Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι ικανοί να αιματοκυλίσουν την χώρα χρησιμοποιώντας ως μέσο τους αναρχοφασίστες - αλληλέγγυους παρακρατικούς τους και τμήμα των λαθρομεταναστών...

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/09/blog-post_593.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)
Σχόλιο του Παντελή Λαζαρίδη στο άρθρο του Παντελή Σαββίδη "Η επερχόμενη τυφλή σύγκρουση – Προετοιμαστείτε"
Πολύ καλή ανάλυση.
Στην Ελλάδα όμως υπάρχει μία τεράστια διαφορά με την Γαλλία του 68.
Η αυταρχική - αντιπατριωτική συμπεριφορά του κυβερνώντος κόμματος.
Αυτοί δεν έχουν σκοπό να πάνε σε εκλογές, όπως έγινε στην Γαλλία αμέσως μετά τα γεγονότα του 68, γιατι δεν θέλουν να χάσουν την νομή της εξουσίας.
Είναι ικανοί να αιματοκυλίσουν την χώρα χρησιμοποιώντας ως μέσο τους αναρχοφασίστες - αλληλέγγυους παρακρατικούς τους και τμήμα των λαθρομεταναστών, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.
Η ανάρτηση με τα γεγονότα στην Λέσβο είναι χαρακτηριστική. 
Οι παρακρατικοί και οι λαθροεισβολείς αποθρασύνονται και βιαιοπραγούν.
Πιστεύω ότι μόνο ο ΠτΔ μπορεί να δώσει λύση στο επερχόμενο αδιέξοδο.
Παρατηρώ ότι ο ΠτΔ, κράτησε εθνική - πατριωτική στάση στο θέμα της Γενοκτονίας και στάθηκε απέναντι στο εγκληματικό μηδενισμό του καταστροφέα της Εθνικής Παιδείας, όσον αφορά το θέμα της αριστείας.
Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεται και εκείνος την απειλή που αναφέρει ο κος Σαββίδης.
Κατά συνέπεια έχει πατριωτικό καθήκον να διαφυλάξει την συνέχεια του Εθνικού μας κράτους, για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος.
Πιστεύω ότι όταν φτάσουμε στα άκρα, θα πρέπει να παραιτηθεί για να γλιτώσει η χώρα από τους τουρκολάγνους εθνομηδενιστές του Σύριζα.
Αυτή του η πράξη θα είναι η καλύτερη υπηρεσία στο έθνος και θα εξασφαλίσει την υστεροφημία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: