Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;;


Ευχόμαστε να διαψευσθούμε, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Τα δάνεια (δημόσια και ιδιωτικά) που μας βαραίνουν και οι εξοντωτικές και απάνθρωπες οφειλές προς την εφορία, έχουν ως εγγύηση
τις ίδιες τις ζωές μας και αυτά τα χρέη θα σβήσουν μόνο αν χαθούν και οι εγγυήσεις.

Ήδη οι ζωές μας χάνονται, είτε από αυτοκτονίες, είτε από έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, είτε από εξαθλίωση. Πολύ φοβόμαστε ότι θα έχουμε και εθνικό πρόβλημα.

Όσο συνεχίζουμε να παραμένουμε παθητικοί, δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σαν τα πρόβατα.

 hassapis-peter.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΝΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΟΔΥΝΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά θα εφαρμοστούν αφού οι δανειακές συμβάσεις δεσμεύουν τη χώρα εξ΄ολοκλήρου. Ακύρωση μνημονίων σημαίνει διακοπή δόσεων άρα τύπωση εθνικού νομίσματος, υποτίμησή του, και άγνωστη εξέλιξη στην δυνατότητα και τον τρόπο εισαγωγής αγαθών όπως επίσης και ασύμμετρη απειλή στα εθνικά θέματα αν σταματήσει η "κηδεμονία".
Ομερτά αποσιώπησης υπήρχε και θα υπάρχει. Τα κόμματα τα ΜΜΕ και το τραπεζικό σύστημα είναι το τρίγωνο της διαπλοκής. Υπάρχουν οικονομικές και πολιτικές εξαρτήσεις. Όλη η ενημέρωση είναι ελεγχόμενη.

Ανώνυμος είπε...

To μεγαλύτερο κακό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι η ψευδαίσθηση που καλλιεργείται ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, και ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ανάπτυξη ή έστω η σταθεροποίηση. Είναι ένα εσκεμμένο ψέμα για να πληρώνει ο κόσμος ή να κάνει ρυθμίσεις στην εφορία ή έστω να ελπίζει και να υπομένει. Σε λίγα χρόνια θα δούμε την πλήρη διάλυση της οικονομίας.

Ανώνυμος είπε...

Η παγίδα που έστησαν οι 'ελληνικές' κυβερνήσεις, με πρωτεργάτη απ' ό,τι φαίνεται τον "αρχιερέα της διαπλοκής", εξυπηρετώντας τα ξένα συμφέροντα και σε βάρος του ελληνικού λαού, είναι ήδη 'ασφυκτική' γύρω απ' τους Έλληνες... Δεν υπάρχουν πια 'αγανακτισμένοι', υπάρχουν 'εξουθενωμένοι'... Τώρα μια άγνωστη 'σπίθα' μπορεί ίσως ν΄ανάψη τις γυμνές μας ψυχές... Δεν ξεύρουμε...