Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Αντιγερμανική πλειοψηφία

Image result for Αντιγερμανική
Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια μηχανή, ένα νεοταξικό πολιτικό εργαλείο, που χρησιμεύει για την προώθηση της κυριαρχίας της γερμανικής ελίτ στην Ευρώπη, για την αλλαγή του πολιτισμικού χαρακτήρα της γηραιάς ηπείρου και τον εξισλαμισμό της, αλλά και για την εξαθλίωση των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι, αντί για κανονική εργασία με αξιοπρεπή μισθό, θα λαμβάνουν, για εξοντωτική... ημιαπασχόληση, χαρτζιλίκια και επιδόματα.

Γερμανία, Ισλάμ, φτώχεια. Με αυτές τις τρεις λέξεις συνοψίζεται το ευρωπαϊκό όραμα, το οποίο ταΐζει εκείνους που το υπερασπίζονται, πείθοντας τα θύματα των παγκοσμιοποιητικών σχεδιασμών ότι ευνοούνται από την περιθωριοποίηση και τον εξανδραποδισμό τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των εθνικά ευαίσθητων και υπερήφανων Ευρωπαίων το αισθάνεται και οι Γάλλοι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών και οι προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων - εκ των οποίων οι περισσότεροι δήλωναν την πρόθεσή τους να περιορίσουν ή και να μηδενίσουν την επιρροή της Ευρωπαϊκής Ενωσης (δηλαδή της Γερμανίας) στην πατρίδα τους.

Στον «τελικό» για την προεδρία προκρίθηκαν ένας «συνειδητός Ευρωπαίος», ο Εμανουέλ Μακρόν, και η εθνικίστρια, ηγέτιδα μορφή του γαλλικού πατριωτισμού και αντιγερμανισμού Μαρίν Λεπέν. Οι ηττημένοι μπορεί να νιώθουν αρκετά μεγάλη και συνάμα αδικαιολόγητη πολιτική αυταρέσκεια και αυτοπεποίθηση και να υποβάλλουν την ιδέα στους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον Μακρόν «για να μη βγει η Λεπέν».

Ωστόσο, ο καταποντισμός των παραδοσιακών κομματικών σχημάτων και το αίσθημα χειραφέτησης από την «πολιτική γραμμή» που δείχνουν να έχουν αναπτύξει οι Γάλλοι ψηφοφόροι μπορεί να αποτελέσει τη σχάσιμη ύλη για την αναπόφευκτη έκρηξη, που όλοι αναμένουν.

Οι υπάλληλοι του Βερολίνου, είτε γαλλόφωνοι είτε ελληνόφωνοι είτε ιταλόφωνοι, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Το μέγα ζήτημα είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή κοινωνική, αντιγερμανική και εθνοκεντρική πλειοψηφία και στην Ευρώπη και στο σύνολο του δυτικού κόσμου, όπως απέδειξαν και η εκλογή Τραμπ και το Brexit. Οταν αποφασίσει να εκδηλωθεί αυτή η κοινωνική πλειοψηφία, δεν θα μπορέσουν να τη σταματήσουν οι εκατομμυριούχοι τηλεαστέρες και οι πολιτικοί.

Πηγή "Δημοκρατία"

kostasxan.

Δεν υπάρχουν σχόλια: