Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ!

sch_6090

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΕΞ!!! 

Και όμως το έκανε: Ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι η σύνδεση των ΗΠΑ με τις τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία δικαιολογεί μια πλήρη και αμερόληπτη έρευνα!

Σε ένα προσεκτικά διατυπωμένη δήλωση που έκανε στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας αναφέρθηκε σε διάφορες πρόσφατες «συμπτώσεις» που έχουν υπονομεύσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία – και επέτρεψε στον ISIS και την Al-Nusra να ξεκινήσoυν επιτυχημένες επιθέσεις!

Όπως σας ενημερώσαμε ο *** Λαβρόφ πέρασε στην επίθεση, ωστόσο ενδιαφέρον έχει η ακριβής διατύπωση των λεγομένων του: «Εγώ δεν προσπαθώ να προσάψω οποιεσδήποτε κατηγορίες. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι τέτοιες συμπτώσεις απαιτούν σοβαρή ανάλυση και έρευνα.

Επιμένουμε στην πιο διεξοδική και αμερόληπτη έρευνα για την επίθεση κατά της νηοπομπής ανθρωπιστικής βοήθειας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι θα μπορούσε να ήταν πύραυλος ή επίθεση πυροβόλου. Αρχικά έτσι είχε αναφερθεί. Τότε άρχισαν να μιλούν για ελικόπτερα και στη συνέχεια για αεροσκάφη.

Ως εκ τούτου, είναι μάλλον απαραίτητο να απέχουμε από συναισθηματικές αντιδράσεις και όχι να αρπάξουμε αμέσως το μικρόφωνο για να κάνουμε σχόλια, αλλά να προβούμε σε λεπτομερή και επαγγελματική έρευνα για το θέμα».

Συνεπώς κοιτώντας πίσω από τις λέξεις, ο Ρώσος ΥΠΕΞ διατυπώνει έμμεσα αυτό που όλοι ξέρουμε: Τη σύνδεση των ΗΠΑ με τους τρομοκράτες, και τις δήθεν κορώνες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, που ουσιαστικά αποτελούν προσπάθεια να σβήσουν τα ένοχα ίχνη τους στη Συρία!

*** Λαβρόφ πέρασε στην επίθεση

πηγη

national-pride

Δεν υπάρχουν σχόλια: