Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Οι χαμένες θυσίες του ελληνικού λαού

Image result for η φτωχεια των ελληνων
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι το χρέος της γενικής κυβέρνησης στο τέλος του α΄ τριμήνου του 2017 έφτασε τα 310,6 δισ. ευρώ. Επειτα από τόσα χρόνια φοροκαταιγίδας, μειώσεων μισθών και συντάξεων, ύφεσης, εκρηκτικής ανόδου των δεικτών της ανεργίας και εξολόθρευσης των προοπτικών ανάπτυξης της χώρας, το χρέος βρίσκεται «καρφιτσωμένο» πάνω από τα 300 δισ. ευρώ.

Ολοι όσοι διαθέτουν κοινή λογική καταλαβαίνουν ότι αυτός ο αριθμός λέει τα πάντα. Αποκαλύπτει όλα όσα οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους θέλουν να μείνουν εσαεί κρυμμένα στο σκοτάδι.

Τα 310,6 δισ. ευρώ του χρέους της γενικής κυβέρνησης αποδεικνύουν ότι τα επτά χρόνια που πλήττουν το εθνικό σώμα οι θεομηνίες των Μνημονίων δεν απέφεραν τίποτε καλό για την πατρίδα. Οι Ελληνες υπεβλήθησαν σε θυσίες επειδή η ηγέτιδα τάξη της χώρας δεν ήθελε και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εκδικητική μανία των Γερμανών και στην αρπακτική διάθεση των λοιπών πιστωτών.

Το 2010 το χρέος έφτανε περίπου τα 330 δισ. ευρώ και το δάνειο του πρώτου Μνημονίου ήταν 110 δισ ευρώ. Και η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων έχει περάσει μέσα από τη δίνη του κυκλώνα, πολλοί έχουν χάσει τη ζωή τους, σε άλλους κλονίστηκε η υγεία, εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστευσαν και εκατομμύρια έχουν απολέσει το χαμόγελό τους για να βρισκόμαστε έπειτα από τόσα χρόνια σχεδόν στο σημείο της εκκίνησης!

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σε βάρος του ελληνικού λαού παίχτηκε ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Με ψέματα, απειλές και μισές αλήθειες η χώρα υποθηκεύτηκε, η κοινωνία επλήγη σφοδρά, η πολιτική σκηνή απαξιώθηκε και κάθε βήμα που γίνεται προς τα εμπρός ακολουθείται από ένα άλλο που οδηγεί προς τα πίσω.

Μέχρι σήμερα αυτό το έγκλημα έχει μείνει ατιμώρητο και οι ηθικοί αυτουργοί προστατεύουν τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους δυσκολέψει τον βίο, ακόμα και από τυχόν δικαστικές περιπέτειες. Οι πολίτες συνεχίζουν να αγωνίζονται και να ελπίζουν για την ημέρα που θα λάμψει η αλήθεια και θα απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Πηγή "Δημοκρατία"

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: