Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

EΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!

%cf%86%cf%86%cf%86%cf%86

EΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ!

ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ…….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ !!!!



πηγη

/national-pride

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά τα μαθαίνουμε.. Στο τρίτο μνημόνιο συμπεριλαμβάνεται και η παράδοση του εναέριου χώρου (μετά τα λιμάνια, αεροδρόμια, δημόσια περιουσία..)!
Μου αρέσει που ο Μυλωνάκης περιμένει από τον Μητσοτάκη να παρέμβει (επί της ουσίας, όχι ψηφοθηρικά) στην προδοσία που συντελείται.. Δηλ. να έρθει σε αντίθεση με την ίδια τη γραμμή που ακολούθησε αυτός και το κόμμα του με την αποδοχή των πρωτοφανών σε αυτή τη χώρα.
Παρά τις φαινομενικές αντιθέσεις των κομμάτων επί της ουσίας, o ένας κάλυπτε πάντα τον άλλο. ΚΑΝΕΙΣ δεν τόλμησε να προχωρήσει (όχι μόνο λόγω κωλύματος εξαιτίας του νόμου περί ευθύνης υπουργών, αλλά γιατί ήταν όλο το πολιτικό σύστημα εμπλεγμένο).
Η κάθε κυβέρνηση κάλυπτε την προηγούμενη. Ο Καραμανλής κάλυψε το Σημίτη και τα μεγάλα σκάνδαλα Ολυμπιακών αγώνων, τεχνητών στοιχείων για ένταξη στο ευρώ κτλ..), ο ΓΑΠ κάλυψε το Καραμανλή για Βατοπαίδιο κ.α.. Ο Σαμαράς κάλυψε ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου..
Έκλειναν νωρίτερα την Βουλή με γενική συμφωνία ώστε να παραγράφονται τα αδικήματα, ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΑΝ με ειδικό νόμο τους Τραπεζίτες για τα δάνεια που έδιναν σε κανάλια μεγαλοεπιχειρηματίες παρατρεχάμενους του πολ. συστήματος και κόμματα.. (αφού ήταν κατόπιν δικής τους εντολής) ΚΑΙ,
τους επέτρεψαν (για να βγάλουν την ζημιά) να ανεβάσουν σε πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα ύψη τα επιτόκια μικρών ελληνικών επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να καταστραφούν αφού το ποσοστό κέρδους ήταν μικρότερο του επιτοκίου προείσπραξης επιταγών ώστε να μπορούν να φέρουν εμπορεύματα (προπληρωμένα) από το εξωτερικό.. όπως και τα επιτόκια καταναλωτικών δανείων καρτών κτλ..
Τι έχει συντελεστεί σε αυτή τη χώρα! Και έχουν το θράσος κάποιοι να βγαίνουν και να παριστάνουν τους σωτήρες..