωρινή κυβέρνηση του Κιέβου καλούν τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Russia Today.
«Αύριο στις 4:00 όλοι οι δρόμοι και τα κεντρικά σημεία πρέπει να κλείσουν» καλεί τους κατοίκους η ιστοσελίδα των ρώσων.
Η ανάρτηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου μετώπου στην Ουκρανία.
Ανοίγει πλέον το μέτωπο της πολεμικής και στο δυτικό μέτωπο.

Δύο εβδομάδες υποσιτιζόμενοι οι Ουκρανοί στρατιώτες

Δύο εβδομάδες υποσιτιζόμενοι οι Ουκρανοί στρατιώτες

Τραγικό το ηθικό των Ουκρανών στρατιωτών που έχουν πάρει θέσεις έξω από τις πόλειςΣλοβιάντσκ και Κραματόρσκ της ανατολικής ρωσόφωνης Ουκρανίας.
Οι άνδρες του 25ου τάγματος, που βλέπετε πάνω στα άρματα μάχης, λένε στους ντόπιους ότι δεν έχουν φάει σωστά εδώ και δύο εβδομάδες. Νηστικοί, ταλαιπωρημένοι, άπλυτοι, δίχως να ξέρουν το λόγο, έχουν ακινητοποιηθεί από τους πολίτες, οι οποίοι συζητούν μαζί τους και τους καλούν να αυτομολήσουν.
Το καθεστώς του Κιέβου ξεκίνησε να κάνει πόλεμο εντός των συνόρων του και δεν μπορεί να ταΐσει τα στρατεύματά του.

Ένοπλοι ρωσόφωνοι κατέλαβαν το Δημαρχείο στο Ντονέτσ
er

Ένοπλοι φιλορώσοι αυτονομιστές κατέλαβαν την έδρα της δημοτικής αρχής στην πόλη Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, δήλωσε εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου.
Νωρίτερα έξι τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού εισήλθαν στην πόλη Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Στο πρώτο όχημα κυματίζει η ρωσική σημαία, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.
Περίπου δεκαπέντε ένοπλοι φορώντας ανόμοιες στολές μάχης χωρίς διακριτικά, και οι οποίοι φαίνεται ότι είναι φιλορώσοι ακτιβιστές, διευκρινίζει το πρακτορείο Reuters, κάθονταν στην οροφή των οχημάτων. Η φάλαγγα σταμάτησε έξω από το δημαρχείο της πόλης που έχει καταληφθεί από αυτονομιστές.
pygmi.gr

Sloviansk (Ουκρανία) τώρα: Διαδηλωτές με λουλούδια εναντίον αρμάτων.
 
sloviansk ukraine
Σταμάτησαν τα άρματα του ναζιστικού καθεστώτος, έδωσαν λουλούδια στους στρατιώτες, κατέβασαν τις ουκρανικές και τοποθέτησαν ρώσικες σημαίες. Η χούντα του Κιέβου δεν…
έχει πλέον καμμία νομιμοποίηση. Την ίδια στιγμή η υπόλοιπη Ουκρανία έχει βυθιστεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση, με την υποτίμηση του τοπικού νομίσματος στο μισό της αξίας του. Αλλά καθάρματα όπως η Τιμοσένκο εξακολουθούν να έχουν λόγο υπό την προστασία και την τρομοκρατία των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου.

«Εάν χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας θα δώσετε λόγο στον Θεό»

«Εάν χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας θα δώσετε λόγο στον Θεό»

Τοπικός Ιερέας, των ρωσόφωνων πόλεων, έχει πλησιάσει σε άρμα μάχης με άντρες του 25ου ουκρανικού τάγματος και τους προειδοποιεί:
«Εάν χρησιμοποιήσετε τα όπλα σας θα δώσετε λόγο στο Θεό», τους λέει.
Οι στρατιώτες ακούνε και σκέφτονται ότι σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από το να σκοτώνεις συμπατριώτες σου για να υπηρετήσεις τα συμφέροντα της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Οι Ρώσοι κάνουν «κωλίδια» με τα ουκρανικά τανκς

Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Οι Ρώσοι κάνουν «κωλίδια» με τα ουκρανικά τανκς
Τα ουκρανικά άρματα μάχης που πέρασαν στα χέρια των ρωσόφωνων αυτονομιστών έχουν μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία του Σλοβιάντσκ, της ανατολικής Ουκρανίας.
Εκεί και για να σπάσει λίγο η μονοτονία, οι χειριστές των τανκς αποφάσισαν να δείξουν στους πολίτες τις ικανότητες τους στην οδήγηση τέτοιων οχημάτων.
Δείτε λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί, ένα ουκρανικό άρμα μάχης, που πλέον υπηρετεί στηρωσόφωνη πολιτοφυλακή, να κάνει «κωλίδια» στην κεντρική πλατεία και να ενθουσιάζει τους πολιορκημένους κατοίκους.
Αυτός ο «πόλεμος» έχει πολλά περίεργα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: