Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ας δούμε λοιπόν τι συνιστά εθνικό έγκλημα…

Ενδιαφέρον είχε η δήλωση του ιατρού κ. Μουζάλα που καλεί τη ΝΔ να απαντήσει αν “…θεωρεί έγκλημα τη φιλοξενία προσφύγων και υπακούει σε ακραίους κύκλους της ευρωπαϊκής Δεξιάς…” Στη δήλωση του κ. Μουζάλα ας απαντήσει η ΝΔ. Αυτό παραμένει παγερά αδιάφορο για τους πολίτες. Ωστόσο, κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα λόγου ειδικά για θέματα που άπτονται την ασφάλεια των παιδιών του. Ακόμη και ανώνυμα.

Γράφει ο… ΜΙΝΩ(ΤΑΥΡΟ)Σ

Ποιος θα τολμήσει άλλωστε να αμφισβητήσει το δικαίωμα του ανώνυμου λόγου; Τότε θα πρέπει να αμφισβητηθεί και το δικαίωμα της μυστικής-ανώνυμης ψήφου στις εκλογές. Εθνικό έγκλημα σίγουρα δεν είναι να φιλοξενείς πρόσφυγες οι οποίοι έχουν πράγματι την ανάγκη του Ελληνικού λαού. Ουδέν μεμπτόν επί αυτού.

Εθνικό έγκλημα είναι όμως να κλείνεις τα μάτια στους κινδύνους και να επιμένεις να φιλοξενήσεις μεταξύ των αθώων προσφύγων και άλλους «πρόσφυγες», ενώ ταυτόχρονα δεν έχει χαραχθεί αξιόπιστη και σαφή πολιτική ασφάλειας και ελέγχου των «προσφύγων» που έρχονται με κίνδυνο να εισέλθουν μαζί με τους αθώους πρόσφυγες και άλλοι «πρόσφυγες» όπως πχ. μέλη του αυτοαποκαλούμενου ως ισλαμικού κράτους.

Η πλήρης αποτυχία ελέγχου αυτών των «προσφύγων», τους οποίους μάλιστα κάποιοι θέλουν να φιλοξενήσουμε σε ανοικτές δομές (!!!), ανησυχεί τον κόσμο. Η αποτυχία καθίσταται μάλιστα αυταπόδεικτη μετά την ενημέρωση της «απόβασης» μεγάλου αριθμού ξένων ειδικών που μας ήρθαν προς αναζήτηση τζιχαντιστών… Κάνουμε λάθος; Κατά συνέπεια, η μη συνειδητοποίηση των συνεπειών αυτής της αποτυχίας, ΝΑΙ, αποτελεί Εθνικό έγκλημα.

Στη συνέχεια, και ως απόρροια του παραπάνω, εθνικό έγκλημα είναι να κλείνεις τα μάτια και να επιμένεις να φιλοξενήσεις τους «πρόσφυγες» κοντά σε εθνικές στρατιωτικές δομές στην Κρήτη οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας και του Αιγαίου πελάγους. Δεν είναι μόνο οι συμμαχικές στρατιωτικές δομές: Ας θυμηθούν παρεμπιπτόντως ορισμένοι -τάχα ανίδεοι- ότι στην Kρήτη βρίσκονται και οπλικά συστήματα τα οποία αποτελούν βασικά εργαλεία υπεράσπισης του γεωστρατηγικού χώρου του Αιγαίου…

Εθνικό έγκλημα είναι να κλείνεις τα μάτια και να επιμένεις να φιλοξενήσεις «πρόσφυγες» οι οποίοι μέχρι και πριν λίγο καιρό έστελναν «μηνύματα» από τα παράλια της Λιβύης αναρτώντας εμετικές-απειλητικές φωτογραφίες που συνοδεύουν το σχόλιο…

Εθνικό έγκλημα είναι να αγνοεί κάποιος το βαθύτερο μήνυμα που ίσως στέλνουν «ορισμένοι» εδώ και πολύ καιρό αναρτώντας τέτοιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο: αυτές οι είναι τραβηγμένες από τα παράλια της Λιβύης. Στο βάθος της θάλασσας, ναι, μακριά στον ορίζοντα, βρίσκεται η Κρήτη.

Πόσοι από αυτούς στις φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν άραγε ως «πρόσφυγες» στην Κρήτη, σε ανοικτές δομές (!!!), εξαιτίας της αποτυχημένης χάραξης πολιτικής ελέγχου και ασφάλειας; Αυτό τρομάζει τον κόσμο. Κι αν δεν ανησυχούσαν όλοι εκτός από εμάς, δεν θα μας ερχόντουσαν ξένοι «κηδεμόνες» να κάνουν τη δουλειά που δεν μπορούν να κάνουν διαλυμένες και ανεπαρκώς χρηματοδοτούμενες, εκτός από την πολιτική άλωση που έχουν υποστεί, κρίσιμες υπηρεσίες. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανόητα ψευδοϊδελογήματα.

Εθνικό έγκλημα είναι να κλείνεις τα μάτια στην αποτυχημένη χάραξη πολιτικής και να αγνοείς τους πολύπλευρους Εθνικούς κινδύνους αναζητώντας μόνο φτηνές κομματικές δικαιολογίες οι οποίες οδηγούν σε στυγνό διχασμό τους Έλληνες πολίτες.

Όμως εθνικό έγκλημα είναι και το να αγνοεί κάποιος το γεγονός πως ξαφνικά βρέθηκαν Σύροι «πρόσφυγες» οι οποίοι ομιλούν «Κρητικά» και οι οποίοι δηλώνουν «Κρήτες». Μέγιστο εθνικό έγκλημα είναι να αγνοεί κάποιος τις έμμεσες και άμεσες συνέπειες αυτού.

Ας ρωτήσουν οι συστηματικώς αφελείς ειδικούς επί αυτών των θεμάτων αυτών, τα οποία σίγουρα δεν είναι θέματα κατάλληλα για τηλεοπτικά μαγκαζίνο και ψευδοσυγκινητικές ανοησίες κάποιων γελοίων ψευδοϊδεολόγων, αριστερών και δεξιών, οι οποίοι τελευταία έχουν ανακαλύψει πολλά κοινά τους σημεία, κυρίως την αγάπη και τον εθισμό τους στον έλεγχο του μεγάλου φέουδου, του κράτους, συνασπιζόμενοι εναντίον όσων απειλούν να τους πάρουν το αγαπημένο τους παιχνίδι από τα χέρια, αν δεν τους το πήραν ήδη. Από αυτούς λοιπόν, είναι δυνατόν να περιμένουμε λύσεις; Ξυπνάτε Έλληνες…

Πηγή Defence-Point
kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: