Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αν δεν κλείσει το Μεγαρο Μουσικής η χώρα δεν σώζεται!

Η ημέρα της πτώσης της Βαστίλλης το 1789– είναι η εθνική γιορτή της Γαλλίας αλλά κι ένα παγκόσμιο σύμβολο της αντικατάστασης της απολυταρχικής δημοκρατίας με ένα σύστημα το οποίο στον πυρήνα του έχει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις αρχές της ελευθερίας και της ισότητας. Συμβολο του Σημιτικού Μεσαίωνα και της καταδυνάστευσης του λαου από την Κρατικοδίαιτη Διαπλοκή είναι το Μέγαρο Μουσικής. Ειναι το αποκορύφωμα της αλλαζονίας , όπου ο λαός πληρώνει απο το υστέρημα του δις ευρώ με σκοπό την επίδειξη πλούτου και ματαιοδοξίας των απολίτιστων χλιδάτων της ελιτ που τον καταδυναστεύει. Ενας «ομιλος» με τα κατάλληλα πλοκάμια και διασυνδέσεις κατάφερε ένα ολόκληρο κράτος να τον πληρώνει για κάνει απλά την φιγούρα του!! Ειχε τόσο καλά κονέ που πληρώσαμε ακόμη και το Πάρκινγκ!!! Το οποίο μάλιστα το εγκαινίασε Υπουργός Πολιτισμου!!!!

Αν δεν πέσει το Μέγαρο όπως η Βαστίλλη η χώρα δεν σώζεται και μιας και το πληρώσαμε δεν χρειάζεται να γκρεμιστεί, αλλά να γίνει κάτι χρήσιμο, απο νοσοκομείο εως δημοτικό ελεύθερο θεατρο με δωρεαν είσοδο και χρήση (πιο φθηνα θα μας στοιχίσει).

 Εκβιάζει το Μέγαρο Μουσικής! Ι.Μάνος: «Θα μας πληρώνετε τα δάνεια» ακόμη κι οταν λιποθυμούν παιδιά στα σχολεία από πεινα γιατι έτσι γουστάρουμε!

.
olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ.