Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΤΙ ;;;; ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Του Αντώνη Γρυπαίου

Πρόλογος Οι γνωστοί και φίλοι μου στη καφετέρια μου λένε, δεν γράφεις ένα άρθρο για να καταλάβουμε τι έγινε στο EUROGROUP;;; και τι αποφάσισαν οι μεγάλοι για μας, χωρίς εμάς;;; Η αλήθεια είναι πως οι ΣαμαροΒενιζέλοι ουδέποτε είχαν διαπραγματευθεί, πεσμένοι στα τέσσερα υπέγραφαν τα Μνημόνια, τα Μεσοπρόθεσμα, τα Πολυνομοσχέδια, και τους εφαρμοστικούς νόμους, «τυφλοίς όμμασι», & «αβρόχοις ποσί», φτάνει να μη κακοκαρδίσουν τη Μέρκελ & Σόϊμπλε...
να πάρουν τα δάνεια, να τα στείλουν στο Μεγάλο Αφεντικό τους, και ότι περισσέψει να τα «φάνε» μεταξύ τους μαζί με τους Ολιγάρχες των καναλιών και δημοσίων έργων, ενώ χρέωναν το πόπολο-Λαό, ο οποίος χρεώνετε και εξοφλεί τα δάνεια. (Βλέπε Τζοχατζόπουλο-Λίστα Λαγκάρντ-Παπακωνσταντίνου-ΓΑΠ, κ.λ.π.).
Σαν αντιπολίτευση η μικροψυχία των ΣαμαροΒενιζέλων εξελίχθηκε σε όλο της το μεγαλείο!!!
Η Κυβέρνηση με τις συμφωνίες πήρε μια ανάσα 4 μηνών για την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα έχει ο Θεός……………….
Η Ελλάδα πήρε αυτό που ήθελε. «Ανάσα» μέχρι το Καλοκαίρι……..
Τουλάχιστον ετούτοι εδώ, οι σημερινοί «φουκαράδες» το συζητάνε, αγωνίζονται, διαπραγματεύονται, δίνουν και κερδίζουν μάχες.
Στο επόμενο 4μηνο το πλοίο «Ελλάς» θα πλέει σε αχαρτογράφητα ύδατα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά έλεγε θα σκίσει τα μνημόνια, και θα διαγράψει ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου χρέους της χώρας, εφαρμόζοντας τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Αντί αυτών πήγαμε στη παράταση της Δανειακής σύμβασης, γιαυτό ο λαός έχει μπερδευτεί, και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. «Ευνοημένοι» Ολιγάρχες λεηλάτησαν μια προδομένη χώρα!!
Αλέξη, στείλε τους Ιουδαίους Ευρωπαίους ηγέτες-υπαλληλίσκους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στο Διάβολο, και πάρε δάνειο από τους ΒRICS μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας.!!!
Κωλοτούμπα ήταν και η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας. Φέραμε έναν άλλο Παπούλια. Δεν ψηφίσαμε το ΣΥΡΙΖΑ για να μας φέρει τον κύριο, «Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που διάλεξαν τη χώρα μας». Υπήρχαν προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας, όπως ο Βασίλης Μαρκεζίνης, ο αγωνιστής Μανώλης Γλέζος, οι καθηγητές Κασιμάτης & Κοντογιώργης, διεθνώς σεβαστές και ανεγνωρισμένες προσωπικότητες.
Από υποχώρηση σε υποχώρηση πάμε, γιαυτό και η αγανάκτηση του Μανώλη Γλέζου, και των άλλων προσωπικοτήτων της αριστεράς.
