Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΙΑ


image

Οι δυο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έκαναν τα παράπονά τους για την ελληνική κυβέρνηση στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο…
Τώρα μάλιστα. Άρχισε να ξεδιπλώνεται η αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις. Οι δανειστές δεν θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν έξω από τη διακυβέρνηση!!!
Και τούτο διότι δυστυχώς δεν τους βγαίνει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης…
Έκπληκτος ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι στις 15 Ιουνίου του 2015 και ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι σε οριακό σημείο, ότι ο Γιούνκερ (που πριν από λίγες ημέρες δεν σήκωνε το τηλέφωνο στον Τσίπρα) και ο Μάρτιν Σούλτς μίλησαν στο τηλέφωνο με τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά του εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης.
Πήραν δηλαδή το Σταύρακα για να του κάνουν τα παράπονά τους.
Μάλιστα ο Γιούνκερ είπε λέει στον Σταύρο, την Τρίτη το πρωί που θα συναντηθεί με τον Τσίπρα να του μεταφέρει το μήνυμα ότι η βούλησή του είναι να βοηθήσει την Ελλάδα.
Ο Σταύρος δηλαδή μετετράπη σε κομιστή των θεσμών!!! Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτό τον τόπο;
Άραγε με ποια ιδιότητα ο Σταύρος έκρινε ότι πρέπει να συνομιλήσει με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους; Κι αυτοί με τα σειρά τους με τι ιδιότητα του απευθύνθηκαν και μίλησαν μια ολόκληρη ώρα έκαστος;
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο Σταύρακας δεν είναι ούτε καν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αλλά θα μου πείτε τι κάνει νιάου –νιάου στα κεραμίδια;
Ο Σταύρος είναι το αγαπημένο παιδί και των εργολάβων και των δανειστών. Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές το είπαν οι Ευρωπαίοι στον Τσίπρα: «Αλέξη, τον Σταύρο έπρεπε να βάλεις στην κυβέρνηση κι όχι τον Καμμένο. Το Σταύρο που είναι και… πρόθυμος».
Τώρα που η διαπραγμάτευση έφτασε σε οριακό σημείο, οι δανειστές δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

newsbomb.gr

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: