Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Το σενάριο του ΝΑΤΟ που θα ξεκινήσει έναν μεγάλο πόλεμο με την Ρωσία.

rusia
Η σημερινή κατάσταση στην Ουκρανία είναι η ηρεμία πριν την φοβερή καταιγίδα, κάτι που έχουμε αναφέρει σε άρθρα μας στο Pentapostagma.gr . Μια ύποπτη κατάπαυση του πυρός, και η υπόσχεση του Κιέβου για την παροχή φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας στο Ντονέτσκ , αποτελούν απλά «έναν ψεύτικο δολοφόνο με μάσκα» πριν την επερχόμενη θανατηφόρα επίθεση. Αυτή η «μάσκα» είναι απαραίτητη στο ουκρανικό καθεστώς μόνο και μόνο για να ξεγελάσει τη διεθνή κοινότητα, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα inosmi.ru.
Με δεδομένο το τεράστιο εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ , που προσμετράτε πλέον σε τρις δολάρια, και το γεγονός ότι αν οι Αμερικανοί δεν λάβουν κανένα οικονομικό μέτρο τότε σύντομα όλες οι άλλες χώρες θα χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους, άλλα νομίσματα, οι ΗΠΑ θα κάνουν το οτιδήποτε για να διατηρήσουν την δεσπόζουσα θέση τους, στο παγκόσμιο στερέωμα.
Τα τελευταία νέα σύμφωνα με τα οποία η ρωσική οικονομία «λυγίζει» υπό το μεγάλο βάρος των κυρώσεων, και το ρούβλι πέφτει έναντι του δολαρίου διατηρούνται τεχνητά, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία πρακτική αξία, απλά αποτελούν μια κεκακλυμένη προετοιμασία, για την μεγαλύτερη πρόκληση, κατ την οποία, ο ουκρανικός στρατός θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, μεταθέτοντας όλη την ευθύνη της αντίδρασης στο Κρεμλίνο . Δυτικοί πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης, στη συνέχεια, θα επιβεβαιώσουν ότι ήταν μια απελπισμένη πράξη που καταστρέφει την χώρα, και θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την αναπόφευκτη ήττα και την κατάρρευση.
Υπέρ του σχεδίου αυτού είναι και ο ουκρανός πρόσεδρος Poroshenko, ο οποίος είπε ότι ο ουκρανικός στρατός είναι έτοιμος να αναλάβει το σταθμό διανομής φυσικού αερίου στην Αρμπάτ ,αλλά και μέρος του σταθμού στο Arbatki, που ανήκουν όμως στην Κριμαία, και σήμερα ανήκουν στην Ρωσική Ομοσπονδία! Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό ακριβώς πάνω στην γραμμή της επίθεσης του ουκρανικού στρατού, να «πυροδοτηθεί» μια ατομική βόμβα που θα παρουσιαστεί σαν ρωσικός πύραυλος με πυρηνική κεφαλή , και αυτό θα είναι ένα πρόσχημα για την είσοδο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και την συμμετοχή τους στις μάχες στην Κριμαία.
Ίσως να έχουμε πόλεμο, ο οποίος, αν ξεκινήσει να επηρεάσει τελικά την πορεία της Ουκρανίας, της Κριμαίας, και ίσως μέρος της Ρωσίας , αλλά και ορισμένων χωρών του πρώην σοβιετικού μπλοκ. Σύμφωνα με το σχέδιο των ΗΠΑ, θα ακολουθήσει το κλείσιμο των συνόρων, συρματοπλέγματα και φωλιές πολυβόλων θα εγκατασταθούν στην ανατολική Ευρώπη, δημιουργώντας ένα νέο σιδηρούν παραπέτασμα. Η Ευρώπη θα γίνει υποτελής των ΗΠΑ υπό την «προστασία του αμερικανικού στρατού». Αυτό είναι το αμερικανικό σχέδιο, αλλά πραγματικά οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι μπορούν να μην υπολογίζουν καθόλου την ρωσική αντίδραση; Τα πάντα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να τα προβλέψει κανείς!
Θα πρέπει η διεθνής κοινότητα να «ανοίξει τα μάτια της» και να συνειδητοποιήσει ότι αν τέτοιες προκλήσεις λάβουν χώρα , τότε θα γίνουν από αυτούς που επιθυμούν να κερδίσουν από μια τέτοια κατάσταση , και αυτοί σίγουρα δεν είναι η Ρωσία. Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει κατά του ουκρανικού στρατού, όπλα μαζικής καταστροφής, σε καμία μα σε καμία περίπτωση. Επίσης έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, δεν θέλουν οπωσδήποτε και οι ευρωπαίοι εταίροι , οι οποίοι θα δουν την οικονομία της γηραιάς ηπείρου να «κατακρημνίζεται» . Όποιος επιθυμεί να εξάγει το μέγιστο δυνατό όφελος από αυτό, αυτός θα είναι και ο πραγματικός ένοχος και ο ηθικός αυτουργός του πολέμου, ο οποίος, αν συμβεί, θα πάρει τόσες αθώες ζωές.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: