Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Θα γίνει ο Τσίπρας ο «νεκροθάφτης» της Αριστεράς;

Όλοι αναρωτιούνται για το πώς είναι δυνατόν ολόκληρη Ευρωζώνη, με το σκληρότερο νόμισμα στον κόσμο, να μην μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα, δηλαδή ένα μικρό κράτος που θα κόστιζε ελάχιστα για την Ευρώπη;
Η απάντηση είναι, όχι ότι δεν μπορεί, αλλά δεν θέλει. Και δεν θέλει για έναν απλό λόγο. Γιατί αμέσως μετά, θα
ξεκινήσει ένα πανευρωπαϊκό κύμα κατά των πολιτικών της λιτότητας. Ένα κύμα διεκδικήσεων που θα διέλυε τον στόχο που έχει θέσει η ευρωπαϊκή ολιγαρχία, δηλαδή να μεταθέσει τις δικές της ζημιές, από τη χρηματοπιστωτική φούσκα που δημιούργησε, στις πλάτες των λαών. Ένα κύμα που θα οδηγούσε σε απώλεια πλούτου για την ευρωπαϊκή ολιγαρχία υπέρ των κατώτερων τάξεων. 

Είναι λοιπόν φανερό, πως ο ελληνικός λαός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, ως τιμωρητικό παράδειγμα, προκειμένου να μην διανοηθούν οι υπόλοιποι λαοί να σκεφτούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το παραμικρό. Για να περάσει στο λαϊκό υποσυνείδητο, ότι η λιτότητα είναι μονόδρομος. Με βάση λοιπόν αυτές τις παραδοχές, θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για πολύ χειρότερες μέρες που πιθανολογούμε ότι θα έρθουν. Δυστυχώς, εμείς που δώσαμε ελευθερία, δημοκρατία και επιστήμη στην ανθρωπότητα, τώρα χρησιμοποιούμαστε μοιραίοι και άβουλοι για την σκλαβιά της.
Σε ότι αφορά τον κ. Τσίπρα, που προφανώς μπροστά στην καρέκλα της εξουσίας δεν αντιλαμβάνεται τι του ετοιμάζουν ή νομίζει ότι θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει, προβλέπουμε πως θα χρησιμοποιηθεί από την ευρωπαϊκή ολιγαρχία ως ο «νεκροθάφτης» της Αριστεράς και των λαϊκών διεκδικήσεων.

 hassapis-peter.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την αριστερά ο κ. Τσίπρας.
Αυτό αρέσει σε πάρα πολλούς. Και σε μένα.Ότι τον χρησιμοποιούν και ότι νομίζει ότι θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτούς που τον χρησιμοποιούν είναι αλήθεια,αλλά...ποιος νοιάζεται; Τα χρήματα που παίρνει είναι αρκετά.