Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η μόνη πατριωτική λύση είναι η ηρωική έξοδος...


Γράφει ο Κλεισθένης

Έχουμε κυκλωθεί και μας βάλουν από παντού.

Απ' τη μια η νεοφιλελεύθερη έως φασίζουσα Ε.Ε μας κόβει την ανάσα εμποδίζοντας την ρευστότητα και απειλώντας καθημερινά, απ' την άλλη τα ντόπια τσιράκια της προβοκάρουν σε αγαστή συνεργασία με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Δεν μας επιτρέπουν να παράξουμε αγροτοκτηνοτροφικά με τις ποσοστώσεις, ενταγμένες στην διευκόλυνση των πωλήσεων των δικών τους προϊόντων (της Ε.Ε).

Μας επέβαλαν μέσω της τρόικα και των μνημονίων υπερφορολόγηση, διαλύοντας την μεσαία τάξη και οδηγώντας στα λουκέτα τις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Δεν εγγυώνται τα σύνορά μας σαν σύνορα της Ε.Ε και αποδέχονται την στρατιωτική κατοχή της Κύπρου μας, Ευρωπαϊκού κατά τα άλλα εδάφους, από τους Τούρκους.

Κατέστρεψαν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου.
Μας φόρτωσαν χρέη και μας ζητούν για ένα κομμάτι ψωμί την εθνική μας περιουσία.

Μας διέλυσαν την υγεία, την παιδεία, έχουμε 1,5 εκτ. ανέργους, συντάξεις πείνας, υποσιτισμένα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία.

Πληρώσαμε με αίμα και αυτοκτονίες τις παράλογες και ανθελληνικές επιλογές τους.

Μας πήραν, με την βοήθεια των εδώ υποτακτικών τους, την εθνική μας ανεξαρτησία, μας προσβάλουν, καταπατούν την Ελληνική αξιοπρέπεια. Μας αντιμετωπίζουν σαν κατοίκους Γερμανικής αποικίας.

Να συνεχίσω; Υπάρχουν χιλιάδες δεινά που υφιστάμεθα σαν Έλληνες απ' τον καιρό που ο "εθνάρχης(!)" μας έβαλε στην ΕΟΚ και ο "γερμανόδουλος" Σημίτης στην ευρωζώνη.

Τι μας μένει;

Πρίν μερικές δεκάδες χρόνια κάποιοι Έλληνες βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση, ήταν 10 Απριλίου το 1826. Σε περίπου ένα μήνα συμπληρώνονται 189 χρόνια από τότε. Το Μεσολόγγι ήταν αποκλεισμένο από στεριά και θάλασσα, δεν υπήρχε ελπίδα σωτηρίας. Οι Μεσολογγίτες τότε αποφάσισαν, ΕΞΟΔΟ. Αυτή η θυσία των Μεσολογγιτών ήταν και η απαρχή για ένα φιλελληνικό κίνημα στην τότε Ευρώπη της ιεράς συμμαχίας(βλέπε Ε.Ε), την αλλαγή της διεθνούς τότε πολιτικής απέναντι στην Τουρκία και τελικά την απελευθέρωσή μας .

Σήμερα γιατί καθόμαστε και μοιριολογάμε, γιατί παρακαλάμε τους Ευρωπαίους να μας λυπηθούν. Οι Ευρωπαίοι με ηγεμόνα την Γερμανία δεν πρόκειται να θυσιάσουν ούτε ένα ευρώ για να μας σώσουν απεναντίας αισχροκερδούν δανείζοντάς μας σε ένα αέναο σπιράλ χρέους.

Η λύση είναι απλή. Να κάνουμε ότι και οι πρόγονοί μας Μεσολογγίτες, ΕΞΟΔΟ.

Θα είναι επώδυνη, τουλάχιστον στην αρχή αλλά, θα αποκτήσουμε αξιοπρέπεια, θα ξαναβρούμε την χαμένη μας υπερηφάνεια, θα ξαναστήσουμε την χώρα μας. Έχουμε τα μέσα, έχουμε την θέληση, έχουμε την όρεξη. Θα δουλέψουμε όπως κάναμε χιλιάδες χρόνια τώρα.

Η μόνη πατριωτική κίνηση που εκφράζει όλους τους Έλληνες, δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς είναι:
Έξω απ' την Ε.Ε και την ευρωζώνη ΤΩΡΑ.
 kostasxan.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αυτός που γράφει το άρθρο, υποθέτει ότι αν βγούμε από το ευρώ τώρα, ότι θα αποκτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία; χα! είναι ποολύ μακριά νυχτωμένος!

Ανώνυμος είπε...

Οι φίλοι μας οι ΑγγλοΑμερικάνοι τι επιθυμούν; Δεν επιθυμούν διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Είναι τυχαίο που οι Αλεπούδες της Γηραιάς Αλβιώνος δεν μπήκαν ποτέ στο ευρώ και κράτησαν στα θησαυροφυλάκιά τους, τις χρυσές λιρίτσες τους; Και πότε λές να μας τον καθοδηγήσουν με τα μαντρόσκυλά τους, τον Εμφύλιο της νεωτερικότητας; (τα μέτωπα ήδη τα ετοίμασαν, αριστεροί και μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τη μία, χρυσαυγίτες από την άλλοι, κοινώς: όλα τα πρακτόρια στην πίστααα!).Μάλλον κατά τις επόμενες εκλογές θα προσπαθήσουν να μας κάνουν και μας Ουκρανία; ποιος ξέρει...Να έχουμε υγεία αδελφοί και όλα θα δούμε, όλα θα τα καταλάβουμε σιγά σιγά!