Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ Ορθοδόξου Χριστιανικού Συλλόγου Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστή...


Ημερολόγιο 2018 “Διακοπή του Μνημοσύνου στα συναξάρια των Αγίων μας”
Όπως ήδη γνωρίζουμε καλά κυκλοφόρησε και διατίθεται αποκλειστικώς από τον σύλλογό μας το "Ημερολόγιο της Διακοπής του Μνημοσύνου στα συναξάρια των Αγίων μας-2018". Σκοπός της εκδόσεως είναι να ενισχύσει κάποιος έμπρακτα με 10€ τους σκοπούς του Συλλόγου και να λάβει ένα ανεκτίμητο, αποκλειστικό, συλλεκτικό, μοναδικό δώρο/ευλογία, που μας διδάσκει και μας καθοδηγεί με αποδείξεις από την ζωή των πατέρων της Εκκλησίας, πως πρέπει να ομολογούμε σε καιρό αιρέσεως.
Να ξεσηκώσουμε συνειδήσεις, να ενημερώσουμε, να προβληματίσουμε, να προσκαλέσουμε ανθρώπους στον σύλλογο, να "ταυτιστούν" οι αγωνίες μας για το πατροπαράδοτον σέβας.
Η κεντρική μας προσέγγιση να βασίζεται στο τρίπτυχο: Ενημέρωση για τον σκοπό - ενίσχυση του σκοπού - ανταπόδωση της ενίσχυσης.
Για κάθε 10€ ενίσχυση προσφέρουμε ως δώρο/ευλογία, το "Ημερολόγιο της Διακοπής του Μνημοσύνου στα συναξάρια των Αγίων μας-2018".
Μη σταθούμε στο ένα ή στα 2 που χρειαζόμαστε εμείς. Ο σκοπός μας είναι Ιεραποστολικός και απαιτεί αγώνα και προσωπικό ενδιαφέρον.
Όσοι εμπνέονται από μακριά, με τον αγώνα του πατρός Νικολάου Μανώλη, ακούνε τις ομιλίες του και διαβάζουν την αρθρογραφία και τα βιβλία του, αναζητούν τρόπους να στηρίξουν εμπράκτως τον αγώνα αυτόν.
Έχουμε λοιπόν τη χαρά να τους δώσουμε την ευκαιρία να ενισχύσουν έμπρακτα, έστω και με 10€ και να λάβουν ως ευλογία αυτό το ανεκτίμητο, αποκλειστικό, συλλεκτικό, μοναδικό δώρο/ευλογία: Το "Ημερολόγιο της Διακοπής του Μνημοσύνου στα συναξάρια των Αγίων μας-2018".
Για ζήτηση πέραν των 5 ημερολογίων, (από ιδιώτες, Ι.Ναούς, Ι.Μονές, συλλόγους και σωματεία) και αποστολές ταχυδρομικώς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, μπορείτε να επικοινωνείτε:
β) messenger: (Κοσμίδης Ελευθέριος)
γ) viber 6931084313
δ) sms 6931084313
ε) στη διάθεσή σας και το κινητό μου 9πμ-11πμ και 9μμ-11μμ ΔΕ-ΠΑ
Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος με ετήσια συνδρομή 50€ θα λάβει και ένα ημερολόγιο ως ευλογία.
Εγγραφές γίνονται ως εξής:
1) Κυριακές 10:30-12:30 στο Σύλλογο, Μοναστηρίου 183/2ος όροφος
2) Τετάρτες 19:00-21:00 στο Σύλλογο, Μοναστηρίου 183/2ος όροφος
3) Στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας http://agiosiosif.gr/
Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής”


katanixis

ΣΧΟΛΙΟ: Τί εννοείτε ώ!!! "αληθινοί" ότι ο Αγιος Ιωσήφ αποτειχίστηκε βάσει τού 15ου κανόνος; Οτι οι Αγιοι στούς οποίους αναφέρεστε έκαναν διακοπή μνημοσύνου μιμούμενοι τούς προηγούμενους Αγίους; Πιστεύετε ότι η ευχή τής μνημονεύσεως υποχρεώνει τόν Κύριο νά ευλογήσει τόν μνημονευόμενο; Οτι η ευχή τού ιερέως διατάζει καί υποχρεώνει τόν Κύριο; Πιστεύετε ότι ο Αγιος αγώνας σας υποχρεώνει καί τόν Κύριο νά αποτειχιστεί από τίς εκκλησίες Του; ο Αγιος Θεόδωρος διαμαρτυρόμενος γιά τό διαζύγιο πού δόθηκε στόν Αυτοκράτορα πήρε ο ίδιος διαζύγιο από τήν εκκλησία καί αυτό τό θεωρείτε θεόδοτο; Οφθαλμόν αντί οφθαλμού;
...όν χάρισαι ταίς αγίαις σου Εκκλησίαις... Δέν ακούμε ταίς αγίαις του!!! Ο Ιερεύς ή ο Επίσκοπος αγιάζει τά δώρα; ο Ιερεύς δίνει τόν αγιασμό;

Αμέθυστος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος αντί για Εκκλησία... Έχει βαθειές ρίζες αυτή η... παραπλάνηση...

amethystos είπε...

Μεγάλη αλήθεια. Είναι οι απόγονοι καί οι διάδοχοι τών οργανώσεων. Θά εξελιχθούν σιγά-σιγά αμερικάνικα. Γύρω από μιά ισχυρή προσωπικότητα θά δημιουργείται μιά σέχτα.

Ανώνυμος είπε...

Πότε ανακηρύχτηκε Άγιος ο Ιωσήφ ο Ησυχαστής;

amethystos είπε...

Tόν ανακήρυξε ο σύλλογος.