Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμιο σοκ για τη μικρή «Μελέκ» που αποκεφαλίστηκε από τα ισλαμιστικά κτήνη της ISIS


μελεκΣοκ έχει προκαλέσει η δημοσίευση μίας φωτογραφίας που βρέθηκε στο κινητό ενός νεκρού τζιχαντιστή, η οποία απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές ενός βρέφους πριν τον αποκεφαλισμό του από τα αρρωστημένα κτήνη της ISIS.



Η φωτογραφία είναι μόνο μία από τις δεκάδες που εντόπισαν οι Κούρδοι μαχητές στα κινητά τηλέφωνα των τζιχαντιστών που σκοτώθηκαν στη διάρκεια των συγκρούσεων στο Κομπάνι.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται το μωρό να είναι πεταμένο στο πάτωμα, ενώ ένα μαχαίρι βρίσκεται μόλις μερικά εκατοστά από το λαιμό του.

Πιστεύεται ότι το παιδί ανήκε σε μία οικογένεια Αλεβιτών, η οποία αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που βρέθηκαν απεικονίζουν διάφορους αποκεφαλισμούς, ενώ σε κάποιες εμφανίζονται οι ισλαμιστές δολοφόνοι να παίζουν «ποδόσφαιρο» με τα κεφάλια των θυμάτων τους.

Η φωτογραφία του μωρού εικάζεται ότι τραβήχτηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

Οι Κούρδοι μαχητές που ανέβασαν τη σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook ονόμασαν το μωρό «Μελέκ», δηλαδή άγγελος.

«Οι άνθρωποι στο Κομπάνι είναι σε απόγνωση. Ο κόσμος πρέπει να δει τις θηριωδίες που διαπράττουν τα κτήνη. Κάθε φορά που κοιτάζω την εικόνα κλαίω. Μπορείτε να δείτε πόσο φοβισμένο είναι. Σχεδόν την ακούω να ουρλιάζει. Πόσο αρρωστημένα τέρατα είναι. Τι ευχαρίστηση μπορεί να τους προσφέρει η δολοφονία ενός παιδιού», λέει ο Ali, ένας από τους Κούρδους Πεσμεργκά.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η Μελέκ, μια γυναίκα και ένα μεγαλύτερο παιδί – πιστεύεται ότι ήταν η μητέρα και η αδελφή της – σύρθηκαν έξω από το κρησφύγετό τους από τζιχαντιστές.

Ωστόσο, καθώς η σορός του παιδιού δεν έχει εντοπιστεί, κάποιοι θέλουν να ελπίζουν ότι ίσως και να γλίτωσε την τελευταία στιγμή…

Hellasforce

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: