Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κρυφές νυχτερινές πτήσεις “προσφύγων” στην καρδιά της Ευρώπης

Πυκνώνουν οι μαρτυρίες: Από τα μεσάνυχτα και μετά, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Μέρκελ φέρνει κρυφά χιλιάδες πρόσφυγες με αλλεπάλληλες πτήσεις σε γερμανικά στρατιωτικά αεροδρόμια

Γράφει ο Μάρκους Μέελερ
Έρευνα: The New American με πληροφορίες από το περιοδικό Kopp Verlag 
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Από την περσινή κοσμοπλημμύρα των “προσφύγων” στην Ευρώπη, το κλείσιμο των συνόρων μεταξύ διαφόρων χωρών έχει σχεδόν ανακόψει τη ροή των μεταναστών προς τη Γερμανία με χερσαία μέσα. Η Αυστρία ειδικότερα δεν συνεργάζεται πια με την οδηγία για το μεταναστευτικό, αφού κατασκεύασε φράκτες και άρχισε διασυνοριακούς ελέγχους στα σημεία διέλευσης από την Σλοβενία και την Ιταλία.

Η γερμανική κυβέρνηση είναι προφανώς αποφασισμένη να ζωντανέψει εικόνες από το γνωστό σαρκαστικό ποίημα του Μπρεχτ, αφού κανόνισε να μεταφέρονται οι μετανάστες κρυφά σε γερμανικό έδαφος, με νυχτερινές πτήσεις. Το καθεστώς Μέρκελ δείχνει αποφασισμένο να υποκαταστήσει τον γερμανικό λαό με άλλους, μέσω του εποικισμού.

Ακούγεται σαν παρανοϊκή φαντασίωση, αλλά για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε σχετικό άρθρο της διαδικτυακής σελίδας του γερμανικού περιοδικού Kopp Verlag:

Οι επίσημες εκτιμήσεις λένε ότι η προσφυγική κρίση στη Γερμανία επιβραδύνεται. Όλο και λιγότεροι πρόσφυγες επιχειρούν την διαδρομή με τα πόδια μέσω της βαλκανικής οδού, ενώ δεν βλέπει κανείς σχεδόν καθόλου ειδικές διαδρομές τραίνων ή λεωφορείων. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Προφανώς μεταφέρονται με αεροπλάνα. Δίχως να τις δει ή να τις ακούσει κανείς, η μια πτήση τσάρτερ μετά την άλλη προσγειώνονται σε αεροδρόμια της Γερμανίας.

Το βράδυ της περασμένης παραμονής Πρωτοχρονιάς, ένας όχλος σεξουαλικά ερεθισμένων μουσουλμάνων κυνήγησε και επιτέθηκε σε γυναίκες, μετατρέποντας την Κολωνία σε μια ζώνη ανομίας. Έτσι η θετική διάθεση για την προγραμματισμένη γιορτή προς τιμή των προσφύγων εξανεμίστηκε, ακόμη και για τους πιο εγκάρδιους Γερμανούς. 

Σήμερα, μετά από την κατακραυγή που επακολούθησε, οι επαγγελματίες έποικοι της Μέρκελ αναγκαστικά φθάνουν κρυφά. [Και δεν ξεχνάμε τις υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι οι νεοεισερχόμενοι θα ήταν όλοι τους τέλεια καταρτισμένοι επαγγελματίες: γιατροί, μηχανικοί, κλπ.]



Επιβιβάζονται σε ναυλωμένα αεροπλάνα στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Προσγειώνονται στη Γερμανία αργά τη νύχτα. Εν συνεχεία, διανέμονται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BamF) με λεωφορεία στα κέντρα υποδοχής.

Υπάρχουν αναφορές από αρκετές πηγές του Kopp Online, οι οποίες παρατήρησαν ασυνήθιστα έντονη κίνηση στα γερμανικά αεροδρόμια. Μέχρι στιγμής, τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτε.

Και μία μόνο ματιά στους πίνακες με τις πτήσεις της 8ης  Αυγούστου αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει. Από τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα, αρχίζει η “ώρα αιχμής των προσφύγων”. Αεροπλάνα από την Τουρκία και την Ελλάδα προσγειώνονται κάθε λίγα λεπτά.

