Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΜΟΝΟ ΜΕ «ΟΧΙ» ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ

Σε περίπτωση που αύριο υπερισχύσει το «ΝΑΙ», αυτό θα σημαίνει ότι ο ίδιος ο ελληνικός λαός κάνει πέρα την κυβέρνησή του και ζητά από τους δανειστές να επιβάλλουν όποια σκληρά μέτρα θέλουν αυτοί, χωρίς καμία αντίσταση, ούτε από την κυβέρνηση ούτε από κανέναν άλλον.
Σε περίπτωση «ΝΑΙ» η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται και είναι υποχρεωμένη, είτε να πάρει και να εφαρμόσει τη συμφωνία που θα της επιδώσουν απλά οι δανειστές, είτε να παραιτηθεί και να επανέλθουν στην εξουσία Σαμαράς, Βενιζέλος, Φώφη με τη βοήθεια του Σ. Θεοδωράκη και τον πρωταγωνιστικό μάλλον ρόλο του κ. Στουρνάρα, για να εφαρμόσουν τις εντολές των δανειστών.
Σε περίπτωση όμως που υπερισχύσει το «ΟΧΙ», τότε θα επέλθουν δύο αποτελέσματα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Στο εσωτερικό, θα ηττηθεί οριστικά ολόκληρη η κρατικοδίαιτη διαπλοκή και τα πολιτικά τζάκια. Φανταστείτε δηλαδή να επικρατήσει το «ΟΧΙ» έστω και κατά μία ψήφο, τη στιγμή που ολόκληρο το ντόπιο διαπλεκόμενο καθεστώς, μαζί με τους ξένους πάτρωνές του, δίνουν τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα», με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που διαθέτουν και με την τρομοκρατία μέσω των τραπεζών, για να επικρατήσει το «ΝΑΙ».  Μην μας διαφεύγει ότι το ίδιο αυτό καθεστώς όρισε το «ΟΧΙ» ως επιθυμία του λαού για έξοδο από το ευρώ. Θα έχουμε λοιπόν ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ολόκληρου του πολιτικοοικονομικού εσμού της μεταπολίτευσης, που χρεοκόπησε τη χώρα. Όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν ή θα καθίσουν στη γωνία, μη μπορώντας να επηρεάσουν τίποτε, αναμένοντας τον έλεγχό τους από το λαό και τη δικαιοσύνη για τα πεπραγμένα τους.
Στο εξωτερικό, οι Γερμανοί κυρίως, αλλά και οι υπόλοιποι δανειστές, οι οποίοι, με όλα τα μέσα που διαθέτουν, τρομοκρατούν και εκβιάζουν τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα θεωρούν την υπερψήφιση του «ΟΧΙ» ως επιθυμία του λαού για έξοδο από το ευρώ, δεν θα έχουν πλέον απέναντί τους ένα Τσίπρα, τον οποίο εύκολα μπορούν να φοβίσουν, αλλά έναν ατρόμητο και αποφασισμένο για όλα ελληνικό λαό. Η κατάσταση στην οποία θα περιέλθουν οι δανειστές και κυρίως οι Γερμανοί, θα είναι η εξής: Είτε θα προχωρήσουν θρασύτατα σε εξαναγκασμό σε Grexit την Ελλάδα, μη σεβόμενο τη δημοκρατία, οπότε και θα στρέψουν εναντίον τους όλα τα δημοκρατικά κινήματα σε όλο τον κόσμο, είτε θα κάνουν την «πάπια» και θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για μια βιώσιμη λύση.
Εμείς πιστεύουμε ότι σε περίπτωση «ΟΧΙ» οι δανειστές θα καθίσουν να διαπραγματευτούν σοβαρά, χωρίς απειλές και εκβιασμούς.
Αδέρφια μη φοβόμαστε. Έχουμε κι εμείς κάποια χρήματα στην τράπεζα, αλλά δεν λιποψυχούμε. Πάνω απ’ όλα γεννηθήκαμε Έλληνες και μας αρέσει να παραμείνουμε υπερήφανοι και αξιοπρεπείς Έλληνες. Ψηφίζουμε «ΟΧΙ».  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η πείνα καλή ΕΙΝΑΙ δεν πειράζει 5 μήνες κοροϊδίας δεν φτάνουν όταν δεν θα έχουμε ούτε τα 200 ευρω και επιβάλλουν οι υποτιθέμενοι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ το πλαστικό χρήμα και την καρτα του πολίτη να δούμε οι χαζοχριστιανοί τι θα λένε ....

χαλαρωσε είπε...

http://trelogiannis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_58.html

μιλαμε για φοβερη αναλυση. Προσκυναει αυτος για εμας. Λες και δεν ξερουμε τι σοι μαλακισμενο ειναι ο Τσιπρας και ολα τα γατια που εχει γυρω του. ΤΟ ΟΧΙ ΤΡΕΛΕΒΑΝΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΑΡΩΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΡΘΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗς ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗς ΤΟΥ 70% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ; ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ; ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕς ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ; ΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ; ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΜΑΣ; ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΛΑΡΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΝΕΥΣΩ ΤΟ ΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΨΥΧΟΥ ΠΡΕΝΤΡΕΠΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥς ΤΟΥ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΝΩς ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΖΥΓΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑΝΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ/ΔΕΞΙΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ.

amethystos είπε...

Αυτά λένε καί οι Φαναριώτες. Κάποιοι ξεβράκωτοι μάς χάλασαν τά σχέδια. Καί ο Κολοκοτρώνης ανέφερε ότι όλους τρελλούς μάς θεωρούσαν όταν αρχίσαμε τήν επανάσταση χωρίς προετοιμασία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ 1821 ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΠΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ 1897 1922 ΕΜΦΥΛΙΟΣ(ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).

χαλαρωσε είπε...

με ενα οχι αγαπητε καταρεει ο μυθος που εχεις μεσα σου και η μιντιοκρατια. Το αν θα μιλαμε για πατριδα, θρησκεια κ.τ.λ δεν εισαι σε θεση να το ξερεις και επειδη ο Λογος μας εφτιαξε ορθιους ετσι απαιτει να πορευομαστε ορθιοι απεναντι στην πλανη και την ανθρωποφαγια και ταπεινοι μπροστα του. Εσυ που νομιζεις οτι ο συναισθηματισμος ειναι μεγαλη αδυναμια μαλλον δεν εχεις ελληνικη φλεβα ή την εχεις τροποποιησει προς το παπικοτερο. Ο Κυριος θα μας ευλογησει και σε τελικη αναλυση αν ειναι να παμε μια ωρα αρχιτερα μπροστα του ας παμε. Διαβασε και λιγο Μακρυγιαννη και μετα φτυσε στον κορφο σου και πανε να ψηφισεις ναι. ΝΑΙ, Μαρεσει να εχω σιγουρο μελλον στην γαλερα η στα λιονταρια.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΒΕΙ Η ΡΟΜΦΑΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ.

χαλαρωσε είπε...

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥς ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΑΡΑΚΗΔΕΣ, ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΟΠΩς ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ. ΤΡΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΑΡΓΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.