Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Ιερώνυμος: “ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε ΚΑΤΑ του Ρατσισμού”. Το μόνο που θυμάται..



Σε εποχή ανεργίας, φτώχειας, εξαθλίωσης, εποικισμού από λαθρομετανάστες ο Αρχιεπίσκοπος βλέπει ρατσισμό στο πρόσωπο του Ελληνικού λαού. Ένας Αρχιεπίσκοπος πιστός στα αδίστακτα βενιζελικά συμφέροντα. Πιστός μέχρι αηδίας στα σιωνιστικά συμφέροντα. Ένας Αρχιεπίσκοπος θαύμα…. 
Ήταν θέμα χρόνου να μάθουμε σε ποιους "χρωστούσε" ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος την "καριέρα" του.

Αποδείχθηκε πως είναι απλό μαυροφορεμένο κομματόσκυλο… ως δούλος του θεού καμία σχέση. Δούλος της Νέας Τάξης και των Μ.Κ.Ο είναι που παραδίδει τους πιστούς   σε άθεους και θεομπαίχτες. Δούλος μιας κλίκας που παραδίδει τους πιστούς σε ομοφυλόφιλους και τοκογλύφους.  Δούλος της ελίτ που μας έχωσε στο σφαγείο του ΔΝΤ είναι ο Αρχιεπίσκοπος. Μιας ελίτ που έχει όφελος από το "φάντασμα" του φασισμού που η ίδια δημιούργησε. Τον ρατσισμό ο Ιερώνυμος τον είδε μάλλον μέσα από την πανάκριβη λιμουζίνα  του…..συζητώντας σε κανένα Gala show...του Λάτση και του Βαρδηνογιάννη....."θαυμάζοντας" την φωνή του  Μυκονιάτη Ρέμου...

Λίθος Φωτός

ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι κυνικός. Δεν υπολογίζει ούτε τους παπάδες,ούτε τους Δεσποτάδες. Ο ρόλος του είναι ύποπτος.Το αντιρατσιστικό το υποστήριξαν γιά να προφυλάξουν τους ομοφυλόφιλους δεσποτάδες και ιερομονάχους. άραγε θα μπορούν τα εκκλησιαστικά δικαστήρια να καταδικάζουν ομοφυλόφιλους κληρικούς?