Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κως - ώρα Μηδέν

  Α, ρε πουστη  μου κα να βρισκονταν ενας - εστω και ενας, Ελληνας αξιωματικος, να ορμηνεψει τα φανταρακια, να καμουν την κορόιδα κ αντι να σκαβουν για τα παλατακια των αραπαδων, να σκαβουν για το λακο των προδοτων!



 Γράφει ο
Αν το Νομπελ ειρήνης δεν ηταν τοσο ξεδιαντροπα σιωνιστικο βραβείο [ας μην ξεχανμε πως το εχει παρει και ο Μεναχεμ Μπεγκιν...] θα επρεπε να δοθει στους κατοικους της Κω...

Διότι αυτοι οι ανθρωποι αντιστεκονται στο σχέδιο της Νεας Ταξεως, για να μετατραπει η Ελλαδα σε Ινδογρεκια της Ευρωπης, σε αντιθεση με κατι αλλες ελληνοφωνες μαζες, που εχουν ανοιξει ποδια και χερια για να καλοδεχτουν τους αφροασιατες λαθροεισβολείς...

Κι οπως λεγουν οι Ιροκουά του Αμαζονίου [που ειναι σοφοι ανθρώποι] όποιος αγαπάει την Ειρήνη, είναι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

Θα το καταλαβουν αυτο ακομα κια οι ψυχανωμαλοι συριζαιοι, οταν θα βρεθουν [πολυ συντομα] εντος καποιας "saria controlled area" στην τωρινή ήσυχη γειτονιά τους....    



Οι κάτοικοι λοιπον της Κω, δεν καθισαν με σταυρωμενα χερια, να αναμενουν την μετατροπη του [μεχρι χτες] γαληνιου νησιου τους σε ισλαμικη κολαση.
Αρπαξαν τις ομπρελες τους και βγηκαν να προϋπαντησουν τα δυστυχα φανταρακια του κυριου Καμενου, που εχουν αγγαρευθει να χτισουν τα hot spots των λαθροκατακτητων, ωστε να νιωθουν ανετα οι ανθρωποι στα νεοκατακτημενα τους εδαφη...

Συναντησανν ομως τις δυναμεις καταστολης του καθεστωτος, που ειχαν εντολη να βαρεσουν στο ψαχνο. Και φυσικα αρχισανε τα χημικα, τα κλωτσομπουνιδια και οι γυριστες.
Απο ποιους;
Απο Ελληνες εναντιον Ελληνων...

Και ξερετε, οι Παπουα της Νεας Γουϊνεας, που επισης ειναι σοφοι ανρθωποι, συνηθιζουν να λγεουν οτι πιο σιχαμερος απο τονβασιλια, ειναι ο σφουγκοκωλαριος του βασιλια.

Πιο σιχαμερος λοιπον κι απο τον καπο ντι τουτι καπι της ροζ συμμοριας, που εχει γραμμενα στ αρχιδια τους και το Ελληνικο εθνος και την Ελλαδα, ειναι ο πρωην πατριωτης, που σημερα πλεοδοτει σε μεταναστολαγνεια ακομα κι απο την Τασια...

Αυτος έκαμε το ανηκουστο, να βανει τον Ελληνα στρατιωτη να παριστανει τη Φιλιππινεζα των ιδιων των καταχτητων του, για να ικανοποιησει τα γουστα των τρομοκρατημενων Εβρωπαίων, που τωρα πια ακουνε λαθρομεταναστης και τους παινει συχνοουρια.

 Α, ρε πουστη  μου κα να βρισκονταν ενας - εστω και ενας, Ελληνας αξιωματικος, να ορμηνεψει τα φανταρακια , να καμουν την κορόιδα κ αντι να σκαβουν για τα παλατακια των αραπαδων, να σκαβουν για το λακο των προδοτων!



Μαζωχτηκαν που λετε οι Κωοι και προσπαθουν τωρα που σας μιλαω, να ανατρεψουν τα σχεδια των λαθροεισβολεων και των εγχωριων προδοτων, που τρεχουν να ανοιξουν τις κερκοπορτες.
Και να τα χημικα να πεφτουν βροχη, απο τους ματατζηδες.

Κι ερχομαι τωρα εγω και ρωταω...
Γιατι ρε λεβεντες;
Δηλαδη, υπαρχει εστω και ενας απο σας, τους απλους αστυνομικούς και τους αξιωματικους σας, που να πιστευει πραγματικα πως το να αποθηκευθουν εδω μεσα μερικα εκατομμυρια τριτοκοσμικοι τυχοδιωκτες, καμει καλο στην πατριδα;

Ή μηπως κι εσεις οι ιδιοι νιωθετε βαθια μεσα σας, οτι ετσι αποτελειώνουμε οτι εχει ξεμεινει απο Ελλαδα;
Γιατι εγω σας λεω οτι ολοι σας - μηδενος εξαιρουμενου - βαρατε τον κοσμακη κι απο μεσα σας σκυλοβριζετε αυτα τα καθαρματα της ροζ συμμοριας.
Ειναι ετσι ή δεν ειναι;

Κι αν ειναι, πως πλακωνετε τον κοσμακη στο ξυλο, που βγαινει να αγωνιστει για την ιδια του τη γη;

Αλλα τι να πω;
Εχει απομεινει και τιποτα ορθιο στην ινδογρεκια για να διαφερει ο στρατιωτικος ή ο μπατσος;  



Πηγή
attikanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: