Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (;;;) Πρωθυπουργός ο ... υπουργός του σκανδάλου της SIEMENS;;;;;;;


 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, αναρτούμε την είδηση που έφτασε πριν λίγο στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφοριες, από πηγή που μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει έξω στις προβλέψεις της, ενημέρωσε τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ότι
ο πρωθυπoυργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολική κυβίστηση των θέσεών του προς την Τρόικα και την αποδοχή όλων των όρων των διεθνών τοκογλύφων και γνωριζοντας πως δεν μπορεί πλεον να σταθεί με την πλήρη ανατροπή των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να παραιτηθεί.

Δεν γνωρίζουμε, αν πριν την παραίτησή του, ο Αλέξης Τσίπρας, θα υπογράψει το 3ο Μνημόνιο και όλους τους απεχθείς νέους όρους που απαιτεί η Τρόικα...

Η ίδια πηγή, έκανε λόγο για πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και την ανάληψη της εξουσιας ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,  από κόμματα του... "συνταγματικού τόξου"με πρωθυπουργό τον... ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ...

ΤΟΝ  "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ '89!... 

Τον υπουργό που το όνομά του εμπλέκεται στο τεράστιο σκάνδαλο της SIEMENS.! 
Τον υπερασπιστή των ... Εβραίων!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και φυσικά τότε, ο Γιαννης Δραγασάκης, ήταν βουλευτής του ΚΚΕ υπό τον Χαρίλαο Φλωράκη..

ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ! 

Εάν η πληροφορία αυτή, την οποια δημοσιεύουμε με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, επαληθευθεί, τοτε τελειώνει και η Ελλάδα.


 Και για να κάνουμε ένα flash back, εκείνης της βρωμερής περιόδου....

Οι καταγγελίες του Π. Κοροβέση, καίνε τον Δραγασάκη για το σκάνδαλο της SIEMENS.



Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι 1 Πειραιά” και ερωτηθείς “αν στελέχη της Αριστεράς ήταν στο κόλπο”, ο Περικλής Κοροβέσης σημείωσε: 

“Έχουμε το επίσημο στοιχείο, την υπογραφή του Μητσοτάκη-Παπανδρέου-Φλωράκη. 

Αυτοί κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς, εννοώ ο τότε ενιαίος Συνασπισμός”. 

Όμως, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε εκεί. 

Κάλεσε δύο στελέχη του ΣΥΝ, το Γιάννη Δραγασάκη και το Φώτη Κουβέλη “να δώσουν εξηγήσεις”, δεδομένου ότι τότε κατείχαν υπουργικές θέσεις.

“Ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Κουβέλης ήταν τότε στην κυβέρνηση. 

Δεν πρέπει κάτι να μας πουν, έστω για να υπερασπιστούν τη θέση τους;”, διερωτήθηκε ο κ. Κοροβέσης, προσθέτοντας ότι: 

“Αν ήμαστε στην Αμερική και γινόταν μία δίκη σκανδάλων θα κάθονταν και αυτοί στο σκαμνί και ας είχαν μία θριαμβευτική αθωωτική απόφαση”. 

“Η πολιτική ευθύνη είναι υπαρκτή, πρέπει να μιλήσουν”, πρόσθεσε ο Περικλής Κοροβέσης, λέγοντας ότι “τα επόμενα χρόνια έδειξαν μία ενοχική στάση”. 

“Απολογήθηκαν και είπαν ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα. Δεν είπαν ότι εμείς μετείχαμε στην κυβέρνηση, πήραμε αυτά τα μέτρα, και να βγουν επιθετικά, ώστε να δείξουν ποια ήταν η θέση τους”, συμπλήρωσε.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ:

Αμέσως μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 1989 και αφού έχει αναλάβει η οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα- με αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας το στέλεχος του ΣΥΝ Γ. Δραγασάκη- προωθείται η υπογραφή νέας σύμβασης με τις εταιρείες Siemens και Ιntracom ύψους 4,5 δισ. δραχμών για την αγορά ψηφιακών δικτύων.

 Έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Ιανουαρίου, προχωρά η υπογραφή άλλης μίας σύμβασης με τις ίδιες εταιρείες.

 Αυτήν τη φορά ανέρχεται σε 27 δισ. δραχμές και αφορά την προμήθεια 470.000 ψηφιακών παροχών προς τον ΟΤΕ.

Και οι δύο αυτές συμβάσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, όταν το 1992 επί κυβερνήσεως Ν.Δ. ο τότε 7ος τακτικός ανακριτής Νεκτάριος Βαζαίος θα διατάξει έρευνα. Παράλληλα, ασκεί ποινική δίωξη κατά τεσσάρων πρώην στελεχών του ΟΤΕ από το διάστημα 1985 και μετά, καθώς και κατά του Σ. Κόκκαλη και του Μπ. Ντόμπεκ, εκπροσώπου της Siemens. Η υπόθεση τελικά μπαίνει στο αρχείο!!!!!!!!!!!! καθώς στις 10 Οκτωβρίου του 1993 εκδίδεται απαλλακτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.»

AYTA TA ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009.ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ;

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ;;;
ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.


ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1989 ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1990 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕΑΝ ΟΙ 2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ….ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ!!

Ελα ντε οι αγνες παρθενες,μια ωραια παρεα.

Αμέσως μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου 1989 και αφού έχει αναλάβει η οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα- με αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας το στέλεχος του ΣΥΝ Γ. Δραγασάκη- προωθείται η υπογραφή νέας σύμβασης με τις εταιρείες Siemens και Ιntracom ύψους 4,5 δισ. δραχμών για την αγορά ψηφιακών δικτύων. 
Έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Ιανουαρίου, προχωρά η υπογραφή άλλης μίας σύμβασης με τις ίδιες εταιρείες. Αυτήν τη φορά ανέρχεται σε 27 δισ. δραχμές και αφορά την προμήθεια 470.000 ψηφιακών παροχών προς τον ΟΤΕ.

Και οι δύο αυτές συμβάσεις θα βρεθούν στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, όταν το 1992 επί κυβερνήσεως Ν.Δ. ο τότε 7ος τακτικός ανακριτής Νεκτάριος Βαζαίος θα διατάξει έρευνα. 
Παράλληλα, ασκεί ποινική δίωξη κατά τεσσάρων πρώην στελεχών του ΟΤΕ από το διάστημα 1985 και μετά, καθώς και κατά του Σ. Κόκκαλη και του Μπ. Ντόμπεκ, εκπροσώπου της Siemens.
 Η υπόθεση τελικά μπαίνει στο αρχείο, καθώς στις 10 Οκτωβρίου του 1993 εκδίδεται απαλλακτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών." newstime.gr . 
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΑΜΣΤΕ ΡΕ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.


Πηγή

 attikanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: