Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ BOSE



ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ.
      
ΕΝΑΣ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ-ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
   Η μείωση του ανθρώπου, της νοητής φύσεως τού ανθρώπου, και η ταύτισή του με τον αισθητό κόσμο, στην προσπάθεια τής επιστήμης και της τεχνολογίας να συμβαδίσει η ανθρωπολογία με τον σκοπό της, τήν κυριαρχία στην Φύση και στό  Σύμπαν, στην προσπάθειά της να βασιλεύσει στην Κτίση, συνεχίζεται πυρετωδώς και ανεμπόδιστα. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ. Οι διάφοροι βασιλείς της ιστορίας προσπάθησαν να καθαρίσουν τον Βασιλιά της Δόξης με ασίγαστο πάθος στην διάρκεια των ιστορικών χρόνων, και σήμερα τα σκήπτρα έχουν λάβει οι βασιλείς του Σύμπαντος. Διότι όσο υπάρχει ο Θεός, ο δημιουργός  του παντός, που έδωσε και την κατά φύσιν σύσταση του ανθρώπου, η κυριαρχία τού ανθρώπου στον Θεό θα παραμένει αβέβαιη.
          Μετά την βίαιη γείωση του λόγου του Κυρίου "ίνα ώσιν έν" εκ μέρους του Οικουμενισμού για να εξυπηρετηθεί η ένωση των Εκκλησιών, έρχεται η παρερμηνεία και χειραγώγηση των Μακαρισμών για να εξυπηρετηθεί η ένωση των θρησκειών. Ο Μακαρισμός των ειρηνοποιών, στον οποιο αφιερώθηκε η τελευταία συνάντηση του Ουνιτικής ψευδοεκκλησίας του Οικουμενισμού, στην ουσία του ερμηνεύεται σύμφωνα με τις αρχές της Βιβλικής επιστήμης, οι οποίες έχουν καταγραφεί στο κείμενο τού Σάββα Αγουρίδη. "Η επί του Όρους Ομιλία του Ιησού" των εκδόσεων Άρτος Ζωής.
          Ποιά είναι η βασική Αρχή! "Η προοπτική των δυνατοτήτων του ανθρώπου υπό την χάρη του Θεού. Ο Θεός στο πρόσωπο του Χριστού δίνει, με τη χάρη τού πνεύματος, την δυνατότητα για κάτι νέο, που ο άνθρωπος κάνει δικό του, αν θελήσει και προσπαθήσει, αν απολέση την ψυχή αυτού".       
          Απο τους τελειότερους ορισμούς της εκκοσμικεύσεως. Ας σημειώσουμε μόνον, διότι η πλήρης ανατροπή της Ορθοδόξου πίστεως είναι φανερή, την δαιμονική Ειλικρίνεια: "Αν απολέση την ψυχήν του".
          Δέν ζητάνε και πολλά οι άνθρωποι. Ο Κύριος λοιπόν σύμφωνα με τους συγχρόνους μας Γιούς του Σατανά, προτείνει την αληθινή Ειρήνη, στην θέση τής ψευδοειρήνης, της Pax Romana, που επικρατούσε στην εποχή Του. Υπονοώντας δηλ. ότι ο Κύριος υπέκυψε στον πειρασμό τής Ερήμου, να γίνει ο Παντοκράτωρ και να αποκτήσει την εξουσία όλων! "ο διάβολος τον ανέβασε σ'ένα ψηλό βουνό και του έδειξε, για μία στιγμή, όλα τα βασίλεια της Οικουμένης και του είπε: "Θα σου δώσω όλη αυτή την εξουσία και την δόξα τους, διότι σ'εμένα έχει παραδοθεί και σ'όποιον θέλω την δίνω. Εάν λοιπόν με προσκυνήσεις όλα θα είναι δικά σου". Και ο Κύριος απεκρίθη: πήγαινε οπίσω μου Σατανά, είναι γραμμένο, τον Κύριον τον Θεό σου να προσκυνάς και αυτόν μόνον να λατρεύεις". Το Ευαγγέλιο όμως συνεχιζει: Και συντελέσας πάντα πειρασμόν ο διάβολος απέστη απ'αυτού άχρι καιρού! Δέν άφησε απλήρωτο λογαριασμό δηλ. Και ήρθε δυστυχώς καί γιά μάς πάλι ο καιρός και μας βρίσκει κοιμισμένους.
          Και ο γνωστός Καλαϊτζίδης συνεχίζει να πιστεύει πώς η Ορθοδοξία είναι κάτι σαν τα Χαλκώματα τής παλιάς νοικοκυράς και κάθε τόσο χρειάζεται γάνωμα. Ξαφνικά η Ορθοδοξία πρέπει να ζητήσει συγνώμη επειδή ευλογεί τα όπλα! Απο ποιόν; Απο ποιά Παρθένα; Απο τον Πάπα, τον Χίτλερ, τον Μπούς; Φυσικά δέν γνωρίζει ότι η Ορθοδοξία είναι ένας συνεχής "Αόρατος Πόλεμος", ότι ο Νούς είναι ο Πατήρ των πάντων, ο Πόλεμος. Διότι δέν είναι ούτε Χριστιανός, ούτε Έλληνας.
          Αμέθυστος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.gr/2014/09/blog-post_2.html
Ο Κοτταδάκης επανήλθε. Αναμασά τα ίδια.