Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Νίκος Λυγερός: Ο καθηγητής με IQ 189 υπέρ του «ΝΑΙ»

«Είναι λάθος να υποστηρίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας»

Υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσεται ο καθηγητής Νίκος Λυγερός, μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 Θεσσαλονίκης
Ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη ευφυίας (iq 189), ζήτησε να υπάρξει συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, ώστε να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας με τους συμμάχους και να πορευτούμε εντός της Ευρώπης.
«Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μας αποπέμψουν από την ευρωζώνη, ωστόσο δε μπορεί να γίνεται λόγος για εθνικό νόμισμα, αν πάμε στη δραχμή θα πρόκειται στην πραγματικότητα για τοπικό νόμισμα» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι λάθος να υποστηρίζουμε ότι όλοι είναι εναντίον μας, στην Ευρώπη υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών, αρκεί να γίνει σαφής ο προσανατολισμός μας».
«Κακώς το ερώτημα διατυπώνεται στα αγγλικά, θα έπρεπε να υπάρχει μόνο στα ελληνικά, ώστε ο ψηφοφόρος να γνωρίζει ποιο είναι το ερώτημα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υφίσταται πλέον το αρχικό ερώτημα, αφού ακολούθησαν σειρά αλλαγών» τόνισε και υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει ευκρινές και σαφές μήνυμα με ποσοστό 60 προς 40 τοις εκατό.
trelogiannis 

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι φυσικό. Μόνον στήν Δύση τό IQ θεωρείται ποιότης. Είναι ποσότης δυστυχώς, όπως τό φανερώνει καί ο Λυγερός μέ τήν "ευφυία"του. Η Ελλάδα είναι η χώρα τών σοφών καί τών αγίων. Η "άλλη" οικουμένη καλύπτεται μέ τούς μύθους τού Αισώπου. Νομίζουμε ότι γιά άλλη μιά φορά κινδυνεύουμε περισσότερο, καί ίσως γιά τελευταία φορά, από τήν λατινική τιάρα παρά από τό τούρκικο φακιόλι.

Αμέθυστος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο σχόλιο..!!

δημήτριος είπε...

αδελφε ειναι λαθος να ταυτιζουμε τις "μαλακιες" του κάθε ψεκασμενου και των ανεκδιηγητων τσιπρέων με τους αγίους και τη ρωμιοσύνη!

amethystos είπε...

Είναι μιά μεγαλειώδης ευκαιρία νά μιλήσουν οι Ελληνες. Αν υπάρχουν ακόμη. Ανεξαρτήτως Τσιπραίων. Εληνας γίνεσαι, δέν γεννιέσαι. Ισως καί από ένα ιστορικό λάθος. Λέγεται ότι ο Επιτάφιος τού Περικλέους έφτιαξε Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΜΕΘΥΣΤΕ..!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα αν διαφωνεί κάποιος σε επιμέρους θέματα με τον Αμέθυστο, πρέπει να δει την ελευθερία στη σκέψη του, την φοβερή αντίληψη της ουσίας των πραγμάτων που έχει, την ικανότητα υπέρβασης ώστε να μην παγιδεύεται σε ταμπέλες και τυποποιημένες ιδέες..
Ένας γιατρός δεν έχει απλώς κάποιες γνώσεις που διάβασε, αλλά πρέπει ανά πάσα στιγμή να κάνει συνδυασμό πολλών πραγμάτων για να αντιμετωπίσει κάτι.
Δεν είναι λοιπόν ποσότητα αλλά ποιότητα.
Αυτό ακριβώς είναι και ο Αμέθυστος.

χαλαρωσε είπε...

ο λυγερος εχει κανει καριερα με το αι-κιου, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα κανουν με το αι-σιχτιρ