Ανάλυση Μετά το καταιγισμό των δηλώσεων Βαρουφάκη, Τσίπρα, Ευρωπαίων ηγετών, δημοσιογράφων, σχολιαστών καναλιών της Τ.V. και λοιπών ΜΜΕ, εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι πήγαμε στην Ευρώπη όχι να διαπραγματευτούμε το δημόσιο χρέος με «κούρεμα» ή αναδιάρθρωση, ή όπως αλλιώς λέγεται, αλλά πήγαμε να ζητήσουμε εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή συνέχιση των δανείων με σύμβαση, ή όπως αλλιώς λέγεται με Μνημόνιο-Memorandum.
Τα διάφορα EUROGROUP που έγιναν είχαν σκοπό τη συνέχιση της δανειακής σύμβασης. Όλοι όσοι συνήργησαν ώστε να πτωχεύσει η χώρα πρέπει να διωχθούν. Μετά το Παπακωνσταντίνου να συλληφθούν και οι προδότες Σημίτης-ΓΑΠ- ΣαμαροΒενιζέλοι οι οποίοι κατάστρεψαν την την Ελληνική οικονομία με αποτέλεσμα τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων, και τη δυστυχία και καταφρόνια των υπολοίπων ζώντων!!!
Βαρύνονται για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, και για τη καταστροφή της χώρας προς όφελος ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.!!!
Μετά από κοπιώδεις και θορυβώδεις συσκέψεις των EUROGROUP, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να μας δώσουν 4μηνη παράταση δανείων. Το ερώτημα που γεννάται είναι, «μετά το 4μηνο τι πρόκειται να συμβεί»;;; θα συνεχίσουμε να ζούμε με δάνεια χρεώνοντας τη χώρα, ή θα ζητήσουμε διαγραφή του χρέους;;; Με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Ο υποτελής Σαμαράς λέγει ότι οδηγούμε τη χώρα στα βράχια. Δεν είναι ικανός να πεί τίποτε σοφότερον, παρά μόνο κινδυνολογία!!!
Η πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη είναι η κυβέρνηση Τσίπρα, να καταργήσει άμεσα όλα τα μέτρα των Μνημονίων, ξεκινώντας από την αποκατάσταση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Εν συνεχεία καλεί τη κυβέρνηση να εναντιωθεί στην Ε.Ε., και να οχυρωθεί στην Εθνική νομιμότητα που προσφέρει η πλειοψηφία στη Βουλή, και να στραφεί αποφασιστικά στο Λαό, και στον Εθνικό μας πλούτο. Να εκμεταλλευθεί προς πάσαν κατεύθυνση τα Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της Ελλάδος.
Οχυρωμένοι πίσω από τη δύναμη του ενωμένου Λαού, να προτείνει Κοινοπραξίες για την αξιοποίηση του Εθνικού μας πλούτου, με αντάλλαγμα οικονομικές συμφωνίες που θα μας απαλλάξουν μια για πάντα από το θανάσιμο εναγκαλισμό των δανειστών μας. Σ’ αυτόν το νέο δρόμο, δεν θα είμαστε μόνοι μας.
Μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας, ο παγκόσμιος χάρτης έχει αλλάξει. Η διεθνής κοινή γνώμη είναι μαζί μας. Καμία δύναμη νομικά δεν μας εμποδίζει να συνάπτουμε οικονομικές συμφωνίες προς το συμφέρον της χώρας μας και του Λαού της.
Η Γεωπολιτική σημασία της Ελλάδος είναι τεράστια. Ακόμη και αν είναι ακριβό το τίμημα, αξίζει να πληρωθεί η Ελλάδα. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Βλέπετε τα θέλουν όλα τζάμπα σκλαβώνοντας τους Λαούς με βίαιες πολιτικές.
Τα γεγονότα που ζούμε σήμερα είναι μια προσπάθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για εξόντωση του Ελληνισμού. Απώτερος στόχος της Ν.Τ.Π. είναι η εγκαθίδρυση ενός συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας, και ο Ελληνισμός στέκεται εμπόδιο.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η παγκόσμια διακυβέρνηση μας έδεσε με δάνεια και μνημόνια για να μας εξοντώσει. Γιαυτό αντιδρούν λυσαλέα οι διάφοροι Μέρκελ & Σόϊμπλε, διότι δεν τους επιτρέπουν οι Κοσμοκράτορες να υποχωρήσουν. Ήδη η Ε.Ε. ονομάζεται από τους Λαούς της Ευρώπης Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι αδιέξοδες πολιτικές της Γερμανίας θα οδηγήσουν την Ε.Ε. στη κατάρρευση.
Όταν γίνεται μια διαπραγμάτευση απαραίτητος όρος είναι και τα δύο μέρη να υποχωρούν, αλλιώς δεν γίνεται διαπραγμάτευση.
Τι πετύχαμε με τη νέα συμφωνία της Παρασκευής 20/02/15 και τι περιλαμβάνεται στη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις την οποίαν απέστειλε η κυβέρνηση στη μεγάλη Τρόϊκα (δανειστές) για έγκριση.
Μέτρα αντιμετώπισης Ανθρωπιστικής Κρίσης
1.- Αποφύγαμε τη νέα μείωση μισθών & συντάξεων.
2.- Τη προστασία της πρώτης κατοικίας.
3.- Την αύξηση του ΦΠΑ.
4.- Να διατηρούμε μικρότερο πρωτογενές πλεόνασμα.
5.- Πετύχαμε τα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση.
6.- Τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
7.- Τον όρο για μηδενικό έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία.
8.- Τη Ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια.
9.- Απολύσεις εργαζομένων.
10.- Το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ.
11.- Αποφύγαμε το GREXIT, που μακάρι να είχαμε βγεί από το λάκκο των λεόντων. Δεν μας διώχνουν, μας θέλουν μέσα, για Γεωπολιτικούς λόγους, φοβούνται τη Ρωσία, και θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο!!!
12.- Πετύχαμε το βασικό μισθό των 751 ευρώ για τους εργαζομένους.
13.- Αποφύγαμε τις αποκρατικοποιήσεις που ζήταγαν οι δανειστές.
14.- Πετύχαμε «Διαγραφή των δεσμεύσεων», σύμφωνα με το e-mail Χαρδούβελη.
15.- Αναίρεση νέων μέτρων στο τομέα εργασίας.
16.- Ρευστότητα σε ΑΤΜ & Τράπεζες με νέα δάνεια.
17.- Υποσχεθήκαμε Μέτρα για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, διαφθοράς, και του λαθρεμπορίου.
18.- Πετύχαμε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
19.- Αποφύγαμε τη Λιτότητα που τυρρανούσε το Λαό.
20.- Δρομολογήθηκε επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, και ότι ποσόν βρεθεί παράνομο, θα το διαγράψουμε.
Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τα μέχρι στιγμής ΜΜΕ.
Όλα αυτά πρόκειται να γίνουν σε χρονικό βάθος τετραετίας. Μην περιμένει κανείς να γίνουν άμεσα. Τα αρπακτικά-γύπες δανειστές, με τα πιόνια τους στη Σιωνιστική Τρόϊκα-Ε.Ε.-ΕUROGROUP δεν επιτρέπουν Άναψε φωτιές στο εσωτερικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ η λίστα Βαρουφάκη Φαίνεται ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε νερό στο κρασί της.
Έτσι όπως τα γράφει στη λίστα του ο Βαρουφάκης είναι για το Λαό «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι». Μέχρι να γίνουν όλα αυτά «Ποιός ζει, ποιός πεθαίνει» λέει ο Λαός.
Τι δεν πετύχαμε
1.- Διαγραφή ή αναδιάρθρωση του χρέους.
2.- Συνέχιση στενού ελέγχου από τους δανειστές.
3.- Να πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια κανονικά στους δανειστές.
4.- Δέσμευση των μνημονίων υπό άλλο όνομα. (Συμβόλαια-Γέφυρα).
5.- «Θεσμοί» αντί για Τρόϊκα.
6.- Μας δίνουν δάνειο για να εξοφλούμε άλλα δάνεια………..
7.- Μείναμε στο Αγγλικό Δίκαιο
8.- Πάμε για νέα διάσωση-ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρέωση του Λαού.
9.-Παραμένουν οι ξένοι επιτηρητές και επίτροποι.
10.- Το χρέος κρίνεται βιώσιμο, ενώ είναι επαχθές & επονείδιστο.
11.-Η Ελληνική πλευρά δεσμεύεται να μην ακυρώσει τίποτε από όσα έγιναν. Η Ελλάδα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν τις εκλογές!
12.- Η Ελλάδα δεσμεύεται να μην προβεί σε μονομερείς ενέργειες, δηλαδή διαγραφή του χρέους και εφαρμογή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ! Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ πηγαίνει για τις καλένδες.
13.- Η Ελλάδα να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις-τοκοχρεωλύσια προς τους γύπες-δανειστές.
14.- Η Κυβέρνηση δεσμεύεται να πάρει πίσω τις προεκλογικές δεσμεύσεις.
15.- Η Κυβέρνηση δεν τολμά να αλλάξει τις διοικήσεις στη Τράπεζα της Ελλάδος, (ΤτΕ), και στην Εθνική (ΕΤΕ).
Παραμένουμε με Στουρνάρα και Τουρκολιά. Αμφότεροι τυγχάνουν της προστασίας ROTHSCHILD του ιδιοκτήτου των δύο αυτών τραπεζών. Δυστυχώς ακόμη θα «φάμε στη μάπα» τους Στουρνάρα, Τουρκολιά, Χαρδούβελη.
Οι Ευρωπαίοι αποκαλούν τη συμφωνία, «Έντιμος Συμβιβασμός».
Η νέα Κυβέρνηση να αναλάβει εκστρατεία διαφώτησης των Λαών της Ευρώπης, ότι τα δάνεια δεν πήγαν στην Ελλάδα και στον Ελληνικό Λαό, αλλά πήγαν στα παμφάγα όντα στους γύπες-δανειστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχους του πλανήτη!!!!
Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια είδηση ότι οι χώρες Ρωσία-Κίνα ενέκριναν ένα δάνειο για την Ελλάδα ύψους 100 δις. δολαρίων από το Ανατολικό Δ.Ν.Τ. που λέγεται BRICS. Αυτό να το εκμεταλλευθούμε διπλωματικά, και Γεωπολιτικά-Γεωστρατηγικά!!!
Τώρα οι δανειστές (Τρόϊκα) λέγονται «Θεσμοί» και τα Μνημόνια συμβάσεις ή συμβόλαια, δηλαδή «άλλαξε ο Μανωλιός»………….
Αυτά όλα και άλλα περιέχονται στη λίστα προς έγκριση από τους δανειστές-αρπακτικά. Δεν γνωρίζω εάν οι κ.κ. Ράϊχενμπάχ και Φούχτελ θα παραμείνουν ως επιτηρητές του προτεκτοράτου-αποικία Ελλάς.
Η Κυβέρνηση λέει στους γύπες δανειστές, «Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις. Ότι έχει εξαγγελθεί προχωράει κανονικά».
Από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις, ούτε Νίκη έχουμε, ούτε ήττα, μόνον Ανακωχή!! Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες μας βάλλανε στην εντατική για τετράμηνο!!! Μετά το τετράμηνο ο ΘΕΟΣ γνωρίζει εάν θα επιβιώσουμε, με το στρατό των Τζιχαντιστών εισβολέων που στέλνουν!
Το χρέος παραμένει μη διαχειρίσιμο και μη εξυπηρετούμενο. Θα πάμε ακόμα χειρότερα, εκτός εάν η Κυβέρνηση εκμεταλλευτεί αυτούς τους 4 μήνες, για να προετοιμάσει τη χώρα για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ- διαγραφή του χρέους, και έξοδο από το Ευρώ. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Οι Κοσμοκράτορες-δανειστές έχουν στρέψει όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς εναντίον μας, πράγμα εντελώς απαράδεκτο, και λίαν επικίνδυνο!