Οι διαδοχικές προσγειώσεις συνεχίζονται όλη τη νύχτα και τελειώνουν γύρω στις 6 το πρωί. Παρακάτω αποκαλύπτουμε ένα τυχαίο παράδειγμα από το αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης: κατά τη διάρκεια της ημέρας (δεξιά στήλη στην παρακάτω εικόνα) υπάρχει μόνο μία πτήση από κάποια χώρα της ανατολικής Μεσογείου. Αναμφίβολα, ο τουρισμός στην Τουρκία και την Ελλάδα έχει εντελώς καταστραφεί λόγω των πολλών ταραχών και του ασταθούς πολιτικού κλίματος. Τη νύχτα, όμως, (αριστερή στήλη) δεν υπάρχουν ποτέ λιγότερες από έντεκα πτήσεις:


00:30
Heraklion (Greece)
00:55
Istanbul (Turkey)
00:55
Adana (Turkey)
01:25
Izmir (Turkey)
01:55
Antalya (Turkey)
02:40
Antalya (Turkey)
02:50
Antalya (Turkey)
03:55
Istanbul (Turkey)
04:10
Marsa Alam (Egypt)
05:30
Istanbul (Turkey)
06:05
Izmir (Turkey)
Στους πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου, ο τόπος προορισμού επισημαίνεται ως "Άγνωστος".

Στο αεροδρόμιο του Ανόβερου, τη νύχτα, μεταξύ 1:35 π.μ. και 6:15 π.μ. υπάρχουν έξι αφίξεις από: Μπουργκάς, Ηράκλειο, Σμύρνη, Αττάλεια (1), Αττάλεια (2) και Άγκυρα. Ένας αναγνώστης ανέφερε στο Kopp Online ότι και στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ προσγειώνονται αεροπλάνα αργά τη νύχτα.


Στη συνέχεια, τα αεροπλάνα απογειώνονται και πάλι, αλλά στις οθόνες ο προορισμός επισημαίνεται απλώς ως “Άγνωστος”. Όποιος επιχειρήσει να αναζητήσει το επίσημο σχέδιο πτήσεων του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ δεν θα βρει τίποτε. Ανάμεσα στα μεσάνυχτα και στις 6 π.μ. δεν αναφέρεται καμία απολύτως πτήση στους επίσημους πίνακες.

Ένας άλλος αναγνώστης ανέφερε στο Kopp Online:

“Εδώ στο Βούνστορφ, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το Ανόβερο, υπάρχει μια στρατιωτική αεροπορική βάση της Bundeswehr (γερμανικών ενόπλων δυνάμεων). Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούνται όλο και περισσότερες πολιτικές πτήσεις, οι οποίες προσγειώνονται και απογειώνονται εκεί, και στη συνέχεια, δεκάδες λεωφορεία αναχωρούν από τον συγκεκριμένο χώρο. Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές γιατί ειδικά εκεί παρατηρείται εντελώς ξαφνικά τόση δραστηριότητα, ενώ πριν δεν προσγειωνόταν ποτέ κανένα επιβατικό αεροσκάφος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσγειώνεται κανένα επιβατικό αεροπλάνο στο Βούνστορφ. Εκτός αν θέλουν κάποιοι να κρύψουν κάτι από τους πολίτες”.

Την Τρίτη, η συχνότητα των προσγειώσεων γίνεται πυρετώδης από τις 00:30 π.μ. και μετά. Άλλο ένα παράδειγμα, αυτή τη φορά από το αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης:

00:40
Thessaloniki (Greece)
00:55
Istanbul (Turkey)
00:55
Adana (Turkey)
01:25
Izmir (Turkey)
01:25
Istanbul (Turkey)
01:50
Adana (Turkey)
02:25
Antalya (Turkey)
02:40
Antalya (Turkey)
02:45
Antalya (Turkey)
02:50
Antalya (Turkey)
04:20
Ankara (Turkey)
05:35
Nador (Morocco)
06:05
Izmir (Turkey)

Τι να συμπεράνει κανείς από τα παραπάνω; Αληθεύει ότι η κυβέρνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ φέρνει κρυφά πλήθη μουσουλμάνων “προσφύγων” στα γερμανικά αεροδρόμια και στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις με μυστικές νυχτερινές πτήσεις; Η μομφή αυτή διατυπώνεται ευθέως στο παραπάνω αποκαλυπτικό άρθρο του Μάρκους Μέελερ, που πρωτοδημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Kopp Verlag και συμπληρώνεται με νέες λεπτομέρειες καθώς πυκνώνουν οι μαρτυρίες.

Εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης διαψεύδουν τα όσα αποκαλύπτονται στο δημοσίευμα, δηλώνοντας ότι είναι εντελώς ανυπόστατα. Ωστόσο, η αξιοπιστία της καγκελαρίου Μέρκελ όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, αφού η ίδια έχει κατ’ επανάληψη αποδειχθεί ότι ψεύδεται, επιχειρώντας να συγκαλύψει διάφορα θέματα γύρω από την λαθρομετανάστευση και τους πρόσφυγες. 

Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η άλλοτε δημοφιλής Μέρκελ εμπνέει πλέον ευρέως δυσπιστία και η υπόληψή της έχει διασυρθεί, όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: