Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πορεία στο πουθενά

Λυπάμαι που το γράφω, αλλά η Ελλάδα, ως κράτος, δεν έχει λόγο ύπαρξης. Η ελληνική κοινωνία, ότι και εάν σημαίνει αυτή η φράση πλέον, μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει εφόσον το επιθυμεί -αν και ούτε αυτό φαίνεται πιθανόν με το μέγεθος της απέχθειας και του μίσους που επικρατεί- αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσει σε τι θέση βρίσκεται...


Αποτέλεσμα εικόνας για πολιτικο συστημα

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να οπισθοδρομήσει στη μορφή της ακρατικής κοινωνίας (παρέα με τους Χούτου, τους Παλαιστίνιους, τους Κούρδους και άλλους – είναι μια παγίδα να εξιδανικεύονται οι ακρατικές κοινωνίες στον 21ο αιώνα, είναι σφάλμα). Υπό τη μορφή κρατικής κοινωνίας, πάντως, δεν έχει λόγο ύπαρξης εάν συνεχίσει με τα ίδια μυαλά.
Η αποτυχία της πολιτικής οντότητας υπό την ονομασία Hellenic Republic είναι συνολική και ολοκληρωτική. Οι άνθρωποι που θεωρούν τα προηγούμενα υπερβολικά, εκτιμώ, πως...
δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος και την έκταση της ήττας και το πως διαγράφεται το μέλλον τούτης εδώ της χώρας. 
Ο λόγος ύπαρξης της θα είναι η αποπληρωμή των χρεών με κόμματα μαριονέτες τα οποία μέσω της διαμόρφωσης μεγάλων δόσεων «αριστερής και δεξιάς» εσωτερικής ιδεολογίας θα εγκλωβίζουν συνειδήσεις εντός πνευματικών μεταπρατικών κλιβάνων πείθοντας τους πολίτες, μέσω γενικεύσεων, πως συνεισφέρουν σε αόριστες έννοιες και συμμετέχουν σε παγκόσμια δρώμενα και εξελίξεις (διαιωνίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο το καθεστώς προστασίας), ενώ την ίδια στιγμή δεν θα έχουν τίποτα να πουν για όσα συμβαίνουν δίπλα τους. Φυγή από την πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΦΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΜ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ;ΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.