Η Ελλάς όποτε στην ιστορία εστρέφετο με εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη καταστρεφόταν ολοσχερώς.
Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύει την Ελλάδα των αφελών πολιτικών ΣαμαροΒενιζέλων.
Έδωσαν τη παράταση της δανειακής σύμβασης γιατί έχουν στόχο να ξεπουληθούν σε 3 μήνες τα πετρέλαια του Ιονίου Κρητικού Πελάγους.
Ο διάσημος Βέλγος οικονομολόγος Έρικ Τουσέν πρόεδρος της επιτροπής για την ακύρωση του χρέους του Γ! κόσμου λέει, «Κάντε λογιστικό έλεγχο, και διαγράψτε το χρέος ως παράνομο και επαχθές».
Τώρα ψηλά το κεφάλι μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα μετά από αυτήν την οικονομική οδύσσεια οι Έλληνες ξέρουν τι θα πεί «διαπραγμάτευση» και τι θα πεί «Εθνική Αξιοπρέπεια». Η Ιστορία των ΣαμαροΒενιζέλων δεν αντέχεται πιά.
Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ε.Ε. όπως απεδείχθη από τη μέχρι σήμερον συμπεριφορά τους, λειτουργούν σαν πιόνια των αρπακτικών δανειστών.
Η καταραμένη Τρόϊκα δεν έφυγε, αλλά ονομάστηκε «Θεσμοί».
Θεσμός πια;;; η Σιωνιστική Τρόϊκα των λύκων και των λεόντων!!!
Ο Πώλ Κρούγκμαν –νομπελίστας οικονομολόγος- καταπολεμά με πάθος τη λιτότητα. Όμως τη ξεροκέφαλη τη Μέρκελ δεν την αφήνει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να άρρει τη λιτότητα από τους Ευρωπαϊκούς λαούς, για να εισπράττει αυτός ο Βασιλιάς Μίδας περισσότερα. Δεν του φθάνουν τα όσα έχει. Για να κατακτήσει τη παγκόσμια κυριαρχία χρειάζεται περισσότερα. Όλοι οι Λαοί του πλανήτη δούλοι να πληρώνουν φόρους στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Το ερώτημα παραμένει, μετά το 4μηνο τι θα συμβεί;;; Η Ελλάς ή θα παραδοθεί άνευ όρων στο σκότος, έρεβος, και στη βάσανο των Μνημονίων της Σιωνιστικής Τρόϊκας, ή θα τα «σπάσει» μαζί τους, διαγράφοντας το χρέος, κάνοντας πιστωτικό γεγονός, οπότε φαίνονται στον ορίζοντα άλλα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, & Γεωενέργειας παιχνίδια. Οι Κοσμοκράτορες γύπες-δανειστές θέλουν την Ελλάδα αποικία & προτεκτοράτο, για να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό πλούτο. Ήδη ο χρυσός της Χαλκιδικής (Σκουριές), χυμένος σε τούβλα, φεύγει για τα θησαυροφυλάκια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω ΣΟΡΟΣ. Τα ίδια θα κάνουν στα πετρέλαια και στο Φυσικό Αέριο!!!
Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας κυνηγάει όπως τότε κατεδίωκον οι ΝΑΖΙ το Λαό του Ισραήλ.
Εν τω μεταξύ οι Τζιχαντιστές ορμώμενοι από τη Λιβύη, περικυκλώνουν την Ευρώπη, αποβιβαζόμενοι σε Ελλάδα & Ιταλία, και η Σιωνιστική Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Εδώ ισχύει το αρχαίο Ελληνικό ρητό, « Των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι.ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

skeftomasteellhnika.

Δεν υπάρχουν σχόλια: