Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ο Τραμπ ανοίγει τους φακέλους για την δολοφονία Κένεντι!

«Με την επιφύλαξη της λήψης νέων πληροφοριών, θα επιτρέψω, ως Αμερικανός πρόεδρος, το άνοιγμα του εδώ και πολλά χρόνια κλειστού και διαβαθμισμένου ΦΑΚΕΛΟΥ JFK» έγραψε στην ανάρτησή του ο Τραμπ, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε Αμερικανός πολίτης θα έχει πρόσβαση στα έγγραφα που περιλαμβάνει, μετά τον αποχαρακτηρισμό τους.

Αυτή η τοποθέτηση του αμερικανού πρόεδρου, Ντόναλντ Τραμπ με τον γνώριμο πλέον τρόπο του - μέσω twitter - έρχεται να δημιουργήσει νέο κύκλο συζητήσεων σε μια ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη του περασμένου αιώνα.

Η ανακοίνωση του Τράμπ διαψεύδει παράλληλα το ρεπορτάζ του Politico που εκτιμούσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα «μπλόκαρε» τον αποχαρακτηρισμό και τη δημοσιοποίηση των εγγράφων λόγω «ανησυχίας ότι θα αποκάλυπταν επικίνδυνες για την εθνική ασφάλεια πληροφορίες».

Σύμφωνα με την Washington post, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ήταν αντίθετο με τη δημοσίευση ενός μέρους των αρχείων. Ο Τραμπ είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει τη δικαιοδοσία να προχωρήσει στη δημοσίευση των απόρρητων αρχείων και μπορεί να το κάνει ως τις 26 Οκτωβρίου!

Ήδη τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάρα πολλά γύρω από αυτό το γεγονός. Κάποιοι υποθέτουν ότι πρόκειται για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, και άλλοι τον καλούν να δώσει στη δημοσιότητα και τα απόρρητα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών για τους εξωγήινους!

Ο JFK υπηρέτησε ως ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από τον Ιανουάριο του 1961 έως τη δολοφονία του την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου του 1963, στην πλατεία Ντίλι στο Ντάλας του Τέξας.

Τα ακριβή περιστατικά της δολοφονίας, που είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες του 20ου αιώνα, παραμένουν ακόμα και σήμερα σε μεγάλο βαθμό άγνωστα.

Πηγή: sofokleousin.gr


hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια: