Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ – Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


 
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ – Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτή είναι η Παγκοσμιοποίηση για την οποία μάχονται οι πολιτικάντηδες του κόσμου… Ότι πιο ανήθικο και αποκρυφυστικό να γίνει νόμιμο και μέρος της καθημερινότητας… Για διαβάστε τι αποφάσισε Αμερικάνικο Δικαστήριο, φέρνοντας πλέον τα πάνω κάτω στην εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου όπως οι Χριστιανοί δίνουν την Βίβλο για να διδάσκεται στα παιδιά και οι άλλες θρησκευτικές ομάδες έχουν το δικαίωμα να πράξουν το ίδιο.
Η απόφαση αυτή αφορά την επαρχία του Όραντζ Κάουντι στην Φλόριντα, αλλά πολλοί θεωρούν ότι είναι «πιλοτική» και μπορούν να την επικαλεστούν καταρχήν σε όλη την πολιτεία και στην συνέχεια σε όλες τις ΗΠΑ.
Έτσι λοιπόν το βιβλίο των Σατανιστών παραδόθηκε στα σχολεία και είναι έτοιμο προς διδασκαλία.
Το βιβλίο ονομάζεται «Το μεγάλο βιβλίο των μικρών σατανιστών».


2

3

4

hellasforce.com


Λίθος Φωτός

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αμερική η κατάσταση έχει ξεφύγει ειδικά με το μάθημα σεξουαλικής αγωγής.Εκεί διδάσκονται όλες οι ανωμαλίες ως φυσιολογικές και μάλιστα από μικρές τάξεις.Γίνονται ανοιχτές συζητήσεις για την καταπολέμηση της "ομοφοβίας" στα γυμνάσια, όπου οι ομοφυλόφιλοι έφηβοι φέρνουν και τους φίλους τους, δηλ. εμετικά πράγματα.

amethystos είπε...

Επιβάλλεται νά καταλάβουμε όσο τό δυνατόν γρηγορώτερα ότι δέν υπάρχει πλέον πολιτισμός. Ούτε καλλιέργεια, κουλτούρα. Ούτε εργασία, αλλά ούτε καί οικογένεια. Επήλθε η ανατροπή όλων τών αξιών. Ο άνθρωπος εργάζεται πλέον γιά νά ικανοποιεί τίς ανάγκες του.Τό οποίο είναι αφύσικο. Καί μόλις τώρα αρχίζει νά υποπτεύεται ότι ικανοποιεί τίς ανάγκες τού κράτους τελικώς. Τών Κραταιών. Οι οποίοι τόν οδηγούν στόν κραταιό στόν οποίο ανήκουν καί ο οποίος τούς δίνει τήν παντοκρατορία του.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ. Μόνον τόν Κύριο πείραξε άραγε;; Δέν είναι οι ίδιοι πειρασμοί τού Πάρι μέ τούς οποίους ξεκίνησε ο Τρωικός πόλεμος;; Ο Πάρις διάλεξε έναν. Ο Κύριος δέν μάς δίδαξε νά τούς αρνηθούμε όλους;; Αυτός δέν είναι ο αγώνας τού ανθρώπου καί εν πολλοίς καί τού χριστιανού;; Νά τούς αρνηθούμε όλους;; Καί νά μήν αρνούμαστε τούς ανθρώπους προσφέροντας τήν δύναμή μας στόν εωσφόρο;;; Σήμερα μάλλον έφτασε η εποχή πού ο άνθρωπος τούς διαλέγει όλους. Εφτασε τό τέλος.

Ανώνυμος είπε...

To έχουμε καταλάβει αδελφέ, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε? Ο Λωτ λέει βασανιζόταν από μέρα σε μέρα με την διαγωγή των ανόμων Σοδομιτών, μέχρι που ήρθε το τέλος, πυρ και θείο, ολοκληρωτική καταστροφή.
Οι πειρασμοί του Κυρίου και η Νίκη Του αντιστοιχούν στους πειρασμούς του Αδάμ και την Πτώση του και γι αυτό έγιναν.Ο Κύριος πήρε τη Νίκη την οποία χαρίζει σε όσους είναι αληθινά του παιδιά...
ο καρπός ήταν "καλός εις βρώσιν", αυτό αντιστοιχεί στην παραίνεση του διαβόλου να κάνει άρτους τους λίθους και να φάει..
"επιθυμητός στους οφθαλμούς"...δηλ."η αλαζονεία των οφθαλμών" που λέει ο αγ. Ιωάννης αυτό μας παραπέμπει στη δόξα των βασιλειών του κόσμου που δίνει ο Εωσφόρος και
"επιθυμητός ως δίδων γνώσιν" αυτό είναι και το πιο κρίσιμο σημείο, η "αχίλλειος πτέρνα" του ανθρώπου, η απόκτηση της γνώσης...αυτό συνδέεται άμεσα με την προτροπή του Σατανά, "ρίξε τον εαυτό σου κάτω (εφόσον ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι είσαι ο γιός του Θεού)...και ο Θεός θα σε διασώσει" και ο Κύριος απαντάει "ουκ εκπειράσεις Κύριον τον Θεόν σου"
που σημαίνει ότι η Γνώση η οποία "θα σου ανοίξει τους οφθαλμούς" δεν θα σε διασώσει.
Αυτή η γνώση "του καλού και του κακού" που αποκτήθηκε προωρα, βίαια μέσω ανυπακοής και αλάζονείας του Αδάμ αλλά και του κάθε Αδάμ οδηγεί σήμερα σε αυτά που είπα για την Αμερική και σε πολύ χειρότερα που έχουμε να δούμε ακόμα.
Μ.Π.